Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
cum am scris,cu karina asa am ramas gravida,iar luna trecuta asta m-a speriat,dar pana la urma mi-a venit.nu te speria,asteapta pana faci testul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| sousourel wrote:Cris, inteleg ca esti cam la jumatatea ciclului menstrual...poate fi "semnalizata" astfel perioada de ovulatie. Stai sa lamuresc confuzia... Chestia aia de 10 minute a fost acum 2 saptamani, si a tinut loc de ciclu... Apoi am reinceput folia de contraceptive in mod normal, ca intotdeauna... Nu e o chestie de semnalizare de ovulatie, ci poate ori semnalizeaza ca se coace ceva, ori e doar o dereglare, ceea ce spre eu... Butterfly, am inteles... Kiki, |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cris, eu zic sa nu te nelinistesti pana nu faci testul. Iti doresc sa fie as cum vrei si tu. |
|

| Maine, Alina... Pana maine... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cris Rusu wrote: Maine, Alina... Pana maine...
Azi, e maine Cris cum stai ? .... eu iti doresc sa fie cum vrei tu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cris, sa ne spui cum e... Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu! |
|

| Am facut testul. E negativ. E cum vrea al meu, nu cum vreau eu... Pupici si tuturor mamicutelor sustinatoare! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| am patit si eu chestii d-astea ciudate cu ciclul... in special de cand mi-am pus sterilet si cu o luna inainte.. eu am luat pastile vreo 6 luni dupa ce am nascut si apoi, prin toamna trecuta, m-am decis brusc ca vreau sterilet. am fost la dr, mi-a zis "ok, il punem" si m-a chemat in a doua zi de ciclu. care ciclu, nene? ca am avut o sangerare de vreo 2 zile, f redusa cantitativ si maronie, fara dureri, fara nimic altceva. m-am dus la dr si m-a intrebat daca nu sunt cumva gravida... imi venea sa il iau la palme... adica merg sa imi pun sterilet si imi zice ca sutn gravida? bine ca macar nu a fost asa... a trecut.
dar, de cand mi-am pus steriletul, am o menstruatie ciudata, falsa, mie asa mi se pare... adica e ceva de genul o picatura de sange, maroniu. azi o picatura, maine alta sau deloc... dr zice ca e ok asa si ca este f posibil sa nu mai am ciclu deloc...
pe mine nu ma ingrijoreaza situatia asta pt ca stiu sigur ca am dubla protectie: steriletul si rezervorul lui hormonal insa... e ciudat sa ti se intample asa ceva...oricum si daca va fi sa raman gravida, e ok pt ca tot imi doresc un "Pepsi jr". |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom wrote:am patit si eu chestii d-astea ciudate cu ciclul... ...
Si eu...si inca mai patesc...cateva picaturi 2-3 zile si gata... |
|

| Kiki wrote:Si eu...si inca mai patesc...cateva picaturi 2-3 zile si gata...
da, e foarte ciudat pt mine. stii, ma duceam la dr si ii ziceam: "dom'le, eu nu mai am ciclul pe care il aveam!!" si el se uita stramb la mine... si i-am explicat ca mi se pare ciudat si anormal sa am o sangerare f redusa (nu am mai folosit tampoane obisnuite de menstruatie de vreo 3-4 luni), cu o culoare pe care nu o cunosc ca fiindu-mi caracteristica...) si de asta ii ziceam ca ma simt ciudat... acum m-am impacat cu gandul asta... daca el zice ca e normal, atunci asa o fi! eu am incredere mare in el! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Priveste si tu partea buna a lucrurilor: e mai comod asa... Si eu am facut un test acum o sapt, iar rezultatul a fost negativ... Mie nici acum nu mi-a revenit, desi am 2 luni jumate de cand nu mai alaptez, si cu tot cu sarcina s-au adunat 2 ani si 4 luni de cand nu mai stiu ce-i aia... sa ma bucur?!? sa nu?!?... fizic ma simt f bine, iar la dr mi-e sila sa merg... mai asteptam un pic... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| monique wrote:... fizic ma simt f bine, iar la dr mi-e sila sa merg... mai asteptam un pic...
Si eu la fel. |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu am ciclu odata la 2 luni, si il am asa de cand a inceput, si l-am avut la fel toti anii astia... pentru ca nu am alaptat mi-a venit ciclu la 2 luni dupa nastere.... si acu la 8 luni, tot imi vine la 2 luni.... asa ca... mai stii ce e normal?
|
|

| vorba Irei, ce mai stii ca e normal?
oricum, e clar ca fiecare femeie are alt organism si alt ritm biologic. de asta suntem unice, nu?
Monique si Kiki, la dr cu voi!!! nu va fie sila si tarsa! e f importanta sanatatea! aaaa si mai am de trimis pe cineva la dr: Adriana... ca e si ea in aceeasi oala!!! haideti, curaj! va tinem pumnii!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mie mi-ar fi placut ca macar cateva luni sa scap de menstruatie,dar de ambele dati,mi-a venit din prima luna |
|
|