Andreea06 wrote:
Multumim frumos!
Weekendul 23-25, petrecem la munte cu toata familia. Ziua lui e pe 24 deci la fix s-a nimerit sa fie weekend.
Tetiera e reglabila, sus jos, la ambele scaune. Every stages vine si cu ceva pernute extra dar noi am scos ca in manual, pt varsta lui M. Oricum fiind pe perioada asa mare e mai spatios, de tetiera ziceam ca latime asa, e maaaare. Dar nu mi se pare mai putin sigur, doar ocupa mai mult spatiu.
Ma uitam si la un britax max way acum... Dar parca tot joie ma atrage. Sa vad. Poate gasesc undeva sa probez inainte.
Ce frumos! Sa fie sanatos si el si parin?ii. Si noi pe 24 împlinim 5 lunite. Nu ?tiu cand au trecut..
Eu: 30 ani, El: 30 ani TTC: septembrie 2016 CM regulat 28 - 30 de zile Sarcina oprita din evolutie: aprilie 2017 Factor V H1299R (r2) - heterozigot PAI - 1 4G/5G - heterozigot EPCR prezente alelele A1/A1
24 iunie - Baby Tudor is born!
|
Merci de info Mary, Andreea. Da, se vede clar diferen?a... Dar tetiera n ar trebui sa fie reglabila? Asa parca citisem...
Oricum slabe reduceri acum de bf, asa ca mai astept si cercetez ca mai am timp. Deocamdata sa stea in scoica. Oricum mari drumuri nu prea avem asa ca nu e graba.
Spor la pregatiri sa ai. Ai baiat mare de acum. iar tu esti foarte, foarte talentata. Cand face?i petrecerea?
Eu: 30 ani, El: 30 ani TTC: septembrie 2016 CM regulat 28 - 30 de zile Sarcina oprita din evolutie: aprilie 2017 Factor V H1299R (r2) - heterozigot PAI - 1 4G/5G - heterozigot EPCR prezente alelele A1/A1
|
MaryPoppins wrote: Nola Kids din cluj trimite scaune la inchiriat, poate mai sunt si in Bucuresti magazine. Tot pe grup mai era o harta cu scaunele de inchiriat. Si da un search dupa masina voastra, ca poate s-a mai discutat acolo. Joie every stage e ok, numa sa va vina cum trebuie in masina :))
Cercetez înca :)) am vazut ca e compatibil si ma?ina noastra are isofix.
Andreea, deci n ar fi o alegere rea every stage, macar de moment? Mul?umesc fetelor pentru raspunsuri.
|
MaryPoppins wrote:Avem o scoica Joie i-gemm cu rezultate foarte bune la testele de siguranta si o sa folosim pana la limita maxima de kg si inaltime, dupa 1 an estimez eu. In scoica stau cel si cel mai sigur bebelusii. Daca vrei musai scaun, doar dupa 6 luni si sa fie unul care permite rear facing prelungit, cu rezultate bune la testarile internationale. Pt documentare recomand grupul Rear facing prelungit Romania. Altfel, sper ca sunteti bine, nu ne-ai mai povestit de mult despre Tudor  va pupam LE: ideal sa fie testat scaunul inainte de achizitie, sa vezi cum se potriveste in masina si daca bebe sta bine in el.
Heey Mary. Sunt pe grupul de rearfacing... ?tiu ca e cam devreme si bebe va sta in scoica pana atinge limita de 9kg..ma uitam doar in ideea ca poate prind ceva promotie acum. Ma uitam la un jooe every stage fx.. Din pacate n am cum sa l probez, iar persoanele din jur care au copilasi mici au graco sau pieer cardin care nu m au convins.
Tudor e bine, creste, e super activ, n am întâmpinat probleme cu el pana acum. Va pup!
|
Mamici, ce scaune de masina folositi sau recomandati? Acum cu black ul poate gasesc ceva oferta si ma gandesc sa achizi?ionez unul...
|
Andreea-Alexandra wrote:
Ma refer la cantita alex.cat mananca un bebe de varsta lui.cati ml de lp sa ii dau ca a fie satul
Buna fetele. N am mai scris demult pe la voi, insa cum am putin timp va mai urmaresc.
Andreea, fiecare copil e diferit... Eu ii dau lp luo Tudor de la o sapt. De ex ii dau Topfer 1. Pe cutie scrie exact cate maajritde lp, si ce cantitate trebuie sa ai la final cu tot cu apa. La început imi manca la 3 ore cam 80 ml... Apoi am tot crescut...tu fa gramajul înscris pe cutie si apoi vezi cat manânca si la ce perioada.
|
MaryPoppins wrote:Delia, ce-s chestiile alea din link? Forme pt ce? Ca nu pot sa vad, imi apare casuta aia de login si acopera tot ecranul. Eu la fetru si minuni de-astea se lucru manual nu ma pricep, dar imi trebuie niste forme dragute pt prajituri. Si vai, musai sa ma culc si eu mai devreme, macar la 12. Ana mai nou se trezeste pe la 8 jumate dar eu asa as mai dormiiii. Ma intorc cu spatele la ea si incerc sa mai dorm, dar o apuca cantatul, ma trage de par, imi da suturi in spate, imi pune picioarele in cap
Buna mamici frumoase si puternice. Eu va urmaresc dar mai din umbra. De cand a aparut bebele si am avut problemele alea e destul de greu cu timpul. Ba un medic, ba o analiza, ba un bebe marait, ba mai mergem la buni sa ne mai ajute ea... Nu reusesc nicicum sa mi ordonez si sa mi disciplinez timpul :) voi cum reusiti? Sa stiti ca ma gândesc la voi deseori. Va pup! 
