Iulia123 wrote:Fetele care ați născut deja am și eu o întrebare. Am născut pe 27 iulie și am avut sângerările normale de după naștere care s au redus treptat iar acum de vreo două zile am observat că am decât o secreție gălbuie spre verde dar fara miros, o fi normal sau sa îmi fac griji ? Și altă întrebare, voi la cat timp după naștere ați reluat viața sexuală ? Va 😘😘😘😘
Iulia, eu aș spune să vorbești cu medicul tău. Mie mi-a spus că dacă apare secreție galbenă/verde cum spui tu, trebuie să mă vadă. De obicei aceste culori ale secreției indică o infecție și nu este de joacă.
La prima naștere am primit ok ul după 6 săptămâni pentru relații intime.
Eu:24 El:26
30 Octombrie 2020
|
Iulia123 wrote:Felicităriiiiii!!!!! Sa fie sănătos bebe Matei și să vă aducă numai bucurii!!Recuperare ușoară și profită de orice moment pentru că trece timpul foarte repede!
Mulțumesc, Iulia!
30 Octombrie 2020
|
Bună, fetelor! Bebe Matei-Alexandru s-a hotărât să ne cunoaștem sâmbătă, 19.08.2023 la ora 12:00. Pe la 5 dimineața au început contracții ușoare, pe la 8 am plecat spre spital, pe la ora 9 mi-a rupt membranele dna doctor și au băgat perfuzie cu oxitocină pentru că nu erau contracții puternice și regulate. După 3 ore, a apărut minunea noastră pe cale naturală. S-a născut cu 3960 grame, 51 cm și nota 10 cu felicitări. Urmează ca mâine să plecăm acasă și să avem prima întâlnire cu frățiorul mai mare.
30 Octombrie 2020
|
Alinush wrote:Îți mulțumesc frumos, am crezut că este prea târziu și nu se va mai vedea așa de bine...dublu test l ati făcut in aceiași zi?Daca a mai fost cineva în situația asta vă aștept aici cu un răspuns😁🥰🌹❤️
Pentru dublu test am recoltat la o săptămână diferență de ecografie. Mai exact înainte de eco.
30 Octombrie 2020
|
Hei, fetelor! Nu am mai intrat de ceva timp... Felicitări proaspetelor mămici, să fiți sănătoase și puternice! Bebei mâncăcioși și sănătoși să aveți! Nu știu cine urmează, dar cred că sunt la rând. Deja am 36 de săptămâni și am început să fiu foarte obosită, noaptea nu mai pot dormi, am avut și ceva dureri de burtă noaptea și spre dimineață puțină greață. Miercuri am programare la control să vedem ce face bebe, cum este, dacă se grăbește. :)) Am început să simt mai des presiune în partea de jos și uneori simt ca și cum ar vrea să iasă, dar fără durere. Nu știu de ce, dar tare mi-e că vrea să vină mai repede. Și frățiorul lui a vrut să ne cunoaștem la 37s și 4z. Deci nu-i exclus. Am așa niște emoții, de nu mai pot.
30 Octombrie 2020
|
Adina Mariana wrote: Și eu aveam tare multe contracții false.Imi era așa tare burta ca piatra..ușor mă și durea.Mie medicul mi-a prescris magne B6...luam și de 6 ori pe zi și nospa...doar așa mă potolea.Apoi de la atâta magne numa nu mi-o venit sorocul😂 o trebuit să nu mai iau că să îmi vina contractiile pe bune și adevărate...aveam deja 40 săptămâni și nimic.Cum am lăsat magne cum mo apucat. Să crească mare bebe acolo in burtica ta🥰
Vai... 🤣🤣🤣 nu aș vrea să îl întârzi pe bebe, când o fi să vină, să vină. Sănătos să fie! ❤️ Mulțumim! 🤗
Abia aștept să vină, parcă nu mai am răbdare și abia aștept să văd întâlnirea cu frățiorul mai mare. Cred că cel mai greu în spital îmi va fi fără băiețelul meu. 😔 Mi-a fost greu și când l-am născut pe el, că era în pandemie și nu erau permise vizitele... parcă nu mai trecea timpul să plec.
30 Octombrie 2020
|
Melina wrote:
Eu am contractii dureroase destul de des. Ba chiar le aveam si regulate, doar ca treceau dupa o ora, iar medicul meu a spus ca unele femei resimt contractiile ca pe un usor disconfort (cam ca la menstruatie). Si la mine au inceput cam tot pe la 32-33 de saptamani. Nu te ingrijora. Uterul tau se pregateste pentru ziua cea mare. 😁
M-am mai liniștit puțin, clar mă voi duce. Mai mult pentru piticul cel mare că eu oricum nu sunt fan căldură. La primul pitic nu îmi amintesc să fii avut contracții în sarcină. Doar că pe la 37s și 2z am fost la control și chiar mă întreba dacă am avut contracții și i-am spus că nu și se mira pentru că deja începuse să se deschidă colul. Și la 37s și 4z mi s-a rupt apa și au început și contracțiile imediat. Adică până atunci nu știam ce sunt. Și tot în ziua aceea am născut. Cam 3 ore a durat totul. Și mă gândesc că dacă frățiorul s-a grăbit un pic și s-a mișcat destul de repede, sper să ajung la spital în timp util cu al doilea.
30 Octombrie 2020
|
Adina Mariana wrote: Poți merge liniștită doar sa ai grija sa nu te expui la soare.Sub umbreluță și nu exagera cu statul in apa.Eu am fost când aveam 27 săptămâni.A fost totul ok.Concediul placut
Super, oricum nu îmi place să stau la soare, clar sub umbreluță. Cred că sunt îngrijorată mai mult din cauza faptului că tot am contracții false, adică nedureroase și mi-e să nu mă apuce pe acolo cele adevărate. Când am fost săptămâna trecută la morfo 3, i-am comunicat medicului despre contracții și a spus că este în regulă atâta timp cât nu sunt dureroase. Bebe este deja întors cu capul în jos și avea aproape 2 kg.
30 Octombrie 2020
|
Bună mămici cu burtici!
Voi ați mers la mare cu burtica?
Eu săptămâna viitoare voi avea 33 de săptămâni și avem rezervate 3 nopți la mare la noi în țară.
Mi-e un pic frică, dar dacă nu mergem acum, anul ăsta sigur nu mai mergem.
30 Octombrie 2020
|
Lore35 wrote: Buna, bine ai venit ai sarcina usoara. Si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si 2 zile si tot in urma unui ET. Noi am fost la prima eco la 8 sapt si 2 zile si azi am fost la cea dea doua. Eu tin sarcina cu doi medici deoarece dr cu care am facut fiv asa mia recomandat sa ma mai vada si alt medic de la mine din localitate,eu nefiind din bucuresti. Azi am auzit si inimioara lu bebe si cu fiecare vizita la medic ma emotionez mai mult cum il vad ca creste. Azi era super activ dadea din maini si picioruse. 😍😍😍Pe 25 mai avem programare la bucuresti pentru morfo de trim 1.
Lore, de unde vii până la București? Unde vei naște și cu ce dr? 😘
30 Octombrie 2020
|