Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2009 Mesaje: 36
| bereea wrote:
sincera sa fiu, chiar nu ma intereseaza
Si apropo de menstruatie sau mai bine zis de lipsa ei, persoanele care sufera de bulimie sau au probleme grave de alimentaite , chiar daca atunci cand manaca manaca orice , ajung sa nu mai aiba menstruatie datorita carentelor d ealimentatie...cam asa ca la tine Rexx
"Este mult mai usor sa critici decat sa fii corect." – Benjamin Disraeli
"Caracterul unui om se nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse." Martin Luther King Jr.
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| aurishta wrote:Adevarul este ca nu am ami auzit pana acum ca amenoreea sa fie semn de sanatate, dar mai scobesc...
Nu cred ca s-a descoperit asa ceva.Ciclul menstrual are si el rolul lui..nu e chiar asa..degeaba.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Rexx wrote:
"Este mult mai usor sa critici decat sa fii corect." – Benjamin Disraeli
"Caracterul unui om se nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse." Martin Luther King Jr.
Un pic de off-topic :Rexx, tu ai pareri proprii? Poti spune ceva gandit de tine? Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu-mi place sa discut cu o culegere de citate, parca ar fi mesaje generate de computer, fara personalitate! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
|
Eu de exemplu sunt carnivora si menstruatia tine maxim 2 zile(asta de vreun an).Sa ma bucur,sa nu...cert e ca imi ajunge juma' de an un pachet de absorbante .Aaa si nu folosesc nici o metoda de contraceptie care ar putea influenta asta |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| giulia_mamik wrote: ...cert e ca imi ajunge juma' de an un pachet de absorbante
mie imi trebuie un pachet intr-o luna, de fapt o saptamana incheiata |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| si eu sunt carnivora si imi ajunge unul si 3 luni |
|
| bereea wrote:si eu sunt carnivora si imi ajunge unul si 3 luni Asa...deci trebuie sa devenim carnivore ca sa nu mai tina atata ciclul La mine tine 5 zile, folosesc 1pachet mare de ob-uri. (si nu prea mananc carne..prefer carbohidratii in detrimentul proteinelor) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu nici nu mai zic caci nu mai scap cu friptura pe masa.... ma puneti la regim sever |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| apare Rexx imediat si va trimite la regim .Asa ca ...nu mai vorbiti despre mancare
Si offtopic,sotul meu are o vorba sarcastica ce i drept:decat sa fiu un mort sanatos mai bine mananc de toate |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| are dreptate sotul tau
|
|
| Asta chiar ca-i cea mai tare!!Super adevarata!Aviz mortilor sanatosi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,postez aici,caci titlul topicului asta imi spune.Am si eu ceva neclaritati,.... Luna trecuta,mi-a venit ciclul pe 25ian.cand trebuia sa-mi vina pe 16 ian.Deci o intarziere de 9 zile.....M-a tinut 4 zile,pana pe 28 ianuarie.Ieri m-am pomenit iar ca-mi vine,....M-au luat toate grijile,...oare ce-o mai fi si asta?Nu am cum sa ajung la dr.mea ginecolog cu timpul asta de afara,... De la ce ar putea veni derglarile acestea?Am cautat pe net si m-am ingrozit,...nu mai deschid nici o pagina,.... Am dat numai de nenorociri,.... Eu am zis ca ma pregatesc de -menopauza,....cu simptomele care le am: -cateodata dureri de cap(si acum) -stare de nervozitate,iritabilitate -insomnii -trec de la o extrema la alta,acum foarte trista,acum foarte fericita -grasime pe burta dureri de sani -imi cade parul -dureri de oase:de cot,de genunchi,de antebrat V-ati mai confruntat cu astfel de probleme?De dereglari? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| marivic scz deintrebare dar u cati ani ai? ca eu ma gandeam la menopauza. nuj ce sa zic.... poate nu am dreptate. dar mama unei pritene a intrat le menopauza la 39 de ani din cauza diabetului. dexci se poate si asa devreme
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| .....Am 45,.... Pana nu ajung la ginecoloaga mea,nu ma linistesc,asa ca,.....astept.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| marivic soacra mea are 48 de ani si cam de un an a intrat la menopauza...si da inainte tot asa dereglarii de ciclu avea ...ori ii venea intr-o luna de 2 ori ...ori nu ii venea vreo 3 luni ...dereglarile astea cam un an o tinut ...tin minte ca in perioada aceea isi facea la teste de sarcina una intr-una ca era speriata sa nu fie insarcinata ..tin minte ca tare ma distram cand zicea ca nu io venit si isi facea test de sarcina |
|
|