Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tocmai am citit un articol http://m.caplimpede.ro/si-romanilor-li-se-va-instala-chip-ul-subcutanat-se-incepe-cu-copiii-vezi-de-cand/ Sant oripilata....deci ca in filme SF |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| N-am auzit de asa ceva pe aici! Ai nostri n-au bani de alocatii si au de microcipuri....greu de crezut! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| "Cineva " trebuie sa scoata bani si din aceasta "afacere" cu statul.Deci nu e nimic de mirare.Stiti cardurile de sanatate?!!Firma, care le-a pus pe piata si care trebuie sa se ocupe de implementarea sistemului si mentenanta lui, e in insolventa.Deci?//Despre ce vorbim?!! |
|

| M-am mai linistit,pupici fetele |
|

| Am cautat informatii despre acest microcip in Italia : cica trebuiau sa-l introduca in mai 2014 , dar, de fapt, a fost un zvon de prost gust, preluat acum de Germania si Romania. |
|

| Am intrebat si prietene din SUA si nu e adevarat....uf presa asta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Probabil ca prin astfel de articole sau zvonuri se testeaza opinia publica...asta pana la un moment dat, cand se va intampla cu adevarat. E clar ca majoritatea populatiei nu e pregatita si nu doreste acest chip deocamdata. Insa sunt si oameni (in America) care l-au acceptat de bunavoie din 'motive'medicale sau de siguranta... La inceput au aparut cardurile simple, apoi cele touchless, dupa aceea chipul in documentele de calatorie, apoi bratarile 'minune' prin care poti accesa ecranul telefonului pe bratul tau, daca nu ma insel, chiar banca Barclays a lansat sau vrea sa lanseze o bratara pentru accesarea contului bancar/plata fara a mai fi nevoie de card, in UK (Londra) in loc de cartela pentru transport sau cardul touchless poti folosi tel iphone care a lansat recent o aplicatie acceptata de firmele de transport... E clar ca lumea evolueaza spre digitalizare, supraveghere si control total! |
|

| misha wrote: supraveghere si control total!
Astea ma deranjeaza pe mine! Nu vreau sa ma simt un robot! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor eu nu cred in conspiratii mondiale si control universal.Noi suntem deja chipati,nu subcutanat dar tot aia e cu cardurile astea.Mie imi place tehnologia si e mult in folosul meu.Nu sunt pregatita pt chip ,e cam invaziv dar vom vedea.Fix cuma ne lasam vaccinati in numele sigurantei colective asa o sa ne lasam si chipati. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| t-mihaela wrote:Fetelor eu nu cred in conspiratii mondiale si control universal.Noi suntem deja chipati,nu subcutanat dar tot aia e cu cardurile astea.Mie imi place tehnologia si e mult in folosul meu.Nu sunt pregatita pt chip ,e cam invaziv dar vom vedea.Fix cuma ne lasam vaccinati in numele sigurantei colective asa o sa ne lasam si chipati. din pacate Mihaela are dreptate, nu ai cip ... nu ai acces la mancare , la servicii sanitare si la multe altele. Poate noi care suntem mai batrani am fi in stare sa ne intoarcem in evul mediu dar, copii nostrii care s-au nascut cu smartphone-ul la ureche si tableta in mana vor vedea asta ca pe ceva foarte normal... |
|

| Ce bine de aia din jungla au libertate. |
|
|