Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Dragi mamici si burtici va invit, pe cele care doriti si ati fi dispuse sa acordati 15 minute din timpul vostru, sa participati la realizarea unui studiu privind stilul de viata al femeii moderne.
Ce presupune acest studiu? Voi realiza un chestionar cu intrebari diverse care va vizeaza in mod direct stilul vostru de viata dar si al familiei voastre iar rugamintea mea este ca, daca sunteti interesate sa raspundeti acestuia, sa ma contactati pe mesaj privat intrucat voi distribui acest instrument de cercetare numai prin email, astfel incat raspunsurile voastre sa fie confidentiale.
Pentru persoanele interesate, astept pe privat un mesaj in care sa va pot oferi detalii suplimentare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andismom wrote:Dragi mamici si burtici va invit, pe cele care doriti si ati fi dispuse sa acordati 15 minute din timpul vostru, sa participati la realizarea unui studiu privind stilul de viata al femeii moderne. Ce presupune acest studiu? Voi realiza un chestionar cu intrebari diverse care va vizeaza in mod direct stilul vostru de viata dar si al familiei voastre iar rugamintea mea este ca, daca sunteti interesate sa raspundeti acestuia, sa ma contactati pe mesaj privat intrucat voi distribui acest instrument de cercetare numai prin email, astfel incat raspunsurile voastre sa fie confidentiale. Pentru persoanele interesate, astept pe privat un mesaj in care sa va pot oferi detalii suplimentare.
Eu as vrea sa stiu despre ce e vorba. Adresa mea o stii. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu vreau. Ai adresa mea |
|
| ok fetelor, o sa va trimit chestionarul cand va fi gata. deocamdata inca lucrez la el. sper azi sa fie gata, daca nu maine sigur.
detaliile le transmit pe mail. va spun doar ca vor fi si intrebari confidentiale. o sa ma explic pe larg in mail.
multumesc de interes si mai astept doritoare. lista e deschisa oricui. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, vreau si eu!Astept mai multe informatii pe mail! |
|
| Miri wrote:Anca, vreau si eu!Astept mai multe informatii pe mail!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Anca, astept mai multe informatii pe mail. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Si eu! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| ok, il asteptam si noi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si eu sunt curioasa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si eu vreauuuuuu.... Trimit adresa pe PM. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Trimite, poate o sa-mi revizuiesc si eu stilul de viata...poate o sa ma faca sa ma duc mai des la coafor |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| vreau si eu |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| vreau si eu Ti-am trimis PM |
|
| wow! m-ati impresionat sincer! nu am crezut la inceput ca veti fi asa de receptive la aceasta chemare! gestul vostru de a dori sa participati ma face sa imi intaresc convingerea ca sunteti femei moderne si deschise!!!!
in cursul zilei de azi veti primi pe mail chestionarul care este aproape gata (just a little touch ii mai trebuie ) si veti avea la dispozitie o saptamana sa il completati si sa mi-l returnati (desi nu are multe intrebari). daca veti intampina dificultati in completarea lui (desi l-am facut clar si cu instructiuni privind notarea raspunsurilor), va rog sa nu ezitati sa ma anuntati ca sa va pot lamuri.
alte detalii despre completarea lui, veti primi pe mail.
|
|
|