|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Iaca o avem si pe asta... Mi se pare ca s-a mai micsorat de cand l-a depistat medicul si sper din tot sufletul sa se resoarba si sa scapam de cutit.
Voi ati trecut prin asta? S-a rezolvat? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kali multa sanatate lui Eric, eu nu stiu mai nimic despre aceasta problema ,pupici si sa fie bine . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Nici eu nu am auzit nimic de asta...imi pare foarte rau...sper sa se rezolve fara cutit...Mult sanatate mititelului. ( si eu merg cu o frica la dr cu Alex... sa nu-i gaseasca ceva, cumva... ) |
| Multumesc, fetele. Nici eu nu am auzit de asta pana nu am avut flacau... Mi-a spus medicul sa asteptam pana la 1 an, poate se rezolva fara operatie- asta daca nu se inroseste, umfla, arata dubios locul- asa ca eu sper- de fapt nici nu concep sa nu fie bine.:921:
Kmy, asa eram si eu cu Alexia- frica in fiecare luna. Acum sunt mult mai relaxata. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Off, mami ! Sanatate multa ii dorim voinicului si sa treaca de la sine , sa nu fie nevoie de altele ! Mami, daca tot ai descoperit asa ceva , informeaza-ne si pe noi . Cine Doamne fereste , stie .... |
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Eric, multa sanatate si de la noi. Sa va fie bine si sa nu ajungeti la operatie! |
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eric, iti dorim din toata inima multa sanatate si speram sa se rezolve prin alte metode, non-chirurgicale!!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kali,acest chist apare frecvent la baietei asa ca stai linistita deocamdata ,eu una ti-as recomanda sa vizitezi si un hemeopat sunt tratamente hemeopatice care fac sa dispare aceasta umflatura cu totul pina la un an si sa nu fie nevoie de operatie.Micutzul de el brrrrr ma si inspaimanta sa ma gandesc la asta!Pupicii si speram sa fie bine. |
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Of, imi pare rau, Oana! Nici eu nu am auzit de asta! Doamne ajuta sa se retraga! |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| sanatate multa |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sanatate multa Eric |
|
| Multumim, fetele! Ei, nu-i asa o mare chestie decat daca se umfla/ inroseste/ invineteste locul- atunci reprezinta urgenta si trebuie operat.
Oana, nu stiu sa-ti spun foarte multe- atata doar ca a fost depistat de medic si e ca o galma mica in scrot, pe langa testicul (de fapt e ca un fel de prelungire a acestuia). Pediatrul ne-a spus ca se intampla frecvent chestia asta la baietei (cat de des nu stiu, ca vad ca nici una nu v-ati confruntat cu asa ceva) si ca pana la 1 an de obicei se rezolva de la sine.
Shirel, auzisem si eu de tratamente homeopate cu care s-ar putea resorbi mai repede. Oricum dupa Paste ne-am facut programare la un alt medic- sa vedem si o a doua parere (de fapt a 3-a) si vom vedea de acum incolo ce va fi... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate si din partea noastra, eu zic sa stai linistita, poate se va rezolva problema pana la un an.Pupam micutul si pe frumoasa lui mamica! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor. Sunt noua pe aici, dar va citesc de mult.... am si eu un bebe, Darius de 1 an si 8 luni, care a fost si el depistat cu chist de cordon spermatic at cand l am dus la decalotat. a plans cam tare (logic, nu? )si atunci dr a zis ca ar avea hernie. am mai consultat si alt dr de la Budimex si ne a diagnosticat cu chist acum 3 luni. suntem programati la operatie...si imi e o frica de mor... |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Corina, multa sanatate copilasului. |
|
|