Lore35 wrote: Buna, bine ai venit ai sarcina usoara. Si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si 2 zile si tot in urma unui ET. Noi am fost la prima eco la 8 sapt si 2 zile si azi am fost la cea dea doua. Eu tin sarcina cu doi medici deoarece dr cu care am facut fiv asa mia recomandat sa ma mai vada si alt medic de la mine din localitate,eu nefiind din bucuresti. Azi am auzit si inimioara lu bebe si cu fiecare vizita la medic ma emotionez mai mult cum il vad ca creste. Azi era super activ dadea din maini si picioruse. 😍😍😍Pe 25 mai avem programare la bucuresti pentru morfo de trim 1.
Lore, de unde vii până la București? Unde vei naște și cu ce dr? 😘
Eu:24 El:26

30 Octombrie 2020
|
Albinutza35 wrote:Bună fetelor. Mă primiți și pe mine în gașca voastră? Sunt însărcinată în 8 săptămâni și 2 zile în urma unui transfer ( al patrulea la număr) , eu locuiesc în Italia și am făcut totul aici. Prima ecografie am făcut o la 6+3 unde am văzut( n-am auzit) și bătăile inimii  . Acum pe 19 mai am prima visita unde voi naște și să hotărâm când facem bitestul si translucenza. Iar următoarea ecografie o avem pe 25 mai
Bine ai venit! Sarcină ușoară îți dorim!

30 Octombrie 2020
|
Fetelor, sunt mămici sau burtici pe aici din București? Unde veți naște? Știe cineva ceva despre spitalul CF2? Noi suntem bine, am făcut acum o săptămână morfo 2, toate bune. Se pare că vom mai avea tot un băiețel.

30 Octombrie 2020
|
Buna, fetelor!
Si noi am amanat anumite analize si eco pentru ca m-a prins o raceala urata, dar acum pare sa fie totul spre bine. Abia astept sa il vedem iar pe bebe, deja il simt cum misca prin burtica in fiecare zi. Posibil sa ma duc direct la morfologia de trimestru 2 pentru ca de luni, am 20 de saptamani.

30 Octombrie 2020
|
Iulia123 wrote:Felicitări pentru băiețel, daca nu se schimba situația macar vezi partea bună, deja știi cum sta treabă cu băiețel, poți folosi și din hainele celui mai mare și va avea un partener de joaca.Poate cinestie in viitor vei face și fetița.
Mulțumesc, Iulia! Așa este, nu am nicio problemă cu faptul că este posibil să fie tot băiețel. Nu știu dacă voi mai încerca și a 3 a oară. Și nu neapărat că nu aș vrea, dar vedem... Prima sarcină și naștere m-a încurajat cumva să mai încerc, dar sper și a 2-a să se termine cu bine. Ieri la morfo mi s-au făcut și calculele de risc și m-au panicat puțin. Dr a spus că sunt destul de mari șansele, dar încercăm să prevenim.
Preeclampsie înainte de 34 de saptamani 1:49 Restricție de creștere fetală înainte de 37s 1:34 Naștere spontană înainte de 34s 1:473
Și mi-a recomandat să iau 2 cp Aspenter/zi până în săptămâna 36.

30 Octombrie 2020
|
Madalina.d wrote:
Mai bine sa aștepți. Mie la 12s5z mi-a zis ca e băiat și la 16s era fetiță 🤭
Și eu am avut azi morfologia și a spus că 70% e băiat. Acum poate se schimbă și la noi. Chiar ne dorim să avem și o fetiță.
Dacă nu... o să fiu mamă de băieți. 😁

30 Octombrie 2020
|
Madalina.d wrote:
Eu La prima sarcina am avut toate bacteriile posibile și nici nu știu de unde naiba le luam pt ca stăteam doar acasă în pat. La naștere am avut 2 bacterii care au ieșit și La urocultura, dar și la secrețiile din col, dar am primit antibiotic în vena în timpul travaliului și am putut sa nasc natural. Am primit mereu antibiotic pt infecțiile astea urinare și scăpam, dar apoi luam alta bacterie nenorocita. Bebe fa fi bine, ai încredere, e mai riscant sa nu tratezi infecția.
Nici nu mă gândesc să nu iau tratament. Nu la asta mă refeream. Tocmai că știu că sunt periculoase infecțiile în sarcină, de aceea mi-e frică să nu pățească bebe ceva de la ele. Acum mă confrunt cu situația că nu găsesc antibioticele prescrise... abia la o singură farmacie mi s-a spus că îmi poate prepara, în rest nu se găsesc... Altă soluție nu văd.

30 Octombrie 2020
|
Da, mi-a explicat și ea. Acum se pare că primul tratament nu se mai găsește, deci cade. La al doilea sunt alergică, deci cade și acesta. Acum aștept al 3 lea tratament.

30 Octombrie 2020
|
Bună, fetelor!
Săptămâna trecută am făcut și eu analizele din primul trimestru. Toate bune până la infecția urinară cu E-coli. Dr mi-a dat o rețetă pentru această infecție, însă mi-e frică. Sper ca bebe să fie bine, simptomele ar fi că am urinari mai dese, o ușoară durere de burtă dacă mă țin puțin mai mult și niște dureri de "mijloc", sper tare să nu afecteze rinichii sau sarcina.
Joi am prima morfologie, abia aștept să văd cum e bebe. Nu știu de ce toată perioada asta am avut numai gânduri rele... La primul bebe a fost totul ok, acum parcă sunt mai panicată.
S-a mai confruntat cineva cu infecția urinară în sarcină?

30 Octombrie 2020
|
Irinan wrote:Fetelor multumesc ca v ati gandit la mine.. eu am nascut ieri dimineata. Un flacau de 56 cm si 4500 gr, doar ca a avut ceva probleme de adaptare la viata extrauterina, si are nevoie si de oxigen printre altele. E pe terapie intensiva neonatologie. Eu sunt pe salon de aseara, merg la 3 ore sa il vad, incerc sa stimulez lactatia prin muls, dar momentan fara sorti de izbanda.. evolutia lui e favorabila, si daca D zeu ne ajuta speram sa l luam acasa cand mai repede.. Ria te asteptam cu vesti cand ai, contractiile stai linistita ca o sa le recunosti. Ti se intareste si burtica si durerea e un pic mai accentuata. Cel putin la mine asa a fost🥰🥰, fetelor sarcina usoara si la termen sa aveti.
Felicitări, Irina! Să fiți sănătoși și să plecați repede acasă!

30 Octombrie 2020
|