Charlize, nastere usoara!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ioana0023
Scris: Tuesday, October 19, 2010 10:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
Nastere usoara Charlize! hearts majoreta majoreta majoreta
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, October 20, 2010 1:44 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
ras A nascut....ras
miriam
Scris: Wednesday, October 20, 2010 6:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
o familie reusita...crestere mare la Nina,si te mai asteptam pe aicicomputerlove
Ana
Scris: Wednesday, October 20, 2010 8:36 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Vai ce familie frumoasa,chiar ne era dort sa va vedem!hearts hearts hearts
ai o bombonica de fetita sa va bucurati de ea si sa va aduca doar fericire la casa!!pupici angel
shirel
Scris: Wednesday, October 20, 2010 9:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Vai frumosi mei sunteti o familie minunata!Ma bucur sa va vad si ma minunez de Nina cat este de frumoasa si cum nu foarte trend sic pai cu asa o mami super sexy cred si eu .Nu sunt sigura ca este leita taty are si ceva de la tine.Astept sa intri cand ai timp si sa ne dai vesti despre voi ,sunt fericita pentru voi ca va intelegeti bine si sunteti acuma o familie.
Tu arati milion de dolari ,alaba sexy sa stii ca si alaptatul ajuta la refacerea corpului de dupa nastere si eu slabesc imediat si ajung chiar mai slaba si hai fiind vorba despre mine nu stiu daca stii dar sunt insarcinata si tu mi-ai dat stafeta stiai asta am cinci luni .Asa ca iti raman datoare cu o cinste pe la anul daca ajung in Sibiu ras si voi avea tot fetitza.Va pup si astept vesti mereu de la voi.
Daca vrei sa-ti deschizi jurnal cauta "jurnal bleu sau roz "si poti sa-ti deschizi daca nu i-a legatura cu Adriana C si ea te va ajuta!iloveyou iloveyou iloveyou si sa auzim de bine ,succes la facultate!!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.