Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, ce-am facut, mi-am citit in palma Eram la un targ, un fel de bazar si doua tanti citeau in palma am zis hai sa ma duc si eu sa vad ce o mai fi si asta.Informatii prea multe nu mi-a dat insa modul ,tehnica cititului m-a impresionat.Tineam mana sub o lampa aprinsa sa fie multa lumina si cu un pix imi scotea liniile sa le vad mai bine si alea mici mici fiecare cu intelesul ei.Un singur lucru l-a gresit cea cu banii ca cica nu-s multumita si nu-mi ajung ,dar cui ii ajung iar de multumita sunt chiar foarte multumita.Eu nu consider chiromatia o ghicire in viitor ci o stiinta ,palma omului poarta amprente unice si le aduna in timp,mi-ar place sa stiu mai multe despre asta,asa ca ma documentez. Voi ati apelat la citiori in palma ,dar nu la tiganci care orbesc instantaneu si tre sa mai pui un gologan sa le treaca ceata |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Mi-e imi e sincer frica sa merg sa imi citeasca, imi e teama de ceea ce mi-ar putea zice. In unele cazuri auzi niste preziceri tare negative si apoi doar acolo iti e gandul... |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu m-am informat . ,cititul palmei nu poate da gres ca se face dupa reguli dar cititorul are tendinta sa mai infloreasca.mai ales daca tu insuti dai prea multe detalii ,el se leaga involuntar de acele detalii si iese telenovela :211: |