Cezariana- efecte secundare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 10:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Liz wrote:
Anca, multumesc frumos! pupici Zilele astea am facut cam mult efort, ma gandesc sa nu fie pur si simplu o reactie si atat. scratch Mai astept cateva zile si daca se umfla in continuare, merg la medic. angel Am crezut ca poate i s-a mai intamplat cuiva. Pupici! computerlove

ai si tu grija cu efortul asta ca m-am plans si eu zilele trecute de niste dureri cumplite la operatie pe la topicul cu recuperarea dupa cezariana. si tot dupa efort le-am avut. pupici
Anelise
Scris: Sunday, December 6, 2009 12:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Da, se pare ca e problema. pale Tocmai am verificat iar zona cu pricina. Cred ca e o infectie si maine e duminica si nu am la cine sa merg. banghead Am apasat in zona respectiva si am un lichid. Dar culmea e ca nu ma doare deloc. oare Inca.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 6, 2009 12:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Liz ai grija!angel

Eu am si acum o jena, la aproape 5 ani de la operatie. Nu suport sa fie atins locul. Ma ustura de mor, daca sunt atinsa, iar daca se schimba vremea ...
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 6, 2009 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Liz wrote:
Da, se pare ca e problema. pale Tocmai am verificat iar zona cu pricina. Cred ca e o infectie si maine e duminica si nu am la cine sa merg. banghead Am apasat in zona respectiva si am un lichid. Dar culmea e ca nu ma doare deloc. oare Inca.

asta schimba datele problemei!uff fuguta la medic luni! sa ne tii la curent. sper sa fie doar o alarma falsa!pupici
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 6, 2009 10:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Offff offff va doresc multa sanatate tuturor celor care ati facut cezariana ! Nu mai comentez .... sorry
Anelise
Scris: Sunday, December 6, 2009 11:18 AM
Nivel

Mariuta, Anca, Oana, multumesc! pupici O sa merg la medic. angel ... Oana, din pacate nu a fost optiunea mea. Si eu tot natural am sperat, dar ...
kali
Scris: Sunday, December 6, 2009 11:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Tin pumnii, iubita! Probabil ca nu e nimic serios, insa trebuie vazut de medic.computerlove
Sa ne spui ce si cum...
monique
Scris: Sunday, December 6, 2009 12:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Lizule, ai mare grija! Sanatate multa!
Ely
Scris: Sunday, December 6, 2009 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Liz multa sanatate si mai putin efort.Asteptam vesti bune.computerlove
ninetem
Scris: Sunday, December 6, 2009 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Liz, multa sanatate. Eu am patit tot cam asa dar la cateva zile dupa operatie, cand am avut infectie. Mie doctorul mi-a zis ca infectie faci doar in primele 10 zile, mai tarziu nu e o infectie in interior. Ma gandesc ca s-ar putea sa patesti ca mine, sa-ti respinga organismul firele si acum si-a gasit drumul spre iesire iar pe unde iti iese lichidul acum e doar o serologie si in curand o sa-ti iasa firul. Sincer sper sa fie doar atat. Poti sa incerci cu Fucidin pana cand ajungi la doctor. Mie mi-a folosit. Dupa ce am facut operatia de granulom de fir, la doua luni, mi s-a inrosit jumatate de operatie, pe o portiune de 3-4 cm deasupra si dedesubtul taieturii si la cateva zile s-a facut o punguta cu un ser. Am dat cu Fucidin si a trecut, dupa vreo 3 zile. De data asta doctorul nu a gasit explicatia. topai Dar de atunci nu am mai avut probleme.
Cred ca te-am cam ametit cu explicatiile mele, dar ma cam doare capul.

ninetem
Scris: Monday, December 7, 2009 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Liz, ai fost la doctor? Care e problema?
bulinutza
Scris: Monday, December 7, 2009 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Oare de ce am intrat la topicul asta???
frown frown frown frown frown frown frown frown frown

Lizule, vesti???

Anelise
Scris: Monday, December 7, 2009 12:25 PM
Nivel

Bulinutza, nu ai de ce sa te sperii! Nu e obligatoriu sa fie efecte adverse, stai linistita! computerlove ... Multumesc, fetele, pentru grija! pupici angel Nu am ajuns la medic. Probabil voi ajunge abia sambata ca sa am cu cine o lasa pe cea mica. Vestea buna e ca umflatura aceea a dat inapoi thumright si nu stiu de ce, dar am senzatia ca e vorba de un banal fir de par care imi da batai de cap. Altfel ma gandesc ca ar durea daca ar fi ceva mai serios. oare Chiar am citit topicul in spate si mai spusese cineva de lucrul asta. Pupici si multa sanatate tuturor! pupici
Ninetem, saru'mana pentru sfaturi! pupici Oricum trebuie sa ajung si la medic ca ar cam fi cazul si vad exact ce si cum! angel
roxy_oxxy
Scris: Monday, December 7, 2009 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Liz in plus parerea mea este ca daca ai avea complicatii ai face temperatura.
Mela
Scris: Monday, December 7, 2009 3:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,chiar daca te simti mai bine,chiar daca nu te doare,du-te totusi la un control,pentru linistea ta sufleteasca pupici angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.