eu cu Dani m-a comportam ca si cum mi-ar fi raspuns DA. il intrebam:"Ti-e foame?".raspunsul era evident NU.il asezam la masa si manca,fara sa fac caz de raspunsul lui si fara sa-l comentez. eu cred ca nu trebuie sa faci prea mult caz de acest nu.procedeaza cu calm si transforma-l in da de cate ori este nevoie.Alex va ramane uimit ca tu nu te enervezi si incet incet va renunta la nu. la fata mai mare eu ma enervam si ii spuneam "Ba da!" si ea a prins figura ca NU are putere.puterea de a ma enerva.si a renuntat la 6 ani la prietenul NU.pe cxel mic la-am luat din oala sper sa reusesti
|
FEDERICA
|
am ales impreuna pentru ambii bb.,bineinteles dupa ce am refuzat sa le dau numele socrilor ,nu de alta dar nu-mi placeau,iar soacra-mea,dupa ce a deschis procedura ca sa-si schimbe numele fiindca era urat,nu vad cu ce curaj putea sa-mi impuna s-o chem pe fi-mea ca pe ea asa ca a ramas FEDERICA ANDREA si DANIELE JONATHAN
|
Fede merge la scoala de stat,dar as fi preferat home-schooling
|
Federica a mers la scoala la 5 ani si 10 luni.as fi vrut s-o dau de 7 ani dar aici nu merge ca la noi mai facem noi acasa ce nu reuseste la scoala,dar suntem multumiti.
|
buna fetelor,ma scuzati ca dau buzna peste voi argumentul homeschooling ma intereseaza si pe mine.actual locuiesc in italia,unde hs este legal si se cheama "scoala paterna". chiar ma intrebam cum este treaba in romania. mie mi se pare exagerata chestia cu inscrierea obligatorie intr-o structura scolara.este adevarat ca invatamantul este obligatoriu pana in clasa a x-a,dar daca eu optez ptr. educatia acasa si trec toate examenele de stat nu se chiama tot invatamant? eu sunt pro invatamant obligatoriu si contra structurii obligatorie.
|
fals
ai costum de mos craciun?
|
si eu,si eu Mirela plecata din 2000 in:ITALIA
|
ne inscriem si noi.ne primiti? clasa a II-a-FEDERICA ANDREA 6 NOIEMBRIE 2001
|
vrem si noi aici!!! DANIELE JONATHAN-17 FEBRUARIE 2005
|