Nivel: Membru
Inregistrat: 8/20/2007 Mesaje: 88
| si din conceptie ce a rezultat? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| anaxena1 wrote:cred ca imi schimb id-ul in ana_stress
anaxena1 wrote:lasa carutul albastru mie imi place rozul..
Anaxena esti
Mai si noi ne dorim tare mult inca un bb eu vreau carut albastru, numa tati vrea tot roz .... si munciiiiiim, poate chiar s-a prins ceva luna aceasta si apropos eu m-am pierdut de tot in calculele pe care le faci tu .... am renuntat sa calculez, cu toate ca vreau mai bine ce o vrea Dumnezeu, decat sa-mi buseasca capul de la atatea calcule ....
sa fie cum iti doresti si ma bucur ca te-am cunoscut
|
|
| iti calculez eu dc vrei cu cea mai mare placere, sunt experta cred ca-mi deschid un cabinet de planning familial, mi-am gasit vocatia poate o sim amandoua insarcinate in acelasi timp,ar fi super mai ales ca tu ai experienta, iti dai seama o sa fiu stressul vietii tale o sa te saturi de mine |
|
| imi scuzati greselile gramaticale scriu foarte repede si nu prea apas cu putere ca de fel shtiu sa scriu corect |
|
| gramaticale si de ortografie sunt cam zapacita astazi cred ca m-am documentat prea mult,mucusul asta cervical bata-l vina |
|
|
anaxena1 wrote:iti calculez eu dc vrei cu cea mai mare placere, sunt experta cred ca-mi deschid un cabinet de planning familial, mi-am gasit vocatia poate o sim amandoua insarcinate in acelasi timp,ar fi super mai ales ca tu ai experienta, iti dai seama o sa fiu stressul vietii tale o sa te saturi de mine
da, dar frumos stress daca tu esti la avatar .... si chiar mi-ar face placere sa fim in acelasi timp insarcinate, numa ca eu cu si tu cu nu ?!
hai ca chiar m-ai facut curioasa .... daca chiar nu te deranjeaza, chiar te rog sa-mi calculezi ..... sa speram ca si este ceva
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| anaxena1 wrote:si din conceptie ce a rezultat?
dupa cum vezi tikerele la semnatura: un baiat si o fetita |
|
| bravo mai mult decat perfect si acum logic ca te intreb: cand ai conceput fetita? ai idee? inainte sau la ovulatie? stress exact cum va spuneam sunt un stress mic dar neajutorat |
|
| imi trebuie data ultimei menstre si durata medie a uni ciclu menstrual si iti zic orice |
|
| daca eram la salon iti ziceam mai multe ca acolo am 3 peogramele,dar si asha ma descurc si inca ceva ce metoda ai folosit pt depistarea ovulatiei asta dc ai folosit,dc nu in viitor(desi sper sa ramai acum!!) te invatz eu ce si cum |
|
| anaxena1 wrote:bravo mai mult decat perfect si acum logic ca te intreb: cand ai conceput fetita? ai idee? inainte sau la ovulatie?
Habar nu am am muncit la greu si atunci, timp de apox 7 luni ....
ultima menstra 06.08 , durata 2, max 4 zile .... depinde de la luna la luna, dar in general 3 zile
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| am conceput fetita dupa 6 luni de abstinenta, doar atat iti pot spune ca am fost asa de ocupati ca nu am avut timp de calcule. |
|
| mariuta, la cine se referea Ana ca si eu i-am raspuns .... dar , totusi cred ca la mine |
|
| nu conteaza amandoua nu v-ati stresat ca mine deci 06.08 contact sexual pentru baiat: 19.08-21.08,dar maine iti zic si mai sigur desi cred ca sigur nu gresec, asta dc te iei dupa metodele astea noi si revolutionare care cine stie dc sunt chair valabile,dar vad eu pe mine si dc e sa fie asha toata viata o sa vb despre ele dc vrei iti spun si simtomele dinaintea ovulatiei care le-am vazut pe pielea mea,de fapt pana cum 2 sa vad dc iese faza cu temperatura si cu testele de ovulatie |
|
| si apropo cu pozele, eu sunt la nunta,pozele sunt frumoase ca eu mai putin |
|
|