MYHAELA RODILA wrote:la link mam referit da
pai il copiezi pur si simplu in fereastra unde scrii. sau te duci acolo unde este globul ala albastru cu un infinit si atasezi link-ul acolo. sau vad ac daca vrei filmulet de pe youtube, te lasa daca apesi acolo pe iconita
|
ok, am inteles . multumesc
|
MYHAELA RODILA wrote:cu placere ma bucur ca vam fost de folos.ma puteti ajuta sa pun si video ca nu ma pricep?
ai incercat acolo unde atasezi poza, sa atasezi video? ce-ti zice? sau vrei link?
|
te rog frumos imi spui si mie diagrama te rog? adica ce inseamna ce scrie acolo...stiu sa fac flori, dar simplute, dar nu stiu neaparat denumirile picioruselor. multumesc
|
solutii constipatie incercate de mine. niste smochine (4 mari sau 6 mai mici) se pun intr-o cana si se toarna apa fierbinte peste ele. se acopera si se lasa pana dimineata, cand se bea lichidul pe stomacul gol si se mananca smochinele. supa o perioada, pana in juma de ora (la mine) gata cu constipatia (eu mi-am propus sa fac lucrul asta o zi da si una nu, sa vedem daca se regleaza de la sine) sau se mai poate si cu prune uscate, acelasi tratament, dar la mine nu a avut efect.
|