Chestionar pediatrie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Monday, February 27, 2012 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
mie imi da eroare cand deschid chestionarul
petronela_gav
Scris: Tuesday, February 28, 2012 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
nu pot sa il deschid nici eu
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 11:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 2/20/2012
petronela_gav wrote:
nu pot sa il deschid nici eu

Il voi mai posta o data! Multumesc
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 11:50 AM

dana_na wrote:
Maine completez formularul si-l trimit, deci nu e o problema daca nu raspund chiar la toate. N-o sa dau nume dar raspund la restul, inteleg cam cum sunt legate intre ele. Sper sa te ajute raspunsurile mele.

Va multumesc pentru raspunsuri! Am sa ii calcuez eu cu aproximatie inaltimea pe care a avut-o la 2 ani folosindu-ma de inlatimea de acum, la fel si cu talia! Mi-ati oferit un foarte mare ajutor! Va multumesc inca o data!
dana_na
Scris: Tuesday, February 28, 2012 11:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Sper sa te ajute. Am trimis si al doilea mesaj, acolo am scris inaltimea la aproape 3 ani, mi-am amintit ca pe aia o am.
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 12:46 PM

dance Multumesc mamicilor care raspund la chestionar:D
sweet angel
Scris: Tuesday, February 28, 2012 1:54 PM
Nivel

am vrut si eu sa complectez chestionarul dar nu stiu daca iti foloseste pt ca al meu copil nu are 2 ani , are numai un an si 5 luni.
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 2:43 PM

sweet angel wrote:
am vrut si eu sa complectez chestionarul dar nu stiu daca iti foloseste pt ca al meu copil nu are 2 ani , are numai un an si 5 luni.

Copilul dumneavostra se incadreaza perfect. Eu am nevoie de copii cu varste intre 6 luni si 2 anisori, dar accept si copii mai mari pt ca nu am suficiente chestionare completate! Puteti completa si pentru bebele de doi ani si jumatate. Va multumesc din suflet!
sweet angel
Scris: Tuesday, February 28, 2012 4:52 PM
Nivel

anca daniela cu placere complectez chestionarul pt copilul meu de un an si 5 luni , dar despre cel de 2 ani jumate nu stiu ce as putea sa iti spunras primul tiker cel de 2 ani si jumatate este varsta mea si a sotului de cand ne-am casatoritsic
clalina
Scris: Tuesday, February 28, 2012 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
buna anca am completat si eu chestionarul dar nu stiu cum sa-l atasez prin PM daca ma ajuta cineva...
dana_na
Scris: Tuesday, February 28, 2012 7:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
In primul mesaj al fetei este adresa ei de e-mail, ataseaza-l acolo si merge, nu cred ca poate primi PM.
Clalina, ai PM.
clalina
Scris: Tuesday, February 28, 2012 9:28 PM
Nivel

ok am trimis, mersi dana!pupici
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 9:50 PM

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutor! Raman profund recunoscatoare! Daca aveti intrebari, legate de alimentatia copiilor( daca acestia au anumite afectiuni care necesita alimentatie speciala sau daca exista in familie antecedente de boli transmisibile ereditar si a caror evolutie poate fi influentata de modul in care este hranit copilul), va stau la dispozitie!topai topai dance cool
ancadaniela
Scris: Tuesday, February 28, 2012 9:55 PM

sweet angel wrote:
anca daniela cu placere complectez chestionarul pt copilul meu de un an si 5 luni , dar despre cel de 2 ani jumate nu stiu ce as putea sa iti spunras primul tiker cel de 2 ani si jumatate este varsta mea si a sotului de cand ne-am casatoritsic

Va doresc ani fericiti impreuna, cat mai multi si plini de sanatate ca sa puteti sa va bucurati de tot ceea ce inseamna implinire alaturi de cele doua comori!coeur yes
clalina
Scris: Tuesday, February 28, 2012 11:26 PM
Nivel

ancadaniela wrote:
Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutor! Raman profund recunoscatoare! Daca aveti intrebari, legate de alimentatia copiilor( daca acestia au anumite afectiuni care necesita alimentatie speciala sau daca exista in familie antecedente de boli transmisibile ereditar si a caror evolutie poate fi influentata de modul in care este hranit copilul), va stau la dispozitie!topai topai dance cool

eu as cam avea niste probleme in legatura cu alimentatia, fetita mea este foarte mofturoasa la mancare , este asa decand s-a nascut, a avut o perioada cand nu mai voia laptele si alt aliment nu puteam sa-i dau , -am chinuit foarte mult , o fortam mai mereu , iar de pe la un an a inceput sa vomite. Acum cred ca a ramas cu sechele , doar gusta mancarea cu limba daca nu-i place nu o pot pacali. Problema este ca nu - i place mai nimic sunt doar cateva feluri de mancare pe care le accepta, iaurturi nu vrea, fructe nu, dulciuri nu mai putin ciocolata, lapte doar cu biscuiti sa-i simta gustul dar sub alte forme nu, oul doar amestecat in ciorbita ca sa nu-l simta, etc... m-am saturat , oare v-a incepe vreodata sa manance bine?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.