Buna burtici! Nu am mai intrat pe forum ca am avut 2 saptamani plineeee de greturi de nu stiam ce sa mai fac. De 2 zile m-au lasat. Eu din pacate nu prea reusesc sa dau de dr mea. M-a tot amanat si stau si ma gandesc ca ea nu mi-a vazut sarcina deloc. Doar alti doctori cand am fost la urgenta. Ieri am avut iar o scurgere mai apoasa si am fost iar la urgenta. Insa totul este bine: 8 sapt si 4 zile (astazi si 5 zile ), 188 batai pe minut, 2 cm, placenta ok, col lung inchis, totul bineee. Doctorita a fost ffff draguta si imi pare rau ca nu am luat nr ei de tel pt a continua cu ea. Mi-a spus si ca deja incepe sa misteeeee si i-am ascultat si eu inimioara.
|
Buna seara burtici! Vin cu nelamurire...am fost la dr sapt trecuta si mi-a spus sa-mi pun on ovul arefam seara. Acum tocmai ce mi-am pus si am simtit colul uterin parca mai scurt...nu stiu cum sa explic...e prima oara cand il simt asa diferit de cand ma stiu. Sunt in 6 sapt si 6 zile. Este normal sa se schimbe? Stie cineva despre ce vb?
|
Buna burtici!!!! Vin cu o veste buna! Speriata de o mica secretie maroniu-roz am fugit la urgenta la maternitate. m-a vazut o doamna dr si a spus ca bebitul meu are 6 sapt si 1 zi si ca ii bate inimioaraaa. Mi-a scris CRL = 4,5 mm si vezicula vitelina 5,4 mm. Mi-a marit doza de medicamente. Eu nu am vazut poza cu bebelul meu dar este de ajuns ca mi-a spus ca totul este bine. Eu am avut ultimul cm pe 25 noiembrie si dupa calculele mele era 6 sapt si 2 sau 3 zile. Hmmm ciudat ...
|
Zambila wrote:Fetelor, Acum am terminat de citit din urma. Si m-am bucurat, si m-am intristat, si sperat si ...offf, multe emotii. Acum, ca sa ma bag in seama si pt ca voi mereu ati dat sfaturi bune, bazate pe experientele voastre, poate ma ajutati cu o dilema. CM inceput pe 13 decembrie, bebelit pe 23 dec si apoi pauza din cauze de aglomeratie, musafiri, job. Cateva (chiar foarte putine, numai asa cat se le observi) picaturi roz pe 30-31 si maronii pe 1-2 ianuarie dupa care doar dureri de burta, usoare, ca la inceput de menstra. Am crezut ca e o ovulatie de aia masochista-n-am avut never-ever asa ceva, dar am citit ca se poate petrece- dar testele de ovulatie or fost negative si pe 30 si pe 31 decembrie. De nidare nu cred ca poate fi vorba ca pare cam devreme sa se fi intamplat in zilele 18-21. Durerile de burta sunt inca prezente si din cand in cand mai "curenteaza" si in spate, jos. Voi ce ziceti? Ati mai auzit/ experimentat asa ceva? Eu cred ca exista sanse sa fie acele pete maronii si roz de la nidatie. Mai ales xa ai avut si roz si apoi maroniu. Nidatia apare si la 5 zile de la ovulatie...din ce am citit pe net, dar poate aparea chiat si abia cand ar trebui sa-ti vina cm. Dar tu ce simptome ptemenstruale ai? Ai secretii maronii in general cu asa multe zile inainte de cm? Eu am maroniu cu 1 zi inainte sau chiar in aceasi zi si apoi imediat apare cm. Roz apare cand sangele ajungebin afara vaginului intr-un timp scurt si maroniu e un sange care a stat mai mult in corp (mai vechi). Sper sa fie cum iti doresti.
|
Adinuta wrote:Ce petrecere aici! poate sa imi zica cineva daca exista ovulatie in ziua 7? Adica e posibil asa ceva? De 2 luni am facut injec?ie pt stimularea ovulatiei. Nu am ramas insarcinata! Azi sunt in ziua 7 si am avut o scurgere mica ca un album de ou. Din cate stiu e simptomul de la ovulatie. Dar sunt contrariata ca e prea devreme. Nu am nici teste acasa. Pffff Pai cel mai bine este sa nu ratezi posibila ovulatie si sa te apuci de bebelit :) Ovulatia poate avea loc si spontan daca ai orgasm, cel mai bine este sa iei in calcul o posibila ovulatie. Daca iei si tratament...injectii poate ca ti-a grabit ovulatia...nu ma pricep, imi dau doar cu parerea. Asteptam vesti bune!
