CICLUL MENSTRUAL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petro
Scris: Thursday, June 25, 2009 11:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
aby wrote:
du-te cand iti trece!yes

Cata intelepciune...
Lilly of the valley
Scris: Friday, June 26, 2009 9:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
aby wrote:
du-te cand iti trece!yes

da, merci de sfatangel , da-s la al nspelea ciclu, de la postul ciatat de tine pana acum au cam trecut 2 aniras
Roxanel
Scris: Saturday, June 27, 2009 6:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
mariuta wrote:

da, merci de sfatangel , da-s la al nspelea ciclu, de la postul ciatat de tine pana acum au cam trecut 2 aniras

hohot
AdrianaC
Scris: Sunday, June 28, 2009 7:21 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum pot sa imi intarzii si eu fortat ciclul? O sa plecam la mare, si desi am calculat si paracalculat perioada, am luat biletele din aprilie si acum m-am trezit ca am toate sansele ca 1 saptamana din 2 sa ma loveasca.

Am ce sa iau sau ce sa fac ca sa il fac sa vina mai tarziu?cry
oanalaurisa
Scris: Sunday, June 28, 2009 7:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
AdrianaC wrote:
Cum pot sa imi intarzii si eu fortat ciclul? O sa plecam la mare, si desi am calculat si paracalculat perioada, am luat biletele din aprilie si acum m-am trezit ca am toate sansele ca 1 saptamana din 2 sa ma loveasca.

Am ce sa iau sau ce sa fac ca sa il fac sa vina mai tarziu?cry

Da,ai varianta Orgametril,iei cate 2 tablete pe zi incepand cu 3 zile inainte de a trebui sa-ti vina si le iei pana trece perioada in care vrei sa n-ai,dupa care iti va veni,doar ca mult mai abundent decat de obicei.
AdrianaC
Scris: Sunday, June 28, 2009 8:08 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Ar fi super ! Dar in afara de faptul ca apoi va veni mai abundent, nu ma aleg si cu alte ceva dereglari?
Acum e cam la 27-28, dar totusi am avut si luni in care m-am trezit la 25 sau la 31 (ca de aia mi-am stricat eu calculele cu concediul ras)

Am dat si eu repejor un search pe google dupa orgametril si se pare ca pot sa incep si mai devreme si sa iau mai putine pastile pe zi (urasc pastilele ras).

"ORGAMETRIL - Amanarea menstruatiei: Tratamentul cu o tableta pe zi va incepe cu 2 sampamani inainte de data presupusa a menstruatiei. Daca tratamentul incepe cu mai putin de o saptamana inainte de data presupusa, doza va fi de 2-3 tablete pe zi. In acest caz o intarziere mai mare de o saptamana este nedorita. Daca tratamentul incepe mai tarziu creste riscul de sangerare. De aceea, tratamentul nu trebuie inceput mai tarziu de 3 zile inainte de data presupusa a mestruatiei. "

Oana, tu ce varianta imi recomanzi?
Lilly of the valley
Scris: Saturday, July 4, 2009 1:31 PM
Nivel

cata_c wrote:
Buna,
Am si eu o mica problema si as vrea sa imi dati si mie un sfat.Am 21 de ani si pana acum cilul menstrual a fost tot timpul neregulat.Am fost acum un an la ginecolog sa vad daca e vreo problema si nu mi-a gasit nimic si mi s-a spus k sunt ok si k nu am de ce sa imi fac griji. A trecut si asta, ciclul tot neregulat mi-a ramas.Tin sa specific k mi-am inceput viata sexuala si nu am luat anticonceptionale.In momentul de fata ma confrunt cu o mica sau mai mare problema.Acum o sapt trebuia sa imi vina ciclul si de obicei eu astept sa imi intarzie pt k niciodata nu mi-a venit mai devreme de 30 de zile.In fiecare luna cand imi vine cilul am simptomele specifce ciclului sani tari si durerosi,irascibilitate, etc.Sapt trecuta nu am avut nici un fel de semn si totusi luni dupamasa mi-a venit ciclul.Eu am crezut ca e normal dar nu a fost asa.....Am avut ciclu cam 5 zile dar va spun ca a fost intro cantitate foarte mica .....adica la modul k nu reuseam sa umplu in a 2-a zi de cilu nici macar jumatate de absorbant.Acum sunt foarte confuza de toate informatiile de pe net si as vrea sa imi dati un sfat despre ce credeti ca e vorba daca ati trecut careva prin asa ceva?......Sa fie vorba despre o sarcina? sau poate sa fie o dereglare hormonala si nimic mai mult?........va rog frumos dati-mi un sfat pana ma duc la medic........uff uff uff

