Nivel: Membru
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 1
| Buna ziua,
În urma unei sarcini oprite în evolu?ie la 6 saptamani si 4 zile, doctorul din clinica privata unde monitorizam sarcina mi-a recomandat un chiuretaj uterin cu anestezie generala. Fiindca la clinica privata pretul unui chiuretaj este uria? (aprox 3000 ron...), am fost îndrumata catre spitalul Elias. Stie cineva care este la Elias pretul unui astfel de chiuretaj? Banii se achita spitalului care stabileste si tariful, sau o sa platesc separat medicul care executa interven?ia, anestezistul, etc ?
Va multumesc ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Kittynell wrote:Buna ziua,
În urma unei sarcini oprite în evolu?ie la 6 saptamani si 4 zile, doctorul din clinica privata unde monitorizam sarcina mi-a recomandat un chiuretaj uterin cu anestezie generala. Fiindca la clinica privata pretul unui chiuretaj este uria? (aprox 3000 ron...), am fost îndrumata catre spitalul Elias. Stie cineva care este la Elias pretul unui astfel de chiuretaj? Banii se achita spitalului care stabileste si tariful, sau o sa platesc separat medicul care executa interven?ia, anestezistul, etc ?
Va multumesc !
Cred ca iti trebuie trimitere de la medicul de fam si atunci e acoperit de asigurarea ta medicala, e o interventie necesara nu o vrei tu doar asa.. deci nu costa nimic, doar daca dai tu ceva cuiva. Eu asa cred.. nu stiu sigur sigur dar asa pare logic.
Imi pare rau pt pierderea ta :( multa sanatate! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Kittynell wrote:Buna ziua,
Va multumesc ! Eu am facut in Arad la un cabinet particular am platit 8mil( chiutetaj aspiratie cu anestezie generala), stiu ca intr-un spital de stat nu se plateste nimic fiind asigurata( eu am mers la particular din cauza igieinei din spital! Prezentati-va la Elias daca acolo a-ti fost indrumata ,la urgente va face eco se constata sarcina oprita si de acolo ,va face chiuretajul ..eu asa as proceda! |