Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
N-are nimic, poti sa iei, doar tu nu ai sa iei anticonceptionalele cu scop de contraceptie, ci ca sa-ti rezolvi problema... incepi cu minim 2-3 sapt inainte de data probabila a CM site opresti cand vrei tu, dupa concediu, cand le opresti atunci vine si CM |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bulibuli wrote:
N-are nimic, poti sa iei, doar tu nu ai sa iei anticonceptionalele cu scop de contraceptie, ci ca sa-ti rezolvi problema... incepi cu minim 2-3 sapt inainte de data probabila a CM site opresti cand vrei tu, dupa concediu, cand le opresti atunci vine si CM
da` oare nu-mi dau hormonii peste cap? medicul mi-a spus anul trecut ca nu e recomandat, atunci aveam un nivel cam ridicat al prolactinei. imi daduse ceva pastilute, dintr-un flacon din cabinet (vreo 10 la nr.- nu bromcriptina, altceva, am un lapsus imens ). |
|
| daca stii ca ai o dereglare hormonala trebuie sa intrebi medicul tau ginecolog inainte de-a lua.... altfel, in mod normal nu te afecteaza mai mult decat pe orice alta femeie care ia anticonceptionale |
|

| hai ca va stresez spunet-mi si mie cum sa iau, ce sa iau. Pe 10 aug plecam in concediu la mare si chiar atunci imi vin musafirii, ca si anul trecut nu am niciun chef sa stau iar cu shortul pe mine si sa nu intru in apa, cu toate riscurile. aveam prolactina ridicata anul trecut si medicul nu mi-a recomandat nimic, chiar mi-a contraindicat. help please! |
|
| eu nu iau AC, nu pot sa-ti spun din experienta care-s mai bune, mai bine tolerate, din ce am auzit yasmin, Diane 35, Novynette ar fi mai bune, dar mai bine sa-ti spuna fetele care iau... |
|

| pana la urma nu am mai luat nimic, mi-a fost teama ... insa menstra am avut foarte putina cantitativ si doar 2 zile (ceva neobisnuit si anormal la mine), ultima zi fiind pe 14. de luni am ceva scurgeri rozalii spre rosu, nu ma ustura, nu ma doare, nu am niciun disconfort. am ceva temeri ....poate fi sarcina? chiar sunt ignoranta cand vine vorba de ovulatia mea daca e sarcina, am pus-o de o extrauterina , cica asta e riscul celor cu trompitele ligaturate. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mariuta, ma indoiesc sincer ca ar putea fi sarcina Asemanatoare a fost si menstruatia mea de anul acesta (si tot in perioada in care am plecat la mare), cam 3 zile si foarte slaba cantitativ. Urmatorul ciclu a fost normal din toate punctele de vedere! E posibil ca expunerea la Soare si tumultul zilelor de la mare sa fi afectat menstra. Un pupic sa-ti mai treaca din ingrijorare |
|

| mariuta wrote:pana la urma nu am mai luat nimic, mi-a fost teama ... insa menstra am avut foarte putina cantitativ si doar 2 zile (ceva neobisnuit si anormal la mine), ultima zi fiind pe 14. de luni am ceva scurgeri rozalii spre rosu, nu ma ustura, nu ma doare, nu am niciun disconfort. am ceva temeri ....poate fi sarcina? chiar sunt ignoranta cand vine vorba de ovulatia mea daca e sarcina, am pus-o de o extrauterina  , cica asta e riscul celor cu trompitele ligaturate.
la un moment dat scurgerile astea s-au oprit, dar aseara au inceput unele maronii inchis, spre negru, insotite de cheaguri. mi-am sunat dr. si mi-a spus ca ar putea fi o extrauterina. m-a programat la consult. asta e cea mai mica dintre belelile mele de acum. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| mariuta wrote:la un moment dat scurgerile astea s-au oprit, dar aseara au inceput unele maronii inchis, spre negru, insotite de cheaguri. mi-am sunat dr. si mi-a spus ca ar putea fi o extrauterina. m-a programat la consult. asta e cea mai mica dintre belelile mele de acum. Of mai, multa sanatate, ai grija de tine si sa mai spui despre tine |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multa sanatate Lacri Asteptam vesti bune |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mariuta iti doresc multa sanatate , sa sti ca eu totusi nu cred ca este o sarcina extrauterina ci mai degraba niste dereglari hormonale cauzate de stres. |
|

| dya wrote:Mariuta iti doresc multa sanatate  , sa sti ca eu totusi nu cred ca este o sarcina extrauterina ci mai degraba niste dereglari hormonale cauzate de stres.
sa dea Domnul sa fie asa, dar ma indoiesc. Eram in concediu cand mi-a venit CM, deci stress spre zero. Am toate simptomele unei extrauterine si toate sansele (avand in vedere trompele ligaturate). va multumesc de sustinere, ca oricum alta nu am acum. oricum asta e cea mami mica dintre belele. scap eu de ele |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sincer eu nu stiu ce se intampla...iau anticonceptionale de un 1 an de zile si nu am avut nici o problema,dar acum e ceva ciudat...ciclul are o culoare foarte inchisa si nu e asa lichefiat..nu stiu ce sa fac?Sa consult un doctor?Sfatuiti-ma va rog! |
|
| neaparat mergi la doctor la un consult, Alexandra multa sanatate, sper sa fie doar o dereglare de moment sa nu ai probleme |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| du-te cand iti trece! |
|
|