Cezariana vs Nastere Naturala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simo
Scris: Saturday, October 17, 2009 6:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Anca , eu tin minte ca mi-a dat oxitocina dupa operatie si parca simteam ceva mini-contractii nasoale; la inceput am refuzat ceva pentru durere, apoi mi-a dat algocalmin injectabil.

Si mie mi-e frica ca o sa-mi fie greu, intre cele 2 operatii o sa fie 1 an si 9 luni, iar Casian cere mereu atentie. Sper sa ma recuperez iar rapid.

Eu cred ca daca esti optimista, 50% din problema e rezolvata.pupici
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 17, 2009 10:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
simo wrote:

Eu cred ca daca esti optimista, 50% din problema e rezolvata.pupici

maseluta da...optimista trebuie sa fiu. eu am primit algocalmin ...adica apa de ploaie maseluta si ergometrina pentru curatarea uterului prin contractare...si cam atat.
simo
Scris: Saturday, October 17, 2009 11:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Pai, algocalmin spuneam si eu ca am primit, dar asta a fost dupa ce m-am ridicat din pat. Cred ca nu-ti dau ceva mai tare ca se presupune ca incepi sa alaptezi si nu e bine pt bebe.pupici
Anelise
Scris: Tuesday, October 20, 2009 7:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anca, eu m-am refacut destul de repede dupa cezariana, probabil si pentru ca eram la prima. angel Cam in doua saptamani am simtit intr-adevar schimbarea. O perioada aveam dureri si ma lua cu ameteala cand ma trezeam dimineata si trebuia sa ma ridic din pat. Stateam un minut doua, fara sa fac vreun pas, sa-mi revin. pale Pe parcursul zilei ma simteam foarte bine si aveam foarte multa energie, dar dimineata era un chin. ... Dus am facut cand am ajuns acasa ca sa fi vrut si nu aveai cum la maternitatea de stat. banghead Acolo doar ma spalam cu un prosop. Ti-a zis si Kali. Sunt niste pansamente speciale de 20 de cm impermeabile si poti face linistita dus. thumright Baie am facut in piscinuta cred ca pe la 3 saptamani dupa nastere si nu am avut nici un fel de probleme. angel Te pupic si nastere usoara, usoara, dar mai ales, recuperare cat mai rapida! pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:04 PM
Nivel

Liz, Oana, multumesc de raspunsuri. unde se gasesc acesti plasturi? se numesc cumva anume? as vrea sa imi iau si eu.

intre timp am discutat cu medicul si mi-a zis ca va fi mai usor la a doua nastere si ca ma voi recupera mai repede. nu stiu de ce dar imi doresc sa il cred!
Anelise
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:13 PM
Nivel

Anca, iti trimit acum un pm cu o poza cu un astfel de pansament ca am ramas cu doua. angel Le gasesti in farmacii. Pupicei! pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:17 PM
Nivel

Liz wrote:
Anca, iti trimit acum un pm cu o poza cu un astfel de pansament ca am ramas cu doua. angel Le gasesti in farmacii. Pupicei! pupici

multumesc Liz!pupici asteept!bounce bounce
Anelise
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:26 PM
Nivel

Gata! S-a rezolvat! thumright ... Si eu sunt convinsa ca o sa fie bine, bine! angel pupici pupici
Alyna
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Am nascut natural,si daca nu vor aparea complicatii,la bebe2 tot natural.Dupa ce am nascut,am avut o energie de nedescris.Daca nu erau asistentele acolo,o luam pe holuri la plimbarefool alcool ..nu exagerez.A doua zi,la ora 9,eram in curtea spitalului,sa-mi iau ceva de rontait,deci m-am refecut fff repede.Durerile din timpul travaliului au fost destul de mari..dar am supravietuitras Nu am plans,nu am tipat...cred ca nu prea mai aveam energie si pentru asta...La ora 19 au inceput contractiile,la 00,45 am nascut.A fost un travaliu dificil deoarece am avut de la inceput contractii ff dese(la 1-2 min si dilatatie de doar 3cmbanghead banghead ).Nu as alege cezariana pentru ca am oroare de operatii...nu suport gandul ca poate oricand interveni ceva neprevazut si eu sa nu fiu constienta.In plus mi-e groaza de perioada de convalescenta.Eu nu am avut pe nimeni sa ma ajute cu bebe si casa,asa ca imediat ce am ajuns acasa(la 3 zile dupa nastere)a trebuit sa ma apuc de curatenie si mancare.Pai daca as mai fi avut si o taietura dureroasa care sa-mi limiteze activitatea,as fi innebunituff uff
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 20, 2009 8:55 PM
Nivel

Liz wrote:
Gata! S-a rezolvat! thumright ... Si eu sunt convinsa ca o sa fie bine, bine! angel pupici pupici

multumesc Lizule!computerlove esti o draguta!computerlove
Iasmina
Scris: Tuesday, February 9, 2010 10:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am nascut prin cezariana si totul a decurs bine!Si in momentul de fata ma simt foarte bine.Nu am avut nici o problema.
oana marinescu
Scris: Monday, April 19, 2010 8:28 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2010
si eu am vrut sa nasc normal , dar nu am putut .asa ca am facut cezariana.
anestezie nu am facut totala si m-am bucurat de fiecare moment al evenimentului , nu va mai spun ce sentiment am trait cand i-am vazut prima data caputulcoeur

bn , nu toate mom sunt placute , dar eu sunt o fire mai tare si am rezistat sa vad tot ( pe tavan erau oglinzi ).
e mai grea refacerea dupa cezariana , dar sincer as alege-o oricand nasterii normale.decat taiata sa-mi fie teama sa ma duc la toaleta , mai bn ma tin de burta cateva zile ...o saptamana e mai dificil , dar dupa , esti ca noua ...
si nu mai zic de travaliu ...
giulia_mamik
Scris: Monday, April 19, 2010 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am nascut natural ,relativ repede.La 7 si 15 am mi s-a rupt apa,la 7:30 s-a declansat travaliu iar la 9:45 a.m am nascuttopai .Nu a fost f greu.Doar travaliu m-a traumatizat pe mine si momentul nasterii.Cusaturile le-am simtit pana in inimabanghead ..dar a trecut.Cand aud femei care s-au chinuit cate o zi sa nasca ma ia cu fiori nervi .La al doilea,sigur nu voi mai fi asa tanara si in forma ca la prima nastere si voi opta pt cezariana.Chiar vreu sa trec prin experienta ambelor nasteri..
sweet angel
Scris: Monday, April 19, 2010 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mie imi este frica de nasterea normala, eu am inceput sa ma gandesc la cezariana.
Charlize
Scris: Monday, April 19, 2010 5:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/10/2009
sweet angel mie de cezariana mi-e mai frica. Eu sper sa pot naste natural si sa ma descurc, mi-e mult mai frica de operatie.nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.