Ti-am mutat mesajul aici. Ne place sa fim ordonate si nu vrem sa dublam subiectele.
Bine ai venit, in primul rand!grup floare3
Pana ajungi la medic, intai iti trag eu o mustruluiala: de ce nu te protejezi?
si acum sa-ti raspund: daca tu ai facut-o in perioada cand ai avut ovulatia atunci e posibil sa fii insarcinata.
pt. putina liniste fa un test de sarcina.
sa fie cum iti doresti
cata_c
Scris: Saturday, July 4, 2009 1:57 PM
Nivel: Guest

Ideea e ca nu prea am semne de sarcina si am mai citit pe net despre niste boli care micsoreaza fluxul menstruatiei si mie cam teama si de asta si de sarcina pt ca inca sunt studenta.....:).....scuze ca am dublat subiectul , dar este ppt prima data cand scriu pe forum....:D.....totusi aveti idee cam ce ar putea fi???... ca pana ajung la un test de sarcina mai dureaza vreo 2 zile si sunt cu nervii la pamant...:(:(:(....adica eu totusi sper sa fie vorba de o dereglare hprmonala avand in vedere k am fost in sesiune si am fost foarte stresata.....voi c parere aveti?
Lilly of the valley
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:08 PM
Nivel

nu ai o farmacie prin apropiere? testele de sarcina se gasesc si la benzinarie.
eu nu am pregatire medicala si mai mult decat ti-am spus, nu stiu ce as mai putea sa-ti spun. ma repet: testul este cel care ar putea spune mai multe.
cata_c
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:40 PM

o sa ma duc sa iau unul numai ca din cate stiu eu se face numai dimineata la prima urina.......si faza e ca maine dimineata nu prea pot.....dar cred ca nu am ce face si voi astepta pana luni dimineata....oricum multumesc mult de sfat ...sincer nu credeam ca o sa imi rasp cineva....merci mult de tot...>:D<
cata_c
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:41 PM

o sa va rasp dupa ce fac testul si va anunt.....sper sa fie negativ.......cry fool
Lilly of the valley
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:44 PM
Nivel

sunt teste care se fac in orice moment al zilei.
cata_c
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:49 PM

o sa intreb la o farmacie.....sincer nu stiam ca exista pentru orice mom al zilei.....dar nu sunt mai eficiente alea de dimineata?
Miri
Scris: Saturday, July 4, 2009 2:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mariuta wrote:
sunt teste care se fac in orice moment al zilei.

Exact!thumright
Si ce ti-a zis Mariuta e foarte adevarat: trebuie sa iti iei masuri de protectie ca sa eviti o sarcina nedorita!Si nu numai...

In ceea ce priveste dereglarile hormaonale pe care le amintesti, pot foarte bine sa fie si ele vinovate, avand in vedere si stresul pe care l-ai acumulat pe perioada sesiunii.In plus, spui ca, de obicei, ai cicluri neregulate....

Oricum ar fi, un test de sarcina te scapa macar de o problema!
Succes!

cata_c wrote:
o sa intreb la o farmacie.....sincer nu stiam ca exista pentru orice mom al zilei.....dar nu sunt mai eficiente alea de dimineata?

Mie un astfel de test, facut dupa-masa la ora 16.30 mi-a aratat ca sunt insarcinata cu Sara!sic
Anelise
Scris: Saturday, July 4, 2009 4:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si eu tot la mijlocul zilei am facut testul si a aratat cat se poate de clar doua liniute. angel Se poate in orice moment al zilei. thumright Succes sa fie asa cum iti doresti! majoreta pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.