Chirurg pediatru
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adrianayo2003
Scris: Monday, August 4, 2008 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Azi ma duc cu cel mic sa-mi iau trimitere la chirurgie pentru ca are fimoza si hernie ombilicala.
Imi recomadati un chirurg de copii bun?!?
Am auzit ca la Gomoiu este Dr. Salajan la et.1. Stie cineva de el?
AdrianaC
Scris: Monday, August 4, 2008 1:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am vorbit cu domnul profesor doctor Dimitrie Dragomir, care e seful clinicii Victor Gomoiu, si dansul mi-a recomandat pentru fimoza sa merg sa vorbesc cu un chirurg de la spitalul Grigore Alexandrescu, pentru ca acolo sunt mai specializati pe chirurgie.

Incearca si acolo.

Acolo directorul spitalului era parca domnul profesor doctor Ulmeanu.
adrianayo2003
Scris: Monday, August 4, 2008 1:11 PM
Nivel

Multumesc Adriana.
O sa incerc sa aflu ce chirurg bun gasesc pe la Grigore Alexandrescu.
AdrianaC
Scris: Monday, August 4, 2008 2:15 PM

Daca nu te grabesti, eu vreau undeva saptamana asta sa ajung la Ulmeanu si sa vad daca si pe cine imi recomanda el.

Daca nu gasesti pana atunci, o sa iti zic la cine o sa mergem noi.pupici
adrianayo2003
Scris: Wednesday, August 6, 2008 12:55 PM
Nivel

Gataplans plans plans am rezolvat plans plans plans .
Am fost la Gr. Alexandrescu si am rezolvat problema pe jumatate. Bine ca am fost....daca mai stateam putin facea alte complicatii.
Este destul de rau cucletul lui Alex. I-am decalotat putica luni si azi am fost la dr. la control si nu este bine plans . De azi trebuia sa-i dau cu crema si sa-i fac toaleta zilnica.
O sa-l mai las pana luni si nu umblu deloc la ea si luni mergem din nou sa i-o decaloteze.
Numai probleme + o hernie ombilicala pe care am crezut ca o rezolv cu un banut si plasture fool dar nu sta treaba deloc asa.
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 6, 2008 3:20 PM

La ce medic ati mers pana la urma?

A tipat rau, l-a durut, a sangerat?
adrianayo2003
Scris: Wednesday, August 6, 2008 6:04 PM
Nivel

La unul care lucreaza cu dr. Basca(cel mai bun dr. chirug din spital) - adica la Dr. Mircea Andriescu (chirurgie II).Ete un dr tanar la vreo 35 ani.
Ca dr. am fost multumita dar fimoza a fost nasola.
A tipat cand a tras, am plans eu intr-o camera si el in camera alaturata si a sangerat putin.
vad aca azi nu a mai plans cand a facut pipi. Sper sa nu mai planga. In prima seara a urlat de la 03.45 pana la 06.30. El in general doarme de la 10.30 pana la 05.30-06.00 apoi mananca si iar se culca pana la 07.00-08.00
AdrianaC
Scris: Thursday, August 7, 2008 6:53 AM

De asta imi e si mie teama, de sangerari si de o eventuala parafimoza.

Nu am reusit sa ajung saptamana asta la medic, sper sa nu ajung prea tarziu.

Eu citisem ca daca face pipi OK in jet, nu cu picatura, daca nu il doare cand face si asa mai departe, nu ar fi o problema, chiar daca e fimoza.
Kiki
Scris: Thursday, August 7, 2008 7:57 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
De asta imi e si mie teama, de sangerari si de o eventuala parafimoza.
...

Dav nu a sangerat si nu a facut nici parafimoza.
L-a usturat cand facea pipi ziua urmatoare si atat.
Pe urma a fost ok. Succes! pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, August 7, 2008 9:56 AM

Ati fost si cu Dav la medic pentru fimoza? Cand era mai mic, sau acum maricel?

