Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| marivic cel mai bine ar fi sa te duci la un ginecolog. doar el te poate lamuri cu exactitate. noi aici doar ne dam cu parerea. dar eu dupa simptomele pe care ai spusca le ai as zice ca e menopauza. anuntane si oe noi ce tia spus medicul dupa ce il vizitezi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,...normal,.....zilele acestea imi voi face programarile de rigoare,.....apoi va anunt. |
|
| mult succes si multa sanatate te pup draga mea |
|
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Pentru cine vrea sa incerce : Vitamina D3 usureaza crampele menstruale.
Eu una am incercat si chiar are efect. Acum in articol scrie ca doctorii inca studiaza sa nu fie reactii adverse, dar eu una nu cred ca poate fi mai nociva (vitamina D3) decat un medicament pe baza de ibuprofen sau alte substante active anti inflamatorii.
Oricum eu sunt fan Doctor House si-mi place sa ma joc de-a medicina, asa ca actionati in cunostinta de cauza. |
|
| marivic ai fost la medic? sa nu uiti sa ne anunti si pe noi multa sanatate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| na .... oare de unde sa incep? sa incep cu data ultimei menstruatii .... 13.02.2013 nu a venit nici pana in ziua de azi. 2 teste de sarcina negative. si totusiiiii? de cateva zile au inceput sa ma doara sanii si sa imi fie umflati ca si cand ar trebui sa ma cotropeasca ciclul. dar .....inca nimik. sa mai astept? sa merg la medic? (ultima varianta nu ma incanta deloc deloc) |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu as alege varianta a doua! Poate se intampla ceva si e nevoie de vreun tratament, Alexandra! Iti doresc sa fie doar o dereglare bineinteles! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Medic, clar! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote:Eu as alege varianta a doua! Poate se intampla ceva si e nevoie de vreun tratament, Alexandra!  Iti doresc sa fie doar o dereglare bineinteles!
DA!Categoric, medic! Sanatate si sa fie exact cum iti doresti. |
|

| uffff .....mai astept vreo sapt sa vad dc nu apar si va trebui sa merg la medic |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Alexandra, mai bine te-ai programa deja.... nu stiu cum o fi pe la tine, insa la noi, sau la dr. din Bucuresti, trebuie sa sun cu cel putin o luna inainte. Multa sanatate
|
|

| Cris-DL wrote:Alexandra, mai bine te-ai programa deja.... nu stiu cum o fi pe la tine, insa la noi, sau la dr. din Bucuresti, trebuie sa sun cu cel putin o luna inainte. Multa sanatate
nu e cazul la noi. de pe o saptamana pe alta e ok. stiu ca par copil dar ....mi-e grozaaa |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| alexandrabogdan wrote:stiu ca par copil dar ....mi-e grozaaa Nu poti apela la o prietena sa mearga cu tine? Ti-ar fi mai usor! |
|

| Anelise wrote:Nu poti apela la o prietena sa mearga cu tine? Ti-ar fi mai usor!
as putea ....cred. Doamne sunt femeie in toata firea , am avut 2 sarcini si un copil si inca mi-e groaza de ginecologi!!!! uffff |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Uneori e spre binele tau sa-ti invingi frica, mai ales ca-i nejustificata. Daca nu este sarcina, atunci e o problema si trebuie intervenit - cu atat mai mult cu cat si tiroida poate juca un rol in povestea asta... |
|
|