Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mie imi da eroare cand deschid chestionarul |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| nu pot sa il deschid nici eu |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 2/20/2012 Mesaje: 105
| petronela_gav wrote:nu pot sa il deschid nici eu
Il voi mai posta o data! Multumesc |
|
| dana_na wrote:Maine completez formularul si-l trimit, deci nu e o problema daca nu raspund chiar la toate. N-o sa dau nume dar raspund la restul, inteleg cam cum sunt legate intre ele. Sper sa te ajute raspunsurile mele.
Va multumesc pentru raspunsuri! Am sa ii calcuez eu cu aproximatie inaltimea pe care a avut-o la 2 ani folosindu-ma de inlatimea de acum, la fel si cu talia! Mi-ati oferit un foarte mare ajutor! Va multumesc inca o data! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Sper sa te ajute. Am trimis si al doilea mesaj, acolo am scris inaltimea la aproape 3 ani, mi-am amintit ca pe aia o am. |
|
| Multumesc mamicilor care raspund la chestionar:D
|
|
| am vrut si eu sa complectez chestionarul dar nu stiu daca iti foloseste pt ca al meu copil nu are 2 ani , are numai un an si 5 luni. |
|
| sweet angel wrote:am vrut si eu sa complectez chestionarul dar nu stiu daca iti foloseste pt ca al meu copil nu are 2 ani , are numai un an si 5 luni.
Copilul dumneavostra se incadreaza perfect. Eu am nevoie de copii cu varste intre 6 luni si 2 anisori, dar accept si copii mai mari pt ca nu am suficiente chestionare completate! Puteti completa si pentru bebele de doi ani si jumatate. Va multumesc din suflet! |
|
| anca daniela cu placere complectez chestionarul pt copilul meu de un an si 5 luni , dar despre cel de 2 ani jumate nu stiu ce as putea sa iti spun primul tiker cel de 2 ani si jumatate este varsta mea si a sotului de cand ne-am casatorit |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| buna anca am completat si eu chestionarul dar nu stiu cum sa-l atasez prin PM daca ma ajuta cineva... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| In primul mesaj al fetei este adresa ei de e-mail, ataseaza-l acolo si merge, nu cred ca poate primi PM. Clalina, ai PM. |
|
| ok am trimis, mersi dana! |
|
| Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutor! Raman profund recunoscatoare! Daca aveti intrebari, legate de alimentatia copiilor( daca acestia au anumite afectiuni care necesita alimentatie speciala sau daca exista in familie antecedente de boli transmisibile ereditar si a caror evolutie poate fi influentata de modul in care este hranit copilul), va stau la dispozitie! |
|
| sweet angel wrote:anca daniela cu placere complectez chestionarul pt copilul meu de un an si 5 luni , dar despre cel de 2 ani jumate nu stiu ce as putea sa iti spun primul tiker cel de 2 ani si jumatate este varsta mea si a sotului de cand ne-am casatorit
Va doresc ani fericiti impreuna, cat mai multi si plini de sanatate ca sa puteti sa va bucurati de tot ceea ce inseamna implinire alaturi de cele doua comori! |
|
|
eu as cam avea niste probleme in legatura cu alimentatia, fetita mea este foarte mofturoasa la mancare , este asa decand s-a nascut, a avut o perioada cand nu mai voia laptele si alt aliment nu puteam sa-i dau , -am chinuit foarte mult , o fortam mai mereu , iar de pe la un an a inceput sa vomite. Acum cred ca a ramas cu sechele , doar gusta mancarea cu limba daca nu-i place nu o pot pacali. Problema este ca nu - i place mai nimic sunt doar cateva feluri de mancare pe care le accepta, iaurturi nu vrea, fructe nu, dulciuri nu mai putin ciocolata, lapte doar cu biscuiti sa-i simta gustul dar sub alte forme nu, oul doar amestecat in ciorbita ca sa nu-l simta, etc... m-am saturat , oare v-a incepe vreodata sa manance bine? |
|
|