Chip-ul subcutanat....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, June 23, 2015 2:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
marivic
Scris: Tuesday, June 23, 2015 2:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bereea
Scris: Tuesday, June 23, 2015 3:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
N-am auzit de asa ceva pe aici! Ai nostri n-au bani de alocatii si au de microcipuri....greu de crezut!
mirela74chris
Scris: Tuesday, June 23, 2015 5:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
"Cineva " trebuie sa scoata bani si din aceasta "afacere" cu statul.Deci nu e nimic de mirare.Stiti cardurile de sanatate?!!Firma, care le-a pus pe piata si care trebuie sa se ocupe de implementarea sistemului si mentenanta lui, e in insolventa.Deci?//Despre ce vorbim?!!alcool
ingerash
Scris: Tuesday, June 23, 2015 10:51 PM
Nivel

M-am mai linistit,pupici fetele computerlove DistanceKiss
bereea
Scris: Wednesday, June 24, 2015 9:04 AM
Nivel

Am cautat informatii despre acest microcip in Italia : cica trebuiau sa-l introduca in mai 2014 , dar, de fapt, a fost un zvon de prost gust, preluat acum de Germania si Romania.
ingerash
Scris: Wednesday, June 24, 2015 11:39 AM
Nivel

Am intrebat si prietene din SUA si nu e adevarat....uf presa asta.
misha
Scris: Wednesday, June 24, 2015 3:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Probabil ca prin astfel de articole sau zvonuri se testeaza opinia publica...asta pana la un moment dat, cand se va intampla cu adevarat. E clar ca majoritatea populatiei nu e pregatita si nu doreste acest chip deocamdata. Insa sunt si oameni (in America) care l-au acceptat de bunavoie din 'motive'medicale sau de siguranta...
La inceput au aparut cardurile simple, apoi cele touchless, dupa aceea chipul in documentele de calatorie, apoi bratarile 'minune' prin care poti accesa ecranul telefonului pe bratul tau, daca nu ma insel, chiar banca Barclays a lansat sau vrea sa lanseze o bratara pentru accesarea contului bancar/plata fara a mai fi nevoie de card, in UK (Londra) in loc de cartela pentru transport sau cardul touchless poti folosi tel iphone care a lansat recent o aplicatie acceptata de firmele de transport...
E clar ca lumea evolueaza spre digitalizare, supraveghere si control total!
bereea
Scris: Wednesday, June 24, 2015 3:53 PM
Nivel

misha wrote:
supraveghere si control total!

Astea ma deranjeaza pe mine! Nu vreau sa ma simt un robot!
t-mihaela
Scris: Wednesday, June 24, 2015 8:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor eu nu cred in conspiratii mondiale si control universal.Noi suntem deja chipati,nu subcutanat dar tot aia e cu cardurile astea.Mie imi place tehnologia si e mult in folosul meu.Nu sunt pregatita pt chip ,e cam invaziv dar vom vedea.Fix cuma ne lasam vaccinati in numele sigurantei colective asa o sa ne lasam si chipati.NuStiu
Kmy
Scris: Wednesday, June 24, 2015 10:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
t-mihaela wrote:
Fetelor eu nu cred in conspiratii mondiale si control universal.Noi suntem deja chipati,nu subcutanat dar tot aia e cu cardurile astea.Mie imi place tehnologia si e mult in folosul meu.Nu sunt pregatita pt chip ,e cam invaziv dar vom vedea.Fix cuma ne lasam vaccinati in numele sigurantei colective asa o sa ne lasam si chipati.NuStiu

din pacate Mihaela are dreptate, nu ai cip ... nu ai acces la mancare , la servicii sanitare si la multe altele. Poate noi care suntem mai batrani am fi in stare sa ne intoarcem in evul mediu dar, copii nostrii care s-au nascut cu smartphone-ul la ureche si tableta in mana vor vedea asta ca pe ceva foarte normal... uff
ingerash
Scris: Thursday, June 25, 2015 8:59 PM
Nivel

Ce bine de aia din jungla cheers au libertate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.