CICLUL MENSTRUAL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rexx
Scris: Tuesday, November 29, 2011 9:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/2/2009
bereea wrote:

sincera sa fiu, chiar nu ma intereseaza

Si apropo de menstruatie sau mai bine zis de lipsa ei, persoanele care sufera de bulimie sau au probleme grave de alimentaite , chiar daca atunci cand manaca manaca orice , ajung sa nu mai aiba menstruatie datorita carentelor d ealimentatie...cam asa ca la tine Rexx

"Este mult mai usor sa critici decat sa fii corect." – Benjamin Disraeli

"Caracterul unui om se nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse." Martin Luther King Jr.

alimami
Scris: Tuesday, November 29, 2011 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
aurishta wrote:
Adevarul este ca nu am ami auzit pana acum ca amenoreea sa fie semn de sanatate, dar mai scobesc...

hohot Nu cred ca s-a descoperit asa ceva.Ciclul menstrual are si el rolul lui..nu e chiar asa..degeaba..
aurishta
Scris: Tuesday, November 29, 2011 10:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Rexx wrote:

"Este mult mai usor sa critici decat sa fii corect." – Benjamin Disraeli

"Caracterul unui om se nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse." Martin Luther King Jr.

Un pic de off-topicsorry :Rexx, tu ai pareri proprii? Poti spune ceva gandit de tine? Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu-mi place sa discut cu o culegere de citate, parca ar fi mesaje generate de computer, fara personalitate!
giulia_mamik
Scris: Saturday, December 3, 2011 12:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
maseluta

Eu de exemplu sunt carnivora hohot sic si menstruatia tine maxim 2 zile(asta de vreun an).Sa ma bucur,sa nu...cert e ca imi ajunge juma' de an un pachet de absorbantehohot .Aaa si nu folosesc nici o metoda de contraceptie care ar putea influenta asta scratch
petronela_gav
Scris: Sunday, December 4, 2011 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
giulia_mamik wrote:
maseluta
...cert e ca imi ajunge juma' de an un pachet de absorbantehohot

banghead mie imi trebuie un pachet intr-o luna, de fapt o saptamana incheiatatoanerele
bereea
Scris: Sunday, December 4, 2011 9:41 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
si eu sunt carnivora si imi ajunge unul si 3 lunisic
alimami
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:03 AM
Nivel

bereea wrote:
si eu sunt carnivora si imi ajunge unul si 3 lunisic

Asa...deci trebuie sa devenim carnivore ca sa nu mai tina atata ciclul hohot La mine tine 5 zile, folosesc 1pachet mare de ob-uri.
(si nu prea mananc carne..prefer carbohidratii in detrimentul proteinelor)
aurishta
Scris: Sunday, December 4, 2011 12:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu nici nu mai zic sorry1 caci nu mai scap cu friptura pe masa....hohot ma puneti la regim severhohot
giulia_mamik
Scris: Sunday, December 4, 2011 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
hohot hohot apare Rexx imediat si va trimite la regimmos frown .Asa ca ...nu mai vorbiti despre mancare hohot

Si offtopic,sotul meu are o vorba sarcastica ce i drept:decat sa fiu un mort sanatos mai bine mananc de toatehohot ras sic
gabyta
Scris: Sunday, December 4, 2011 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
giulia_mamik wrote:
hohot hohot apare Rexx imediat si va trimite la regimmos frown .Asa ca ...nu mai vorbiti despre mancare hohot

Si offtopic,sotul meu are o vorba sarcastica ce i drept:decat sa fiu un mort sanatos mai bine mananc de toatehohot ras sic

hohot hohot
are dreptate sotul tauhohot hohot newclap newclap
computerlove
alimami
Scris: Monday, December 5, 2011 11:43 AM
Nivel

giulia_mamik wrote:

Asta chiar ca-i cea mai tare!!Super adevarata!Aviz mortilor sanatosi!hohot
marivic
Scris: Monday, February 13, 2012 3:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,postez aici,caci titlul topicului asta imi spune.Am si eu ceva neclaritati,....plans plans Luna trecuta,mi-a venit ciclul pe 25ian.cand trebuia sa-mi vina pe 16 ian.Deci o intarziere de 9 zile.....M-a tinut 4 zile,pana pe 28 ianuarie.Ieri m-am pomenit iar ca-mi vine,....M-au luat toate grijile,...oare ce-o mai fi si asta?Nu am cum sa ajung la dr.mea ginecolog cu timpul asta de afara,...
De la ce ar putea veni derglarile acestea?Am cautat pe net si m-am ingrozit,...nu mai deschid nici o pagina,....plans plans banghead banghead banghead Am dat numai de nenorociri,....uff uff Eu am zis ca ma pregatesc de -menopauza,....cu simptomele care le am:
-cateodata dureri de cap(si acum)
-stare de nervozitate,iritabilitate
-insomnii
-trec de la o extrema la alta,acum foarte trista,acum foarte fericita
-grasime pe burta dureri de sani
-imi cade parul
-dureri de oase:de cot,de genunchi,de antebrat
V-ati mai confruntat cu astfel de probleme?De dereglari?
dyenutza67
Scris: Sunday, February 19, 2012 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/30/2012
marivic scz deintrebare dar u cati ani ai? ca eu ma gandeam la menopauza. nuj ce sa zic....
poate nu am dreptate. dar mama unei pritene a intrat le menopauza la 39 de ani din cauza diabetului. dexci se poate si asa devreme
marivic
Scris: Sunday, February 19, 2012 8:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
.....Am 45,....ras Pana nu ajung la ginecoloaga mea,nu ma linistesc,asa ca,.....astept....ras
andreeahana
Scris: Monday, February 20, 2012 6:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
marivic soacra mea are 48 de ani si cam de un an a intrat la menopauza...si da inainte tot asa dereglarii de ciclu avea ...ori ii venea intr-o luna de 2 ori ...ori nu ii venea vreo 3 luni ...dereglarile astea cam un an o tinut ...tin minte ca in perioada aceea isi facea la teste de sarcina una intr-una ca era speriata sa nu fie insarcinataras ras hohot hohot ..tin minte ca tare ma distram cand zicea ca nu io venit si isi facea test de sarcinasic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.