Fetelor pe mine dupa 4 zile de "liniste" au inceput sa ma doara iar sanii dr este in concediu si nu raspunde la tel si chiar nu stiam ce sa fac...acum e semn ca sarcina e in crestere si pot astepta pana luni pt control. Slava cerului ca am masat sanii astia ca pe plastilina :))))))
|
andreina wrote:Succes, Andreea! Chriss ce faci? Cum te simti? Va pe toate In continuare nu am nici un simptom de sarcina, nu a revenit nici macar simptomul cu sanii tensionati. Nu mai simt in burtica acolo "ceva". Astazi am avut putin dureri pt ca la munca a trebuit sa ma aplec...am luat no-spa dar nu pr ca nu suportam durerea ci in caz de mai este sarcina in evolutie sa nu am crampe prra mari si sa am vreun avort spontan. Doctorita nu mi-a raspuns la tel...probabil era ocupata pt ca mi-a respins apelul. Mi-am cam pierdut speranta...ma rog la Dumnezeu sa fie samburelul meu acolo teafar! Sper ca tu esti mai bine.
|
crissy84 wrote:Chriss eu nu inteleg de ce mai pui si asta la suflet.La mine a fost o perioada in vara cand intram pe forumul asta de placere sa vorbesc cu fetele.acum intru sa citesc doar activitatea altora.singurele persoane in ultimile 3 luni (de cand am revenit ) ati fost tu si magda care ati vb cu mine.pt restul sunt ca si transparenta :))) dar pe mn asta nu m a facut sa nu mai intru,sa felicit pe cineva sau sa dau un sfat daca am putut.asa ca lasa supararile si ramai Crissy esti o scumpa...si nu invizibila! Iti doresc tot binele din lume. Nanny m-ai facut sa zambesc....adevarul e ca nici nu am copaci aici in zona :)))) probabil chiar sunt hormonii...ma uit toata ziua la filme si ma plimb, am si multe hobby-uri cu care imi umplu timpul...vad filmele si in reluare chiar :))) Voi intra pe forum pt voi si toate fetele care mi-au vorbit frumos! Eu sunt din 2009 pe acest forum dar cu un alt id si pe alte topicuri insa mereu m-am inteles cu "piticii" de aici. Va fetelor!
|
Nanny respect mesajul tau: "Nu judecati ca sa nu fiti judecati......" Accept sfaturi, mi-au spus cred ca 5-10 fete sa nu ma stresez, insa este prima care aduce presupuneri la adresa mea si imi pune eticheta. Dumnezeu stie cat m-am invinuit pt ce s-a intamplat la cealalta sarcina. O sa va mai citesc din umbra si sper sa citesc vesti bune, nu ma mai implic in discutii, experienta personala o voi spune unui copac ca acela nu te judeca. Muuuult succes Nanny!!!!
|
Multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere! Cat despre tine carmenalina...sa dea Dumnezeu sa nu ai durerile si problemele pe care le am eu pt a te panica si sa ai sarcini usoare. Cu siguranta nu as da vina pe altcineva pt un avort spontan pe care l-as avea, asa cum nu am facut-o nici la celalalt. Se stie ca toate femeile se invinovatesc pt avortul spontan. Nu stii tu cat de rasfatata sunt sau nu eu de familie si daca stau cu cracii in sus sau nu. Nu ar trebui sa pui eticheta unui om si sa-l judeci. Suntem aici pt a schimba informatii. In rest va respect pe toate fetelor si va doresc bebei sanatosi si toate dorintele sa vi se implineasca. Mult succes fetelor din toata inima! PS: parasesc acest forum pt ca nu am intrat aici in discutii si sa-mi spun ofurile pt a fi criticata! Muuuult succesc si va
|
Crissy poate stie sotul tau ce stie... Al meu nu vede nici o diferenta la sani...spune ca prea repede trag concluzii si ca sa am randare sa ma duc la dr ca oricum nu am ce sa fac... Speeeeer sa fie totul bine
|