Cina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kmn
Scris: Thursday, January 3, 2013 6:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
azi la cina....cartofi copti unsi cu un pic de unt si iaurt natur...., aseara a mancat mamaliguta cu branza de vaci, alteori fac paste cu branza de vaci (facuta in casa), paine cu unt, orez cu lapte, rar- gris cu lapte
nu ii dau, si nici nu consider ca ar fi bine: prajeli, carne de porc, afumaturi si nici mezeluri...
mihaellas
Scris: Thursday, January 24, 2013 10:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
of...a mea nu mananca mai nimic...prefera supa sau ciorba. si lapte mult! ocazional mai vrea cate un iaurt sau mar.
Adina
Scris: Wednesday, March 27, 2013 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Incep sa intru in panica pentru ca e deja a 3-a seara cand Timea refuza cina... serveste doar iaurtel de care cred ca nu o sa se sature niciodata...offf...sunt in pana de idei. Voi ce le mai dati la pitici la cina?
bulibuli
Scris: Thursday, March 28, 2013 7:18 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
E bine, al meu cam stramba din nas la iaurtel. Si el mi-a refuzat cina de vreo 2 ori.. Eu seara ii dau in general lactate. Ieri de ex i-am facut eu in casa crema de branza cu marar (branza de vaci, marar, putin iaurt, le dau la mixer sa iasa o crema fina, poti sa pui si putin unt, eu nu pun ca e destul de grasa branza) si a papat cu pofta pe bucatele de paine. Un deliciu.

Ii mai place lapte cu fideluta (am o fidea f f marunta cu 20% ou) fiarta mult pana devine ca o budincuta, sau lapte cu gris sau couscous; pana acum ii dadeam branza sau iaurtul cu fructe coapte (mar, para, gutuie, cartof dulce, dovleac de placinta) cu sau fara cereale; sau branza/iaurt cu avocado ii mai placea mult. Vreau sa mai incerc niste budincute cu branza si ou, vad ca s-a cam plictisit de retetele de bebelus si vrea gusturi noi, asa ca fac incercari. Am mai incercat branza cu smantana si mamaliguta si i-a placut. O sa mai scriu ce solutii noi am mai gasit.

Succes, fetele, la bucatarit si papacit! Cheek Kiss
Adina
Scris: Thursday, March 28, 2013 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Problema la noi e ca pitica nu vrea sa mai vada mancare pasata, aici ma refer si la gris cu lapte, taiatei cu lapte, biscuiti cu lapte etc... ii plac tare mult bucatelele...recunosc mai pacatuim cateodata cu cate un snitel dar ce sa ma fac daca e pofticioasa de moare? O sa ii mai diversific cina dupa cum ma loveste inspiratia si revin cu ceva retete...offf... grea viata la cratita!
ingerash
Scris: Thursday, March 28, 2013 4:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Davidutzu papa la cina ce mancam si noi(evitam carnea de porc,cascavalul,conopida,varza,fasole boabe,mazare).
Intotdeauna cina e usoara:
-legume si somon la cuptor
-mamaliga cu smantana si branza de vaci
-orez sau fidea cu lapte
-ghiveci de legume
-gogosele din piure de cartof la cuptor
-supe crema cu crutoane
Deyu.
Scris: Sunday, June 30, 2013 9:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Adina wrote:
Incep sa intru in panica pentru ca e deja a 3-a seara cand Timea refuza cina... serveste doar iaurtel de care cred ca nu o sa se sature niciodata...offf...sunt in pana de idei. Voi ce le mai dati la pitici la cina?

Si la noi la fel! Danette, iaurt, iaurt cu fructe, danonino! Lucruri de genul asta.oare Dar a mea mananca doar intre mese (la gustari) iaurt, sau mai rontaie fulgi cu iaurt sau biscuiti (biscu. nu papa cu iaurt, ca nu pofteste doamna nu )

In legatura cu cina prefera ceva mai usor, mai light! Gen mamaliguta cu branza, gris cu lapte, cereale cu lapte, fulgi cu lapte, pasta de fulgi, pasta de cereale, supica, biscuiti cu lapte, budinca de casa, orez cu lapte. In rest nu prea am probleme. Poti sa cauti pe net idei de retete pentru cina. cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.