Chamonix Mont Blanc
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 17, 2018 6:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Chamonix – Mont Blanc, locul unde alpinismul este la el acasa. Situata în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont Blanc, statiunea Chamonix se afla foarte aproape de punctul de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Foarte aproape însemnând 15 km de Elvetia, separat prin tunelul Col des Montets si 15 km de Italia, separat prin tunelul Mont Blanc. Pe lânga cunoscutul vârf Mont Blanc, statiunea Chamonix este dominata si de vârful Mont Dolent – 3820 m, granita naturala si locul unde converg cele trei tari europene care împart Alpii.

Obiective:
1. Aiguille du Midi, o terasa aflata la 3842 m altitudine, de unde se poate admira Mont Blancul si împrejurimile si unde se poate ajunge cu cea mai moderna telecabina din Europa.
Aiguille du Midi, panorama celor mai înalte piscuri din Europa si existenta ghetarilor de aici este unica. Deasupra Europei, înconjurati numai de vârfuri de peste 4000 m, iar senzatia pe care o ai este fabuloasa. 6 adulti si la toti ni s-a facut rau de la altitudine !

2. Mer de Glace (Marea de gheata), la o altitudine de 1913 m, usor accesibila datorita trenului special Montenvers - Mer de Glace

Tot traseul prin munti pana aici, Absolut Superb ! Locatia in sine - superba ! piscuri impunatoare, peisaje de vis, verdeata si aer curat, cabane de lemn intr un stil arhitectonic aparte, liniste, rauri azurii de apa glaciara, paraseiling, flori peste tot, terase, etc etc ! Deja planuim urmatoarea vizita cu copiii de data asta ! Mi-a placut la nebunie !!

kali
Scris: Wednesday, January 17, 2018 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
coeur Suna foarte bine!
bereea
Scris: Thursday, January 18, 2018 4:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cat mi-as dori sa pot lua si eu o saptamana de concediu iarna sa mergem la zapada!
Maria & Mario
Scris: Friday, January 19, 2018 6:32 PM
Nivel

Bereea,sus am gasit zapada in august, asa ca .... majoreta
bereea
Scris: Friday, January 19, 2018 7:14 PM
Nivel

Serios?
kali
Scris: Friday, January 19, 2018 7:20 PM
Nivel

bereea wrote:
Cat mi-as dori sa pot lua si eu o saptamana de concediu iarna sa mergem la zapada!

Poftim acasaLol E frumos, pacat ca nu a fost asa si de sarbatori.
bereea
Scris: Friday, January 19, 2018 7:26 PM
Nivel

As veni, Kali, daca as putea. Am vrut sa vin de sarbatori pentru cateva zile, dar nu era zapada
kali
Scris: Friday, January 19, 2018 7:27 PM
Nivel

Te credCheek Kiss... oricum, de maine e cam gata cu zapada.
Maria & Mario
Scris: Saturday, January 20, 2018 12:45 PM
Nivel

bereea wrote:
Serios?

Foarte serios ! Vroiam sa iti atasez o poza, da' ma uit ca .....! Nu mai stiu cum ! Cray

Gasesti zapada in Italia la tine acolo ! Am fost noi iarna asta si e de poveste ! Un week end lung si tot zapada sa fie pana in martie ! Love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.