Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| anaxena1 wrote:eu una m-am exprimat corect oricum in ziele noastre se confunda menstra cu ciclu menstrual ca zicem sunt la ciclu nu suntem la menstruatie,asha ca nu e asha grav
Nu e grav deloc, dar poate indica gresit perioada de ovulatie daca in loc de 28 pui 2 sau in loc de 30 pui 3...Si daca mai e vorba si de menstra neregulata, aleluia ovulatie, numai inainte nu vei sti ! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote: daca va fi baiat, sa-l vezi acum ce va ranji
cred ca se mai intoarce roata si deabia astept sa-i vad moaca ;) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/20/2007 Mesaje: 88
| cris22tyna de ce vrei baietel acum? sa-mi dai un raspuns mai extins |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| stele_pe_cer wrote:
Nu e grav deloc, dar poate indica gresit perioada de ovulatie daca in loc de 28 pui 2 sau in loc de 30 pui 3... !
Eu cred ca Ana a inteles ca eu eram pe aratura, a inteles fata unde bateam eu campii eu sunt cu un gandul la menstruatia ce (NU) va veni
anaxena1 wrote:cris22tyna de ce vrei baietel acum? sa-mi dai un raspuns mai extins
simplu : vreau pereche si vreau si eu un baiat al mamei in general, am observat si la Deea, fetele sunt mai apropiate de tati, nu este o regula, dar .... in fine, nu-mi doresc cu disperare sa fie baiat, poate fi si fetitza (asa am mai mare experienta in a creste-o) si tocmai de aceea nici nu-mi fac calcule, dar cu siguranta mai vreau un copil sanatos si frumos ca Deea iar daca va fi sa fie si baiat, va fi si mai bine, dar si a doua fetitza va fi tot a mea |
|
| eu am inteles bine deci nu a mintit cris22tyna cu nimik doar ca nu mi-a raspuns complet la intrebare
mai ai putin si-ti faci testul de sarcina,iti tin pumnii sper sa fie bb asha ne tinem una alteia de urat pe forum oricum pana nasc eu cred ca o sa fie mii de pagini la acest topic |
|
| anaxena1 wrote:eu am inteles bine deci nu a mintit cris22tyna cu nimik doar ca nu mi-a raspuns complet la intrebare
Daca pt fiecare idee noua care-ti vine in minte apesi butonul "edit" si completezi mesajul ultim al tau, sigur nu se vor umple mii de pagini !Adica daca nu a mai scris nimeni dupa tine, e bine sa nu fie 2 mesaje ale tale consecutive si poti "edita" mesajul anterior, astfel incat pe pagina forumului sa se vada cate un mesaj al fiecarui user intercalat cu alte mesaje ale altor useri.Bine, cred ca este optional, nu mai stiu, ca nu am acordat atentie maxima regulamentului in ultimul timp... |
|
| da o idee super buna multumesc nu m-am gandit de...sunt blonda! |
|
| anaxena1 wrote:da o idee super buna multumesc nu m-am gandit de...sunt blonda!
Sa-ti fie de folos!
Uite, am uitat sa mai spun ceva: daca citezi o persoana si apoi vrei imediat sa mai scrii un post dar citand o alta persoana, atunci poti posta 2 mesaje unul dupa altul! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Fetelor, sunt insarcinata.Am niste emotii....azi am facut testul si a iesit pozitiv.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| lucy_katerina wrote:Fetelor, sunt insarcinata.Am niste emotii....azi am facut testul si a iesit pozitiv.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| lucy_katerina wrote:Fetelor, sunt insarcinata.Am niste emotii....azi am facut testul si a iesit pozitiv.
Felicitari! Ai grija de tine si de bebe! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
Felicitari ai grija de tine si de bebe
|
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Felicitari Sarcina usoara |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
Ma bucur mult ptr tine!!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| felicitari si sarcina usoara!! ai grija de tine si bb |
|
|