P.S. Va prezint buburuza mea vesela dimineața :))
|
maria2013 wrote: Chris, sa va bucure zi de zi scumpul Tudor! Îmi pare rau ca ai avut probleme! Sper sa fii bine curând.Nu mai stiu, tu ai facut Clexane? Daca da, cand ai facut tromboza erai sub tratament?
Hei... Nu, daca faceam anticoagulante nu ajungeam aici...
|
AlexandraRr wrote:Multumesc, fetelor  , o sa ii cumpar si eu perie si o sa optez pentru cadita, nu prea am fost prin magazine sa ma uit dar urmatoarea data cand mergem in carrefour sa luam mancare ma uit macar la produsele de acolo si la preturi, doar online m-am uitat pana acum si dezavantajul este ca nu stii calitatea produselor si daca nu este cineva care sa-ti spuna din experienta ce este util si ce nu este mult mai greu. De exemplu nu eu nu stiam de existenta acestor servetele pe baza de apa, in afara de pampers nici nu credeam ca exista ceva mai bun :)) Fluturash, eu cred ca este suficienta scoica, daca vezi ca te-ar mai ajuta ceva mai poti lua dupa nastere, gasim de toate in magazine Nicole, concediu placut  Si noi ar trebui sa plecam sambata insa imi este frica, ultimul concediu l-am scurtat, am avut contractii, am fost acolo la urgente si mi-a recomandat repaus la pat si am preferat sa venim acasa sa fie medicul aproape in caz de probleme. Sper data viitoare sa ne fie mai bine Mai am o intrebare apoi nu va mai stresez  Pana acum aveam o lista orientativa insa acum cand se apropie timpul sa cumpar trebuie sa ma hotarasc :)) Ce termometru ati ales? Am vazut ca sunt cele care au capat flexibil pentru fundulet, sub forma de suzeta si cele cu infrarosu, nu stiu pentru care sa optez L.E. Tot am vrut sa intreb, mai stiti ceva despre Chris? :*
Buna, gravidute frumoase. Am cam fost data la disparuti dar din motive bine întemeiate. Am scris asa un rezumat la mamici pe forum. Am nascut un baietel pe nume Tudor pe 24 iunie, de 3280g, prin cezariana, desi am stat în travaliu complet. Problema e ca imediat ce am ajuns acasa, cu durerile cumplite de cap pe care toata lumea le credea de la opera?ie, cu o tromboza venoasa cerebrala, mai exact un cheag de sange la creier sau mi s a spart o vena in creier... Deci am avut parte de o experienta nu tocmai demna de amintit, dar mul?umesc lui Dumnezeu suntem bine, in recuperare. Va pupam pe toate!
|
alina89 wrote:
Off, tare ma bucur ca sunteti bine acum! Sper sa nu mai aveti probleme sanatate multa si recuperare rapida. Bebe sa creasca frumos si sanatos asta e cel mai important. Oare cheagul a avut de-a face cu mutatiile pe care le ai?
Multumim mult fetele. Multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine acum ?i sunt stabila. Pe la mijlocul lunii august merg din nou sa vad daca s a dizolvat sau nu.
Alina, nu stiu ce sa zic. Nici doctorii nu se pronun?a. Spun ca sarcina a declan?at asta... Ca e hormonal, ca s a declansat dupa operatie, numai Cel de Sus ?tie. Cert e ca dupa operatie am avut dureri de cap crunte si toata lumea zicea ca e de la rahi. Mi au tot facut calmante in spital dar degeaba le faceau ca tot muream de durere. Si asa ma mobilizam pentru bebe desi nici ochii nu I puteam misca in cap. Iar la nici doua zile dupa ce am ajuns acasa am facut doua crize de convulsii, cica asa se manifesta. Important e ca a trecut... Insa sunt f dezamagita ca desi faci n ape mii de investiga?ii nimeni nu i?i spune nimic concret.
Referitor la na?tere...Astea deja par detalii pe lânga ce am patimit dupa... Am stat în travaliu complet, desi eu am zis din start ca vreau cezariana... Dar pt ca apa s a rupt la 1 noaptea, nu m a bagat nimeni in seama pana mai diminea?a... Când am zis ca eu nu pot impinge... Si asa am ajuns la cezariana. Si asa a aparut buburuza mea cu o greutate la care nimeni nu se astepta pentru ca burtica mea era tare mica :))
Referitor la burtica si a mea e înca amortita acolo... Miruna, nici eu n am curaj sa ma epilez înca deci nu e?ti singura :)))
Andreea, urmeaza ?i tickerul de bebelin. Va pup!
|