Cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, March 10, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Maddie, bine ai venit! pupici Cred ca raspunsul e evident - medic! thumright Si eu sunt dupa cezariana, dar nu am avut asa probleme, doar dureri de burta. Sper sa fii bine si sa ne spui ce ai facut! flowers
Bucurie2015
Scris: Monday, July 27, 2015 2:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/10/2015
Eu sunt pentru cezariana. Asa am si nascut baietelul. Ma rog, in primul rand nu puteam sa nasc normal din mai multe cauze medicale.
A fost o alegere buna, dupa parearea mea. Mi-am revenit super repede, am ramas singura acasa cu bebele la 4 zile dupa operatie si nu am patit nimic!
Intr-adevar cel mai greu a fost a doua zi dupa ce m-am ridicat din pat. Atunci am simtit pur si simplu sa "s-a rupt ceva in mine" si ca operatia toata s-a intins. In rest totul ok. Chiar nu ma asteptam sa imi revin asa repede.
Laptele mi-a venit a 3-a zi.
Menitonez ca nu am tinut burtiera si burta mea s-a retras ff repede si operatia este foarte mica (cca. 7-8 cm). Abia daca se vede.
Dar aici cred ca un factor important este organismul fiecarei persoane + modul in care te taie doctorul.
Casandra2021
Scris: Tuesday, August 10, 2021 10:33 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua

Am gasit infgormatii despre asa numita "cezariana naturala", cezariana folosind tehnica Vejnovic. In Romania nu sunt prea multe spitale unde se poate face, vad ca la Medlife exista aceasta optiune: https://www.medlife.ro/articole-medicale/noua-tehnica-de-cezariana-vejnovic.html.
Exista printre membrele acestui forum mamici care au nascut prin cezariana folosind aceasta tehnica?
Daca da, va rog sa-mi spuneti daca este chiar asa de avantajoasa cum scrie pe net si merita sa caut o maternitate unde se face aceasta tehnica.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.