Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| A nascut.... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai ce familie frumoasa,chiar ne era dort sa va vedem! ai o bombonica de fetita sa va bucurati de ea si sa va aduca doar fericire la casa!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai frumosi mei sunteti o familie minunata!Ma bucur sa va vad si ma minunez de Nina cat este de frumoasa si cum nu foarte trend pai cu asa o mami super sexy cred si eu .Nu sunt sigura ca este leita taty are si ceva de la tine.Astept sa intri cand ai timp si sa ne dai vesti despre voi ,sunt fericita pentru voi ca va intelegeti bine si sunteti acuma o familie. Tu arati milion de dolari ,alaba sexy sa stii ca si alaptatul ajuta la refacerea corpului de dupa nastere si eu slabesc imediat si ajung chiar mai slaba si hai fiind vorba despre mine nu stiu daca stii dar sunt insarcinata si tu mi-ai dat stafeta stiai asta am cinci luni .Asa ca iti raman datoare cu o cinste pe la anul daca ajung in Sibiu si voi avea tot fetitza.Va pup si astept vesti mereu de la voi. Daca vrei sa-ti deschizi jurnal cauta "jurnal bleu sau roz "si poti sa-ti deschizi daca nu i-a legatura cu Adriana C si ea te va ajuta! si sa auzim de bine ,succes la facultate!! |