Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Liz wrote:Anca, multumesc frumos! Zilele astea am facut cam mult efort, ma gandesc sa nu fie pur si simplu o reactie si atat. Mai astept cateva zile si daca se umfla in continuare, merg la medic. Am crezut ca poate i s-a mai intamplat cuiva. Pupici!
ai si tu grija cu efortul asta ca m-am plans si eu zilele trecute de niste dureri cumplite la operatie pe la topicul cu recuperarea dupa cezariana. si tot dupa efort le-am avut. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, se pare ca e problema. Tocmai am verificat iar zona cu pricina. Cred ca e o infectie si maine e duminica si nu am la cine sa merg. Am apasat in zona respectiva si am un lichid. Dar culmea e ca nu ma doare deloc. Inca. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Liz ai grija!
Eu am si acum o jena, la aproape 5 ani de la operatie. Nu suport sa fie atins locul. Ma ustura de mor, daca sunt atinsa, iar daca se schimba vremea ... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Liz wrote:Da, se pare ca e problema. Tocmai am verificat iar zona cu pricina. Cred ca e o infectie si maine e duminica si nu am la cine sa merg. Am apasat in zona respectiva si am un lichid. Dar culmea e ca nu ma doare deloc. Inca.
asta schimba datele problemei! fuguta la medic luni! sa ne tii la curent. sper sa fie doar o alarma falsa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Offff offff va doresc multa sanatate tuturor celor care ati facut cezariana ! Nu mai comentez .... |
|
| Mariuta, Anca, Oana, multumesc! O sa merg la medic. ... Oana, din pacate nu a fost optiunea mea. Si eu tot natural am sperat, dar ... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tin pumnii, iubita! Probabil ca nu e nimic serios, insa trebuie vazut de medic. Sa ne spui ce si cum... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Lizule, ai mare grija! Sanatate multa! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Liz multa sanatate si mai putin efort.Asteptam vesti bune. |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, multa sanatate. Eu am patit tot cam asa dar la cateva zile dupa operatie, cand am avut infectie. Mie doctorul mi-a zis ca infectie faci doar in primele 10 zile, mai tarziu nu e o infectie in interior. Ma gandesc ca s-ar putea sa patesti ca mine, sa-ti respinga organismul firele si acum si-a gasit drumul spre iesire iar pe unde iti iese lichidul acum e doar o serologie si in curand o sa-ti iasa firul. Sincer sper sa fie doar atat. Poti sa incerci cu Fucidin pana cand ajungi la doctor. Mie mi-a folosit. Dupa ce am facut operatia de granulom de fir, la doua luni, mi s-a inrosit jumatate de operatie, pe o portiune de 3-4 cm deasupra si dedesubtul taieturii si la cateva zile s-a facut o punguta cu un ser. Am dat cu Fucidin si a trecut, dupa vreo 3 zile. De data asta doctorul nu a gasit explicatia. Dar de atunci nu am mai avut probleme. Cred ca te-am cam ametit cu explicatiile mele, dar ma cam doare capul.
|
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, ai fost la doctor? Care e problema? |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Oare de ce am intrat la topicul asta???
Lizule, vesti???
|
|
| Bulinutza, nu ai de ce sa te sperii! Nu e obligatoriu sa fie efecte adverse, stai linistita! ... Multumesc, fetele, pentru grija! Nu am ajuns la medic. Probabil voi ajunge abia sambata ca sa am cu cine o lasa pe cea mica. Vestea buna e ca umflatura aceea a dat inapoi si nu stiu de ce, dar am senzatia ca e vorba de un banal fir de par care imi da batai de cap. Altfel ma gandesc ca ar durea daca ar fi ceva mai serios. Chiar am citit topicul in spate si mai spusese cineva de lucrul asta. Pupici si multa sanatate tuturor! Ninetem, saru'mana pentru sfaturi! Oricum trebuie sa ajung si la medic ca ar cam fi cazul si vad exact ce si cum! |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Liz in plus parerea mea este ca daca ai avea complicatii ai face temperatura. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,chiar daca te simti mai bine,chiar daca nu te doare,du-te totusi la un control,pentru linistea ta sufleteasca |
|
|