Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| O papusica dulce foc! Sa va traiasca fetita minunata, sa va aduca numai bucurii si impliniri! Noi asteptam cuminti pana va intrati in ritm si sa scapati cat mai repede de colici! Nopti linistite si frumoase! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| Vai ce pisicuta frumoasa avem noi aici.Dulce foc si cumintica.eu vreau sa fiu zana buna si sa ii urez intaia data sa fie sanatoasa,cuminte,ascultatoare, curioasa cu ceea ce se petrece cu ea si cu lucrurile si fiintele din jurul ei,sa fie o prntesa asa cum vrea tati si mami si sa aiba parte de bucuri .Iar tu mami sa fi sanatoasa si fericita ca ai o fata asa de cuminte si frumoasa. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Multumim mult pt aprecieri! Am inceput sa intram in ritm, sa doarma mai mult noaptea, sa aibe doar 2 ture de plans din cauza colicilor, sunt si eu mai odihnita...asa, putin cu adevarat cred ca ma voi odihni cand va face Nina 18 ani Nu prea mai vrea singurica in pat, prefera sa stea la noi in pat ziua. Este foarte atenta la ceea ce se intampla in jurul ei. O sa pun si cateva poze sa o vedeti ce mare a crescut.
 aici, tati, incercand sa o linisteasca
 si sa ii schimbe pampersul
 rasfatandu-se, la mami in pat

Va pupam! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar ma intrebam zilele astea ce mai faceti voi!Ma bucur sa va vad ca incepeti sa va obisnuiti si taty la fel .Nina este scumpica foc si desteapta stie ea unde este bine la mami in pat! Va pupam si mai incolo poate va deschideti un jurnal numai al vostru ,ne-am bucura tare!
Tu orcum mi-ai predat stafeta ,nu degeaba m-am lipit de tine asa de repede! Multumesc! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sa cresteti sanatoase! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| charlize ce micuta si dulcica e nina |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce frumusetze de fetitza.....pupam fetitza scumpa |
|

| Astazi avem o luna! |
|

| 

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nina, sa cresti mare, printesa frumoasa! Pupici cu drag de la noi! ... Charlize, uite si aici http://forum.7p.ro/La-Multi-Anisori-Nina---mami-Charlize.aspx?g=posts&t=11316! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Nina sa cresti mare si cuminte sa bucuri pe mami si tati |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| nina ce dragalasa esti. la multe lunite |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pupam papusica si la multe lunitze. dar ce aveti voi acolo pe obrajori?? |