CICLUL MENSTRUAL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, February 5, 2007 9:59 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Cris Rusu wrote:

Nu ma speria mai tare decat sunt, te roooog!!! plans plans plans

cum am scris,cu karina asa am ramas gravida,iar luna trecuta asta m-a speriat,dar pana la urma mi-a venit.nu te speria,asteapta pana faci testul
Cris Rusu
Scris: Monday, February 5, 2007 10:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
sousourel wrote:
Cris, inteleg ca esti cam la jumatatea ciclului menstrual...poate fi "semnalizata" astfel perioada de ovulatie.

Stai sa lamuresc confuzia... Chestia aia de 10 minute a fost acum 2 saptamani, si a tinut loc de ciclu... Apoi am reinceput folia de contraceptive in mod normal, ca intotdeauna... Nu e o chestie de semnalizare de ovulatie, ci poate ori semnalizeaza ca se coace ceva, ras ori e doar o dereglare, ceea ce spre eu... angel angel
Butterfly, am inteles... alcool
Kiki, pupici
Alina
Scris: Monday, February 5, 2007 10:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Cris, eu zic sa nu te nelinistesti pana nu faci testul. Iti doresc sa fie as cum vrei si tu.
Cris Rusu
Scris: Monday, February 5, 2007 10:15 PM
Nivel

angel Maine, Alina... Pana maine... nervi
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 6, 2007 7:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Cris Rusu wrote:
angel Maine, Alina... Pana maine... nervi

Azi, e maine Cris ras cum stai ? .... eu iti doresc sa fie cum vrei tu pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, February 6, 2007 8:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cris, sa ne spui cum e... Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu!pupici
Cris Rusu
Scris: Tuesday, February 6, 2007 9:17 AM
Nivel

Am facut testul. E negativ. E cum vrea al meu, nu cum vreau eu... ras sic
Pupici si flowers flowers flowers tuturor mamicutelor sustinatoare!
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 6, 2007 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
am patit si eu chestii d-astea ciudate cu ciclul... in special de cand mi-am pus sterilet si cu o luna inainte.. eu am luat pastile vreo 6 luni dupa ce am nascut si apoi, prin toamna trecuta, m-am decis brusc ca vreau sterilet. am fost la dr, mi-a zis "ok, il punem" si m-a chemat in a doua zi de ciclu. care ciclu, nene? ca am avut o sangerare de vreo 2 zile, f redusa cantitativ si maronie, fara dureri, fara nimic altceva. m-am dus la dr si m-a intrebat daca nu sunt cumva gravida... imi venea sa il iau la palme... adica merg sa imi pun sterilet si imi zice ca sutn gravida? pale bine ca macar nu a fost asa... a trecut.

dar, de cand mi-am pus steriletul, am o menstruatie ciudata, falsa, mie asa mi se pare... adica e ceva de genul o picatura de sange, maroniu. azi o picatura, maine alta sau deloc... dr zice ca e ok asa si ca este f posibil sa nu mai am ciclu deloc...

pe mine nu ma ingrijoreaza situatia asta pt ca stiu sigur ca am dubla protectie: steriletul si rezervorul lui hormonal insa... e ciudat sa ti se intample asa ceva...oricum si daca va fi sa raman gravida, e ok pt ca tot imi doresc un "Pepsi jr". ras
Kiki
Scris: Tuesday, February 6, 2007 4:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
am patit si eu chestii d-astea ciudate cu ciclul... ...

Si eu...si inca mai patesc...cateva picaturi 2-3 zile si gata...uff
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 6, 2007 4:59 PM
Nivel

Kiki wrote:

Si eu...si inca mai patesc...cateva picaturi 2-3 zile si gata...uff

da, e foarte ciudat pt mine. stii, ma duceam la dr si ii ziceam: "dom'le, eu nu mai am ciclul pe care il aveam!!" si el se uita stramb la mine... si i-am explicat ca mi se pare ciudat si anormal sa am o sangerare f redusa (nu am mai folosit tampoane obisnuite de menstruatie de vreo 3-4 luni), cu o culoare pe care nu o cunosc ca fiindu-mi caracteristica...) si de asta ii ziceam ca ma simt ciudat...
acum m-am impacat cu gandul asta... daca el zice ca e normal, atunci asa o fi! eu am incredere mare in el!pupici
monique
Scris: Tuesday, February 6, 2007 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Priveste si tu partea buna a lucrurilor: e mai comod asa...
Si eu am facut un test acum o sapt, iar rezultatul a fost negativ... Mie nici acum nu mi-a revenit, desi am 2 luni jumate de cand nu mai alaptez, si cu tot cu sarcina s-au adunat 2 ani si 4 luni de cand nu mai stiu ce-i aia... sa ma bucur?!? sa nu?!?... fizic ma simt f bine, iar la dr mi-e sila sa merg... mai asteptam un pic...oare
Kiki
Scris: Tuesday, February 6, 2007 7:33 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

monique wrote:
... fizic ma simt f bine, iar la dr mi-e sila sa merg... mai asteptam un pic...oare

Si eu la fel. alcool alcool
ira_tgr
Scris: Wednesday, February 7, 2007 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
eu am ciclu odata la 2 luni, si il am asa de cand a inceput, si l-am avut la fel toti anii astia...
pentru ca nu am alaptat mi-a venit ciclu la 2 luni dupa nastere.... si acu la 8 luni, tot imi vine la 2 luni.... asa ca... mai stii ce e normal?
alcool sic alcool
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:58 AM
Nivel

vorba Irei, ce mai stii ca e normal?

oricum, e clar ca fiecare femeie are alt organism si alt ritm biologic. de asta suntem unice, nu?angel

Monique si Kiki, la dr cu voi!!! nu va fie sila si tarsa! e f importanta sanatatea! aaaa si mai am de trimis pe cineva la dr: Adriana... ca e si ea in aceeasi oala!!! haideti, curaj! va tinem pumnii!!!pupici
Fluturas
Scris: Thursday, February 8, 2007 11:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mie mi-ar fi placut ca macar cateva luni sa scap de menstruatie,dar de ambele dati,mi-a venit din prima luna
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.