Profil: christinne
Despre
Utilizator: christinne
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, June 24, 2012
Ultima vizita: Monday, July 2, 2012 6:18 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: soacre
Postat: Sunday, June 24, 2012 7:23 PM
Da, e singurul ei nepot dar in primul rand eu sunt mama lui! Cand vorbesc cu sotul meu despre comportamentul ei nesimtit, el rade si intr-un fel ii da dreptate, gaseste mereu scuze pentru ea apoi, cat e ea in tara el imi vorbeste urat fara motiv si daca-l rog sa ma ajute cu ceva se face ca nu aude dar ce spune mama lui e litera de lege.Apoi eu sunt o persoana mai introvertita pe cand el este extrovertit si stie sa se face credibil mereu chiar daca minte. Ce pot sa fac in acest caz?
Postat: Sunday, June 24, 2012 6:49 PM
Va multumesc pentru sfaturi!Imi vine sa plang cand vad ca e cineva alaturi de mine si ca ma intelege.Ma gandeam ca eu sunt vinovata,ca poate are dreptate si ma simteam umilita, depersonalizata, cu moralul la pamant.Soacra vine de 2, 3 ori pe an si sta in Rom.cam 3 saptamani;ea are apart. ei dar cum vine cu avionul isi lasa bagajele acasa la ea si sta pe capul meu pana pleaca, spune ca vine sa stea cat mai mult cu baietelul meu nu sa ma vada pe mine.
Postat: Sunday, June 24, 2012 1:21 PM
Buna ziua!
Sunt mamica unui baiat de 4 ani si am probleme cu soacra.Eu stau in apartamentul meu(cumparat de mine inainte de casatorie) si sunt casatorita de aproape 3 ani in schimb soacra imi face viata un calvar. De cand s-a intors din Italia(acolo munceste si stie sa-si traiasca viata din plin si sa se ingrijeasca) il considera pe copilul meu ca si copilul ei, ii face sute de poze chiar si atunci cand eu si baiatul meu dormim apoi nu ezita sa ma jigneasca mereu:ca nu stiu sa fac mancare(desi ma descurc destul de bine la capitolul asta)si ca nu a vazut in viata ei apartament mai urat ca al meu(desi sotului meu nu i-a lasat absolut nimic si nu a venit cu nimic in casatorie.), pur si simplu ma jigneste mereu(sunt prea luxoasa ma gandesc prea mult la haine). Soacra l-a crescut singura pe sotul meu si cand nu-i convine ceva incepe sa planga in fata lui de aceea sotul meu e complet acaparat de ea si e de acord cu ce face ea, o sprijina si problemele ei de rezolvat sunt prioritatea lui.Sincer vorbind as vrea sa divortez si sa imi recapat demnitatea, sa-mi cresc copilul asa cum vreau eu pentru ca am un servici dar parca nu am curajul necesar, mi-e frica de singuratate. Ce ma sfatuiti sa fac?