Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Oana, imi pare rau ca treceti prin asta dar ma bucur ca esti pozitiva! ma rog sa fie totul bine cu Eric si sa se retraga de la sine buba! pupam piticul si mamica!
Andrei de ex. s-a nascut cu hidrocel congenital si mi s-a spus ca se va retrage pana la 1 an si asa a fost. desi eu m-am speriat atunci, mi s-a spus ca cei mai multi dintre baietei il fac...mie mi s-a parut ca numai eu o pot pati dar pana la urma a fost bine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, eu sper sa se retraga si sa nu trebuiasca sa ajungeti la operatie! Ii dorim multa sanatate micutului Eric! Corina, curaj, mami! Nu cred ca e o interventie dificila. Doar neplacuta... Dar va trece si in curand nici nu o sa va mai amintiti de ea! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc fetelor de incurajari...ne-am programat deja.duminica ne internam si luni ne operam.o sa va tin la curent... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Offff! Ce de probleme cu astia mici! Imi pare rau ca trece Ericutu prin asemenea incercari. Stai si te minunezi de cate mai auzi ca se pot intampla copiilor.Oare pe vremea noastra era la fel (tinand cont de faptul ca suntem apropiate ca varsta), ca sincera sa fiu, nu am auzit de la matusi, bunici, mamici sa se fi confruntat cu asa ceva. Noi am avut, si sper ca am scapat( tot la Eric)chist la mamelon, cauzat de o furtuna hormonala .Sper din toata inima sa fi scapat si sa mai avem nicio problema cu cei mici, ca cel putin pe mine, ma cam termina din punct de vedere psihic. Pupici si sanatate multa piticilor! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Corina, tinem pumnii si te asteptam cu vesti excelente! Si eu as fi paralizata de frica, asa ca te inteleg. Evita, ce bine ca s-a rezolvat! Si pe mine ma termina problemele de sanatate ale copiilor.
Anca, am avut si hidrocel... am zis eu ca noi adunam experienta in toate! Acum am observat ca atunci cand ii e frig migreaza un testicul (intra inauntru), asta inseamna, deci, ca a ramas un spatiu ceva mai mare pe undeva. Nici nu stiu sa explic, dau si eu cu presupusul si astept ziua de maine sa intreb medicul. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| tinem pumnii, Oana! |
|
| buna fetelor. am scapat si suntem acasa deja. darius a trecut cu bine peste operatie, si acum e ok. mii de multumiri dnei Dr. Bratu de la M S Curie (Budimex) si dnelor asistente. sunt conditii f bune si pt bebei si pt mamici. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| corinakraus wrote:buna fetelor. am scapat si suntem acasa deja. darius a trecut cu bine peste operatie, si acum e ok. mii de multumiri dnei Dr. Bratu de la M S Curie (Budimex) si dnelor asistente. sunt conditii f bune si pt bebei si pt mamici.
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste aceasta incercare. Convalescenta rapida va dorim!!!!!
Mami, dar la ce sectie a fost puiul operat, ca si eu am fost anul trecut internata cu al meu la Budimex (la etajul 5) si am ramas cu sechele de ce am trait acolo!?!?!?!? |
|
| noi am fost internati la etajul 2 chirurgie, unde gratie dnei doctor Bratu s-au renovat toate saloanele, vopsite in culori calde, cu paturi noi, lenjerie noua, dusuri la fiecare salon... ca sa nu mai spun de Lcd si aer cond. in fiecare camera... pe hol copii au scaunele si masute cu jucarii, postere cu eroii lor preferati din desene animate... e un lucru extraordinar si am ramas placut surprinsa. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Corina, recuperare rapida si multa sanatate! Pare de vis ceea ce povestesti tu despre saloanele in care ati fost internati. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Corina , ce mult ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie! Multa sanatate puiului si recuperare grabnica! Suna tare bine ce povestesti despre spital- e bine de stiut. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Kali, sper sa treceti cu usurinta peste problemute. Intr-adevar, problemele de genul asta la baietei sunt mult mai frecvente decat stim noi. Dar, din fericire se rezolva.. Pup lui Ericut.
Corina, ma bucur ca ati scapat. Nota 10 pt spital.. poate iau exemplu si celelalte |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Corina, multa sanatate piticului tau !
Oana... si voi ...imi pare rau ca trebuie sa 'experimentati' si asta, dar sper din suflet sa se resoarba si sa scapati de cutit
Offf... numai mama sa nu fi in momentele critice ale vietii -cand sanatatea puiului 'scartzie' ! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| bulibuli wrote: Nota 10 pt spital.. poate iau exemplu si celelalte
In primul rand celelalte etaje (sectii) ale spitalului respectiv...... |
|
| Buna,sant noua pe aici.Numele meu este simona si as vrea si eu un sfat.Baietelul meu are 8 luni si jumatate si are chist de cordon spermatic.Este propus pt operatie desi eu am citit ca aceasta operatie se face dupa varsta de un an.A mai trecut cineva prin asta?Vreau sa stiu si eu daca este bine sa se faca aceasta operatie la aceasta varsta.Va multumesc si MULTA SANATATE la toti copii. |
|
|