Cum l-ati tratat dupa aceea, ca Andrei nu sta deloc, nici nu ma lasa sa ma uit, dar sa ii mai si fac ceva uff
Kiki
Scris: Thursday, August 7, 2008 10:06 AM
Nivel

Acum vreo 6 luni. Nu a ajuns din fericire la operatie. S-a ocupat dna dr Furnica de el. Ca tratament nidoflor parca am avut...unguent local. E cam nasoala ziua de dupa, ca plangea cand facea pipi, ca il ustura si innebuneai cand il vedeai cum se face covrig si urla. plans plans
AdrianaC
Scris: Thursday, August 7, 2008 2:01 PM

Off, eu am renuntat cel putin pentru o vreme, din martie mai precis, la serviciile dansei.

Nimic de zis, cunoaste copiii, am mers cu ei de mici la dansa, dar ultima atitudine, cand Andrei avea febra mare, era la 2 saptamani dupa convulsii, eu nu reuseam sa il stabilizez si dupa ce am sunat-o de 1000 de ori cand am intrebat-o daca pot sa vin pana acolo (era 11:30 ceasul) mi-a spus ca la 12:00 pleaca (oricum ajungeam pana in 12:00), am decis sa renunt pentru o vreme la dansa.

Acum mergem la dl prof dr Dragomir Dimitrie, tot de la Medsana, si directorul spitalului Victor Gomoiu (unde m-am si internat cand am avut probleme cu Andrei).

Dansul nu a incercat sa il decaloteze, pentru ca a spus ca poate fi destul de periculos, ci ne-a recomandat sa mergem la un chirurg bun la Grigore Alexandrescu si sa vedem ce ne recomanda acolo.

De aceea vreau sa mergem acum la dl prof dr Ulmeanu, pentru ca stiu ca e si directorul spitalului Grigore Alexandrescu, si sa vedem ce facem.

Mie imi e tare mila de Andrei sa il vad ca trage de el.
Kiki
Scris: Thursday, August 7, 2008 4:00 PM
Nivel

Dansa e amabila cand primeste cate ceva. toanerele Am o colega ce merge mereu la ea si ii decarteaza cate un parfum scump si e disponibila pentru ea non stop, vine si acasa daca e nevoie uff

Eu nu ii dau nimic, pentru ca serviciul plateste consultatiile. mereu a gasit cate ceva sa imi reproseze cu Dav... de vreo 2-3 luni nici eu nu am mai mers la ea. Decalotarea mi-a facut-o asa cum a incercat si la tine atunci, fara acordul meu, fara sa apuc sa zic ceva. guns guns
AdrianaC
Scris: Friday, August 8, 2008 7:06 AM

Hmmm !

De decartat nu am decartat cred decat 1 data in 7 ani, si nici atunci cine stie ce, niste floricele pentru dansa si un cadou pentru nepotica, niste palariute parca.

Nu stiu daca asta este motivul, pentru ca la noi mereu a fost atenta, draguta, a vorbit frumos, a discutat si cu copiii, a fost super OK.

Numai ca mi s-a pus mie pata pentru ca atunci cand era efectiv o situatie de criza nu a vrut sa ma astepte sa ajung cu copilul (si sigur ajungeam inainte sa termine ea programul).

Un pediatru bun ar trebui sa fie disponibil atunci cand ai o situatie de criza, indiferent de timpul lui. In fine...

Hai ca ma mut cu discutiile la decalotare si la fimoza, sa nu stric topicul ras
Adelitta
Scris: Sunday, January 25, 2009 9:29 PM
Nivel: Guest

Buna fetelor. Cam tarziu intru in discutie dar voi ati auzit ca decalotarea nu se mai face in Europa de Vest? Am citit ca totusi nu este sanatoasa si ca atunci cand decalotezi intra microbi si se formeaza fimoza. Eu il ingrijes f bine in fiecare seara si se decaloteaza usor. Am mai citit ca decalotarea completa se face si pana pe la 3-4 ani. Asa este mai sanatos. Nu stiu acum ce sa zic, dar nu vreau sa-l fortez.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.