Profil: chirita.alexandru
Despre
Utilizator: chirita.alexandru
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 16, 2016
Ultima vizita: Wednesday, March 16, 2016 10:45 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: in Romania...
Postat: Wednesday, March 16, 2016 10:45 AM
Buna ziua , Sunt masterand la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, am fost student la sectia de peisagistica in cadrul facultatii de urbanism iar acum sunt in ultimul an de master . Am citit tot ce ati scris si doresc sa spun urmatoarele lucruri : Da sectia de peisagistica sau termenul de arhitect peisagist este noua in urma cu 12 ani a fost infiintat la noi in romania. Dar sa nu uitam ca romanul cand vrea sa isi faca o casa nu se gandeste si la aspectul exterior al casei, pe el il intereseaza sa fie casa cat mai impunatoare cat mai mare,dar cand intrii in curtea lui ai o priveliste deplorabila, dc ? simplu noi nu prea avem cultura necesara a ceea ce inseamna cuvantul "casa" fie ca vrem sau nu casa nu inseamna doar partea construita, inseamna si partea exterioara. Din fericire in ultimii ani majoritatea au inteles ca nu este deajuns sa iti faci o casa frumoasa iar gradina sa fie o chestie cu 2 arbori si 3-4 trandafiri. Eu fac gradini din anul 3 de facultate, am colaborat si cu primarii ex : Primaria Mangalia , Primaria Sanpetru ( Brasov ) , Primaria Vinga ( Arad ) , si primaria Constanta pentru amenajarea unor spatii publice. Asa ca daca sunteti interesati sa faceti un proiect de gradina pt casa dumneavoastra va astept cu un mail pe adresa : chirita.alexandru90@yahoo.ro unde va pot trimite cateva proiecte realizate de mine