cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mitzulina1984
Scris: Tuesday, May 6, 2008 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
o recomand din toata inima pt ca eu spun ca este mai putin dureroasa decat nasterea naturala.Eu am avut parte de o experienta pozitiva in ceea ce priveste operatia iar recuperarea de asemeni nu a durat mult.Bine,nu pot sa spun ca dupa ce mi-am revenit din anestezie nu ma durut deloc,dar cu calmante a trecut.Nu cred ca este vb de comoditate cand alegem cezariana ci este vb de faptul ca daca medicina ne ofera modalitati mult mai usoare de a naste de ce sa nu profitam.flowers
petro
Scris: Tuesday, May 6, 2008 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
mitzulina1984 wrote:
o recomand din toata inima pt ca eu spun ca este mai putin dureroasa decat nasterea naturala.

Nu stiu cat de rau doare o nastere naturala, dar eu am trecut printr-una si nu m-a durut deloc. Eram pe masa, moasa zicea impinge si eu ma gandeam:"Oare acum n-ar trebui sa ma doara?"
Nu sunt impotriva cezarienei, poate la urmatorul copil chiar voi alege sa fac, dar stiu sigur ca nu e chiar asa rau nici cu nastere naturala, mai ales ca sunt calmante pentru travaliu si tot.
Alina
Scris: Tuesday, May 6, 2008 2:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
S-a discutat si aici. Va rog studiati structura forumului inainte de a deschide subiecte noi. Multumesc.
closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.