chiromata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Monday, September 15, 2008 5:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor, ce-am facut, mi-am citit in palma alcool Eram la un targ, un fel de bazar si doua tanti citeau in palma am zis hai sa ma duc si eu sa vad ce o mai fi si asta.Informatii prea multe nu mi-a dat insa modul ,tehnica cititului m-a impresionat.Tineam mana sub o lampa aprinsa sa fie multa lumina si cu un pix imi scotea liniile sa le vad mai bine si alea mici mici fiecare cu intelesul ei.Un singur lucru l-a gresit cea cu banii ca cica nu-s multumita si nu-mi ajung ,dar cui ii ajung iar de multumita sunt chiar foarte multumita.Eu nu consider chiromatia o ghicire in viitor ci o stiinta ,palma omului poarta amprente unice si le aduna in timp,mi-ar place sa stiu mai multe despre asta,asa ca ma documentez.dance Voi ati apelat la citiori in palma ,dar nu la tiganci care orbesc instantaneu si tre sa mai pui un gologan sa le treaca ceata ras
rosenfeld_claudia
Scris: Tuesday, September 16, 2008 10:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Mi-e imi e sincer frica sa merg sa imi citeasca, imi e teama de ceea ce mi-ar putea zice. In unele cazuri auzi niste preziceri tare negative si apoi doar acolo iti e gandul...
dya
Scris: Tuesday, September 16, 2008 2:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
La "profesionisti " daca asa or fi nu am fost niciodata adica ce sa zic ... defapt n-am apelat niciodata decit doar cind eram in anul doi la postliceala erau niste tiganci in curte si pindeau fetele care venisera pentru examenul de admitere cu pretextul ca sa le ghiceasca daca or sa ia examenul sau nu si atunci m-am gindit sa fac biza de una dint tiganci. I-am dat ceva , nici nu mai stiu exact cit si se apuca aia sa spuna ca nu intru dar ca nu este clar la care eu zic ia da tu banii inapoi sa-ti ghicesc si eu ....si m-am apucat sa-i spun ca are cam multi copii acasa si ca inseala oamenii si sa fi vazut cum a tulit-o de pe acolo....alcool alcool alcool
Acum mai stiu ceva ca cica daca nu crezi cu adevarat in chestiile astea nu ti se poate ghici corect...dar nici asta nu stiu daca este adevarat.
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 16, 2008 3:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu m-am informat .study ,cititul palmei nu poate da gres ca se face dupa reguli dar cititorul are tendinta sa mai infloreasca.mai ales daca tu insuti dai prea multe detalii ,el se leaga involuntar de acele detalii si iese telenovela :211:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.