cind?si de ce?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Monday, February 27, 2006 12:18 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Am o mare neliniste si trebuie sa va spun si voua!
Cind si de ce se introduce in alimentatia lui bebe laptele praf,ca supliment?Adica ,ca o completare la alimentatia naturala.
Sper sa nu fie cu suparare pentru ca am deschis un nou subiect.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
leut
Scris: Tuesday, February 28, 2006 12:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Eu nu sunt doctor dar iti spun cum s-a intamplat la noi. La un moment dat, pe la patru luni, Alex nu mai lua in greutate. Nu scadea dar nici nu crestea. Dupa ce i-am introdus suplimentul, dupa supt intotdeauna, a inceput sa-si revina. Ii dadeam dupa supt la fiecare masa cate 30ml, iar seara ii dadeam mai mult, cam 60ml. Depindea de ea ce cantitate vroia sa manance.
Cam asta e...a, i-am dat mereu Miumil 2 pentru ca am inteles ca e cel mai complex. Acum, tu poti incerca ce marca vrei, numai sa-i placa lui bb.
Succes!sunny
Miri
Scris: Tuesday, February 28, 2006 10:37 PM
Nivel

Am intrebat pentru ca bebe nu maninca decit atunci cind vrea ea!E foarte incapatinata,iar daca o pun la sin si nu vrea sa pape,urla cit o tine gura.Din aceasta cauza,a inceput sa ia putin in greutate la saptamina, aproximativ 100g.Nu stationam in greutate, dar nici nu avem cresteri spectaculoase.Graficul nostru arata cam asa:
--la nastere:2900 g;
--la 1 luna:3575 g;
--la 2 luni:4215 g;
--la 3 luni:4800 g.
adica aproximativ 600 g/luna.
Oare e nevoie de supliment de lapte praf?Dar atita timp cit nu vrea sa suga,cum as putea sa o fac sa bea laptele din biberon?plans
Miri
Scris: Friday, March 3, 2006 9:18 PM
Nivel

CIND?
-se introduc sucurile de fructe la un bebe alimentat exclusiv la sin?Medicul meu de familie ma innebuneste --de la doua luni si jumatate--sa introduc sucurile de portocala si morcov;

DE CE?
-care sint motivele care sa te determine sa iei o astfel de decizie inainte de 4 luni?
guguta
Scris: Tuesday, March 7, 2006 4:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
E OARE POSIBIL SA FI RAMAS INSARCINATA DACA EVENIMENTUL S-A PETRECUT IN A NOUA ZI?TR SA-MI VINA PE 4 SI ACUM SUNTEM IN 7.E BINE SA DAU A DOUA NASTERE DACA LUCA ARE DOAR 6 LUNITE?fool fool pale
Miri
Scris: Saturday, March 11, 2006 3:24 PM
Nivel

Excluzi din start o posibila tulburare hormonala?Iar intre doua sarcini am tot citit ca e bine sa lasi un interval de 2 ani pentru refacerea organismului si implicit a uterului.Si in alta ordine de idei,daca esti insarcinata si inca mai alaptezi pe cel mic,trebuie discutat cu medicul tau ce se face in acest caz,daca te hotarasti sa pastrezi bebele.Nu poti sa alaptezi si ,in acelasi timp,sa oferi tot suportul necesar dezvoltarii unei noi sarcini.
Succes!Si sa fie asa cum iti doresti tu!
Anaida
Scris: Monday, March 13, 2006 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
guguta wrote:
E OARE POSIBIL SA FI RAMAS INSARCINATA DACA EVENIMENTUL S-A PETRECUT IN A NOUA ZI?TR SA-MI VINA PE 4 SI ACUM SUNTEM IN 7.E BINE SA DAU A DOUA NASTERE DACA LUCA ARE DOAR 6 LUNITE?fool fool pale

Se poate...tu stii cel mai bine...sau vei afla curand...si intre mine si fratele meu este diferenta de un an si 3 luni(si el e facut dupa metoda calendarului ras )...e greu, ce-i drept...dar, daca e sa fie, e pacat sa nu-l lasi...gandeste-te ce partener de joaca ar avea puiutul tau cel mare peste cativa anisori!
misha
Scris: Monday, March 13, 2006 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
referitor la mesajul postat de ququta: parerea mea e ca daca esti insarcinata ar trebui sa pastrezi copilul.nimic nu e mai frumos si nu-ti aduce mai multa bucurie decat copiii.In plus e mare pacat de la d-zeu sa faci avort.eu am o fetita,dar imi doresc si alti copii.gandeste-te bine! in ceea ce priveste partea fizica stai linistita ca durerea trece iar de restul are grija doamne doamne.Nu lasa El sufletelul acela fara ajutor!
Vesna
Scris: Monday, March 20, 2006 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
leut wrote:
Dupa ce i-am introdus suplimentul, dupa supt intotdeauna, a inceput sa-si revina. Ii dadeam dupa supt la fiecare masa cate 30ml, iar seara ii dadeam mai mult, cam 60ml. Depindea de ea ce cantitate vroia sa manance.
Cam asta e...a, i-am dat mereu Miumil 2 pentru ca am inteles ca e cel mai complex. Acum, tu poti incerca ce marca vrei, numai sa-i placa lui bb.
Succes!sunny

De ce trebuie dupa supt? Si ce inseamna dupa supt? Cat o lasai sa suga ca sa ii dai praful?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.