Charlize, nastere usoara!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Sunday, May 23, 2010 11:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
La multe lunitze scumpete mica!!! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si multa fericire in viata!!!!!pupici

Luana, ai o mandrete de fata, dar nu ma mir, are cu cine semana!!!!!love love computerlove computerlove

Va imbratisam cu mare drag pe amandoua si va dorim nopti cat mai linistite, fara colici!!!computerlove computerlove Si, bineinteles, cand ai timp, cat mai multe poze, ca avem ce admira: sunteti doua frumoase!!!! :013: :013: :002:
Charlize
Scris: Sunday, May 23, 2010 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/10/2009
Va multumim toti 3 din suflet!thankyou thankyou thankyou
KRYS85
Scris: Sunday, May 23, 2010 8:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Ce dulce e si ce mare a crescut,sa va traiascasi sa fiti fericiti alaturi de ea!!!pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove

Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:00 PM
Nivel

Salutare! flowers
Va mai amintiti de noi? pupici
Anelise
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bine ati revenit, Charlize! pupici pupici pupici Ce mai face printesa? coeur Sunteti bine, bine, sper! angel Pupici!
shirel
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Charlize wrote:
Salutare! flowers
Va mai amintiti de noi? pupici

Cum sa nu iubita ,chiar zilele astea ma gandeam la voi!Ce mai faceti ?tu cu facultatea ?Nina este mare ,iubita de ea ,vrem poze hai ca ati disparut destul,poate iti deschizi un jurnal al vostru unde sa va vedem?
Pupam o familie draga mie!computerlove computerlove computerlove
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:07 PM
Nivel

Liz pupici multumesc! Suntem bine. Am fost atat de prinsa cu toate, copil, casa, scoala, nu am mai avut timp nici sa respir, de net nici vorba. Iertare!
Nina a crescut, incarc acum niste poze recente cu ea.
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:11 PM
Nivel

Shirel pupici multumesc!
Unde sa incadrez jurnalul in categorie la forum?
A trecut atata timp ca nici parola la photobucket nu-mi mai amintesc.
Da, eu cu facultatea, pe perioada de vara am avut si un job cu jumatate de norma. Nina sta ziua cu buni. Este un copilas vesel, dulce, si cuminte.
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:20 PM
Nivel

Nina la 5 luni

pe 22 implineste 6 luni. Are 7 kg si 65 cm.
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:24 PM
Nivel

Am reusit sa mergem 3 zile la Disneyland, impreuna cu Nina, in primul concediu in 3. Probabil si singurul pe anul acesta.
Voi incarca si de acolo cateva poze.
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:28 PM
Nivel

Imi permit sa pun cateva poze dragi mie cu Nina de cand nu am mai trecut pe aici, sa vedeti evolutia ei.

Dovada ca e leita tati.

2 poze "de revista".

Minnie Mouse.
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:31 PM
Nivel

Disneyland

Mami, mai copil decat copiii.

Anelise
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mai, mami, voi sunteti de revista toti 3! love O familie extraosdinar de frumoasa! pupici Sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti mult si sa cresteti printesica asa cum va doriti si visati! A crescuuuut si e o dragalasa mica! coeur Nu mai zic cat de cocheta poate fi! computerlove ... Toate cele bune din partea noastra si sper sa va vedem mai des! pupici ... Concediul la Disneyland ... SUPER! dance Visam si noi candva!
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:51 PM
Nivel

Am inceput de saptamana aceasta incet diversificarea, deocamdata numai cateva lingurite se suc de morcov, apoi mar, apoi combinat, dupa cum ne-a recomandat doctorita pediatra. Nu intram prea fortat in diversificare pentru ca, lucrul de care sunt foarte mandra, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, si uneori noaptea daca cere, INCA O ALAPTEZ!
Nina, spune "mama". "tata", "apa", imita diferita sunete. Ii place la baita, face baita uneori in vana mare si apa putina si pleoscaie fericita si uda peste tot. Sta in fundulet, se rostogoleste de pe burta pe spate si invers, e atenta la jucarii, ii place Mickey-Minnie Mouse, si Hello Kitty. I-am decorat camera ei, o alta realizare, in acest ton.
Rade, e vesela, sociabila, curioasa. Oriunde iesim o luam cu noi. Doar cat sunt eu la scoala sta cu buni. Cu facultatea e super ok, nu am restante, am recuperat, cu ingaduita profesorilor ce am pierdut pe perioada de lauzie cat nu am avut nici putere nici timp sa ma tin de cursuri. Iar acum, cu cat creste Nina, imi pot lua tot mai mult timp liber sa ma ocup de scoala si de viata mea profesionala. E mai greu acum cu criza aceasta. Deocamdata ne bazam doar pe banii castigati de tati, dar speram ca lucrurile vor merge mai bine. Doar toti speram acest lucru.
O sa incerc sa intru cate putin, cat sa nu mai rup legatura cu voi. Ma scuzati, nu mai stiu evenimentele, si nici nu am cum sa recuperez, doar sper din mers, sa ma intregrez iar in discutii.
Acum ma retrag si sunt bucuroasa ca nu ne-ati uitat. Pupici!pupici pupici pupici
Charlize
Scris: Tuesday, October 19, 2010 9:57 PM
Nivel

Liz, multumesc din suflet pentru urari si pentru aprecieri!thankyou
Concediul a fost cadou din partea parintilor nostri, cei 4 buni ai Ninei, au contribuit impreuna, cu rezervare si reducere, de aceea si aceasta perioada tarzie. Noi nu ne-am fi permis. A fost singurul concediu anul acesta, nu am fost in vara nicaieri, eu am avut job si am tinut de el pentru ca stiam ca e temporar.
Eu mi-am revenit la formele de altadata, din pacate, sau din fericire, de nevoie, nu prin cura sau altceva. Am fost foarte stresata si activa. Dar nu ma plang.
Eu si tati Ninei ne intelegem foarte bine, ne ocupam impreuna de fetita, si chiar suntem fericiti, asa cum putem, restul raman pe locul 2, bine ca suntem sanatosi si exista intelegere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.