|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| p!nkbutterfly wrote:buna seara, este posibil sa iti vina ciclu dupa nici o luna de la nastere? multumesc!
eu imi amitesc ca dupa ce am nascut am avut ciclu aproape o luna. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| si mie mi-a venit repede.. imediat ce s-a terminat perioada lohiilor, a venit! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mie mi-a venit la 9 luni dupa nastere. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Mie mi-a venit la 6 luni si jumatate de la nastere. Prima data nu regulat, dar la a treia oara mi-a venit normal |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| se pare ca am si eu ?musafirii?la aproape 8 luni dupe s-a nascut Arya . înca mai alaptez |
|

Inregistrat: 12/11/2013 Mesaje: 1
| Buna, sunt noua pe aici, in legatura cu ciclu menstrual dupa nastere am o întrebare, au trecut 3 luni de cand am nascut normal, si mi-a venit ciclu imediat dupa nastere timp de 5 saptamani si apoi sa oprit cateva zile si ciclu a aparut din nou cateva zile apoi sa oprit vreo 3 sau 4 zile , timp de 3 luni tot asa sunt, ce imi pute?i spune :) |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Daca alaptezi, nu este nici o problema, dar daca nu, trebuie sa mergi la medic. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| La mine nu a venit inca, am numai starile ciudate cum le am inaintea ciclului si ma innerveaza de mor. |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 3
| Eu am nascut acum 6 luni si inca nu mi-a venit menstruatia. Inca alaptez. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dupa ambele cezariene (nu am alaptat), menstruatia s-a instalat imediat - la 5/6 saptamani. Dupa prima s-a si reglat rapid, dar acum ma confrunt cu o menstruatie intre 9-11 zile, si de vreo 2 luni, dureri de ovare si spate zile in sir etc. Am spatele (jos) in permanenta amortit. Pot fi probleme la rinichi si de fapt sa nu fie neaparat ovarele? Urmeaza si vizita la medic, evident, dar pana atunci, eram curioasa daca a mai fost sau este cineva asa... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mai poate fi si spatele propriu-zis, muschii, coloana.
Eu, la un an si o luna dupa nastere, inca nu am menstruatie |
|

| Sousou, ce bine ar fi fost sa mai stau si eu fara ca tare ma mai indispune perioada... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise ai grija cu spatele, eu m-am blocat la 2 luni dupa prima nastere. Chiar daca este cald, dimineata pe racoare leaga-ti o bluza peste talie si sosete subtiri in picioare. Sfaturi batranesti dar preventive. De ciclu nu stiu ce sa-ti spun, la mine la o luna a revenit regulat, doar ca mai mult dupa a doua nastere. Sanatate ! |
|

| Miriam, sa stii ca asa fac! Eu sunt mai friguroasa de felul meu. Tot sper sa-mi dea medicul niste pastilute ceva sa imi mai regleze menstruatia ca mi se pare prea mult. Eu eram ceas si tare nu-mi place cum e acum... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Mie mi-a venit dupa 3 luni. Am nascut prin cezariana. Faptul ca alaptezi nu cred ca este decisiv in "amanarea" venirii ciclului. Eu alaptam si tot mi-a venit dupa 3 luni. Prietenei mele i-a venit dupa 7 luni, nastere normala. |
|
|