Chiar sunt insarcinata!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anaxena1
Scris: Friday, August 24, 2007 11:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
nu shtiu de ce ...dar cred ca sunt o iepuroaica innascuta...adiq cred ca se va prinde repede..apropo sotul meu mi-a propus sa ne apucam de bebe de pe acum...azi sigur nu iese dar cine shtie...zice ca il deranjeaza faca cu programatul...acum asta e...parca e mai frumos sa te trezeshti cu bb decat sa-l ashteptzi
stele_pe_cer
Scris: Friday, August 24, 2007 11:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
anaxena1 wrote:
...parca e mai frumos sa te trezeshti cu bb decat sa-l ashteptzi

Fireste ca e mai frumos sa ai un bebe fara program de shootingras !Dar nu iese pasenta la toata lumea sic !
anaxena1
Scris: Saturday, August 25, 2007 1:04 AM
Nivel

pana la urma o sa iasa la toata lumea...important e sa crezi ca ti se va intampla si sa ai incredere in tine...asta functioneaza in orice caz...apropo: am inceput sa ne inmultzim...ce ciudat acum 9 luni era ingrozit...iar acum nu mai vrea sa ashtepte 3 luni...offf cum e lumea asta...pe 10 sept ash fii nascut...asta e, a trecut...sa vedem ce iese acum...in seara asta sigur nu a ieshit mai am mult pana la ovulatie...dar inceputul e promitator si sa vedeti voi cum fac eu un baiat si o sa am macar 3 sec in care o sa gandesc "dc tineam eu cont de nishte chestii poate iesea fata" dar avand in vedere ca vreau 2 bb avem timp si de planificari...asha ca sa am spor la fufu mult si productiv...nu shtiu dc vreau sa raman acum...ash fii vrut sa nasc prin iulie august(egoismul din mine,sa iasa zodia leu ca mine)dar asta e!cu cat mai devreme cu atat nu mai sunt asha stresata...va urez la toate fufu din plin si sa va inmultiti sanatosi
stele_pe_cer
Scris: Saturday, August 25, 2007 8:40 AM
Nivel

Si eu imi doream berbec si berbec trebbuia sa iasa....dar el, pruncul a vrut sa iasa cu 2 saptamani mai devreme, si...a iesit peste si tare bine esteyes !

Planul de acasa nu se potriveste cu socoteala din targ.Sunt unele lucruri in viata pe care, oricat am incerca sa le programam, nu reusim.Pt ca nu tin de noi, sau tin de prea multi alti factori.
anaxena1
Scris: Monday, August 27, 2007 10:00 PM
Nivel

nouati,noutati: am fost azi la dr ginecolog si totul e perfect un unter de 55/35mm,endometru 7mm,iar pe ovarul stang un folicul de 16mm adiq ovulul meu care la 20mm(adiq peste aprox 2zile) va astepta sa fie fecundat
dar tati e in spania,asa ca slabe sanse sa ma iau dupa ketoda inainte de ovulatie sa fie fata ca se intoarce dupa 2 zile exact cand sunt eu la ovulatie si dr a zis ca iese baiat dupa metoda asta noua,dar eu nu cred,dc e sa iasa ceva din munca asiduua pe care o depunem sper sa fie fata cu toate metodele lor cu tot,am sa mai citesc despre acest folicul sa vad eu exact cand se matureaza
Miri
Scris: Monday, August 27, 2007 10:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ana, incearca sa te relaxezi.O sa vezi ca , dupa ce vei ramane insarcinata, va fi foarte important ca tu si bebe sa fiti bine, sanatosi...abia apoi va veti intreba ce sex are bebeangel
stele_pe_cer
Nivel

anaxena1 wrote:
se intoarce dupa 2 zile exact cand sunt eu la ovulatie si dr a zis ca iese baiat dupa metoda asta noua,dar eu nu cred,dc e sa iasa ceva din munca asiduua pe care o depunem sper sa fie fata cu toate metodele lor cu tot,am sa mai citesc despre acest folicul sa vad eu exact cand se matureaza

Ai grija ca...se poate sa iasa baiat dupa ovulatie!
AdrianaC
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anaxena, sa aveti spor si sa iasa cum vrei tu !

Sa ne tii la curent cu noutatile ca sa iti facem galerie !
anaxena1
Scris: Monday, August 27, 2007 10:09 PM
Nivel

vreau fetita!! si shtiu ca dupa ovulatie ar trebui sa iasa baiat,dar Dumnezeu shtie ce o sa iasa,cred ca sunt multe mamici care au facut fetite la ovulatie,pe cei cu y o sa-i omor de la intarare cu vagino-exterminatorul ras eu zic ca iese luna asta,dar mai e pana pe 17 sept cand vad rezultatul sau s-a inventat un test mai istet care-ti zice mai curand?
anaxena1
Scris: Monday, August 27, 2007 10:41 PM
Nivel

cine ma ajuta cu folicul,ca nu am intels mare lucru:
cat trebuie sa aibe la maturare?
cat creste pe zi?
anaxena1
Scris: Monday, August 27, 2007 10:49 PM
Nivel

o noua intrebare: cat traiesc spermatozoizii in vagin?
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 12:41 PM
Nivel

anaxena1 wrote:
o noua intrebare: cat traiesc spermatozoizii in vagin?

Un ovul traieste intre 12 si 24 de ore. Apoi, daca nu este fecundat el moare si este eliminat. Viata spermatozoizilor este de aproximativ 3 - 5 zile. Fecundarea ovulul depinde de viabilitatea si motilitatea lor. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X (cei care vor face fetite ...) sunt mai mari ca volum, se misca mai incet dar traiesc mai mult timp, intre 3 - 5 zile. Cei purtatori de cromozomi Y (cei care vor face baietei ...) sunt mai mici, mai iuti dar traiesc numai 24 - 48 de ore. De aceea daca contactul sexual are loc foarte aproape de, sau imediat dupa momentul ovulatiei, sunt mai mari sansele de a fi baiat, altfel spermatozoizii purtatori de cromozomi Y vor muri iar cei purtatori de cromozomi X vor "astepta" ovulul si il vor fecunda.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 12:43 PM
Nivel

anaxena1 wrote:
cine ma ajuta cu folicul,ca nu am intels mare lucru:
cat trebuie sa aibe la maturare?

18-22 mm

anaxena1 wrote:
cat creste pe zi?

Cred ca asta numai un medic iti poate spune.Daca afli, spune-mi si mie!
anaxena1
Scris: Tuesday, August 28, 2007 2:35 PM
Nivel

creste 1-2mm,dr mi-a zis ca 2mm/zi
acum eu ma intreb(vreau neaparat fetita) contact sexual 26.08 iar eu dupa dr ash ovula maine 29.08 am vreo sansa sa raman insarcinata?traiesc ashtia mici si bagaciosi pana maine...ca dc da cei cu y au murit si ar fi mare bucurie ca raman x-uletii si x+x=fatayes
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 2:43 PM
Nivel

anaxena1 wrote:
creste 1-2mm,dr mi-a zis ca 2mm/zi
acum eu ma intreb(vreau neaparat fetita) contact sexual 26.08 iar eu dupa dr ash ovula maine 29.08 am vreo sansa sa raman insarcinata?traiesc ashtia mici si bagaciosi pana maine...ca dc da cei cu y au murit si ar fi mare bucurie ca raman x-uletii si x+x=fatayes

Mai, eu stiu ca din ziua ovulatiei si dupa ovulatie o zi iese baiaboy t.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.