Gazela wrote:Stai asa cumnitica si va urca si bebica ta :) Si sarcina mea e destul de joasa....adica asa vad eu...nu simt ca ma apasa...nu am dureri, decat atunci cand bebe are program de box/gimnastica...zumba, nu stiu exact ce face el pe acolo Eu stau de la 28 de saptamani, imediat am o luna de cand stau in pat, bine cu mici exceptii, prin casa ma mai plimb, am voie plimbari usoare...dar sa nu exagerez, si bineinteles la dr. cand merg la control...Si bebica al meu e intors, asa era la ultima ecografie.. Mi-a recomandat doctorita sa stau cat mai mult pe partea stanga, oricum pe parti, nu pe spate...ca nu se mai realizeaza bine circulatia la bebe prin cordon... Abia astept sa ma vad si eu la 28 apoi 32 sapt si tot asa. La mine este vizibil ca sarcina este jos...parca nu a mai crescut burtica. Mie dr mi-a spus ca ideal ar fi sa stau pe spate ca deocamdata sarcina este mica si nu apasa pe vena aia. Stau toata ziua pe spate si doar cand mananc stau pe o parte si cand dorm. De disperare i-am scris dr mele un email sa o intreb daca se mai poate lungi colul inapoi si alte chestii si sper sa-mi raspunda. Eu de la 16 sapt sunt in concediu medical, am stat la pat cu dureri si cand au trecut durerile ce bucuroasa eram...cand colo mai rau era ca imi coborase sarcina. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la termen. Va multumesc pt incurajari si cuvintele frumoase.
|
Gazela wrote:Daca stai cumintica in pat eu zic ca ai toate sansele sa duci sarcina la termen, nu te panica, trebuie doar sa fii linistita si optimista pentru bebe Tu cate saptamani ai acum? Si eu stau cuminte in pat si sper sa stea bebe cat mai mult in burtica, Doamne ajuta pana la 39 de sapt Am 24 de saptamani. Fata e cu capul in jos si ma atinge cred eu la ovarul drept...ma doare uneori dar nuf tare si nu pt mult timp. De sapt trecuta cand am iesit din spital numai in pat stau si nu a urcat deloc. Oare mai urca? Tu de cand stai in pat? In ce pozitie?
|
Ce de vesti bune...acusica o parte din voi isi intalnesc bebelusii, fete noi pline de veselie si speranta asa cum si trebuie sa fim Numai eu sunt pesimista no 1...stau ca o leguma in pat si ma rog la Dumnezeu sa urce fetita mai sus macar 1 cm..apoi ma duc la baie si iar coboara si ma apasa de mi-e frica sa nu o pierd. Sper pesarul acesta pt cerclaj/ inel pe care mi l-a pus sapt trecuta sa-si faca treaba. Voi stiti cat de eficiente sunt? Am amortit in pat cu pernele sub fund...fac orice sa ajung macar la 36 sapt. Astept vesti bune in continuare...poate asa imi mai revin din panica din care nu mai ies. Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! Carmenalina imi pare ffff rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, insa bine ca poti ramane insarcinata...noi femeile suntem puternice Mon1 felicitari!!! Sa-ti traiasca copilasul Deea ai o burtica f frumoasa...vreau si eu o burtica mare Eu tot la pat, de 2 zile simt iar sarcina f jos insa sper sa se mareasca uterul si sa urce mai sus. Tot ce pot face e sa stau intinsa in pat si sa astept. Bine ca fata este ok dezvoltata si ma rog sa duc sarcina pana la capat. Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! Ieri m-am externat. Astazi sper sa apuc da citesc ce ati scris fiecare. Vroiam sa va cer parerea...credeti ca ar fi deplasat sa ii scriu dr mele un email de multumire pt ca m-a ajutat pana acum? Stiu ca e ocupata si i-as manca 1 min din timp...si multumirile in bani sunt cele mai potrivite si bine venite dar nu imi permit. Sau sa renunt la idee?
|
Multumesc pt gandurile bune si pt incurajari. Am vesti...mi-a facut cerclaj. Sa speram ca ajung la 36 sapt. Mai stau o zi internata. Sa ma vada si maine dr. Mi-a dat sa-mi p un ovule cervugid.pt a nu face infectie ca am un corp strain. Tot la pat, tot cu perna sub fund...dar sper sa fie bine. Imi pare rau ca nu prea pot sa. Citesc in detaliu ce ati scris fiecare pt ca am perfuzia asta care ma deranjeaza. Va pup!
|
Buna gravidutelor. Eu sunt f necajita. Ieri m-am internat in spital pt prelungirea concediului medical. Cand sa ma consulte dr la ecograf nu putea sa-mi masoare bebelina pt ca era prea jos. Mi-a spus ca stau 2-3 zile in spital ca e sarcina prea jos. Astazi m-a consultat iar si a zis ca ar fi mai bine ca ieri insa tot jos. Nici maine nu stie daca imi da drumu..colul e de 2,2 cm si sapt trecuta era 3,5 cm. Are abia 23 sapt si 1 zi si 518 sau 508 g. Nu stiu ce sa mai fac sa nu o pierd
|
Criss2014 wrote:Fetelor, a sosit printesa mea Daria Alexandra. E o scumpa si o frumoasa, are 4060 g si e o dulcica plangacuoasa. O sa revin cu Poze. Felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa fiti fericite impreuna!
|
Andreea-Alina wrote:La prima sarcina ma refeream christinuca. Acum sunt la a doua Ce frumos Esti experta
|
Andreea-Alina wrote:M-am uitat p morfologia de la 22 de sapt si scrie asa la Col: lungime 36,1 mm iar greutatea bebelinei era de 398 g. La stickerul tau apare 14 sapt.
|