Cezariana- efecte secundare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Thursday, August 10, 2006 4:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
oare?o sa ma duc la dr. sapt viitoare daca mai vad peteoare
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, August 10, 2006 7:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
da, da... nu mai amana pt ca la 4 luni cicatricea trebuie sa fie roz, bine inchisa si sa nu aibe niic un fel de supuratie... eu tin minte f bine ca la 4 luni de la nastere ma durea de imi venea sa sar pe pereti cand ma ridicam sau ma asezam pe scaun... ma durea si burta si... inauntru, undeva in vagin de intrasem la cele mai negre ganduri banghead si am fost la medic, i-am descris toate simptomele si m-a consultat, mi-a facut si un ecograf pt ca se temea sa nu fie problema cu cicatricea de pe uter de ma durea asa de rau... si mi-a "pipait" operatia, a tras el acolo de piele in sus si in jos si a decretat ca nu este problema de operatie intrucat durerea era superficiala, la stratul exterior al pielii si durerea aparea de la raceala, se umflasera ceva tesuturi in jur...
si, mi-a zis clar ca daca erau probleme si complicatii de la operatie, s-ar fi vazut cu mult inainte de 4 luni...
Miha, te doare zona de obicei (asta nu cand dragalasha ta bebeitza te loveste...)? cand te misti, cand te ridici, cand te apleci? eu zic sa mergi neaparat la dr, macar pt linistea ta sufleteasca...
sanatate si sa ne tii la curent cu ce iti spune dr!pupici pupici flowers
Alina
Scris: Thursday, August 10, 2006 7:59 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
mihaela75 wrote:
si pe mine ma ustura si mai lasa pete rozalii pe slipuff Dar eu stiu de ce...ma bate bebica cu piciorusele cand o alaptez.Vorba Alinei daca nu vine febra inseamna ca nu e mare lucruoare

Nu e bine Mihaela, petele roz nu au ce cauta pe slip, asta se intampla in maxim o saptamana de la operatie, inseamna ca undeva nu s-a prins bine, mergi de urgenta la medic.
Roxanel
Scris: Saturday, August 12, 2006 11:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, am fost la doctor.

Deci, exact sub taietura mi-a crescut sub piele si evident s-a infectat un fir de par.plans Aveam si infectie caci zona era rosie si mai fierbinte decat restul.

Concluzia: iau antobiotice Flucloxacilin la 6 ore o pastila.

Taietura a fost facuta destul de jos, mama ei banghead ....
Miri
Scris: Saturday, August 12, 2006 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Asa se explica disconfortul resimtit de tine!uff
Alina
Scris: Sunday, August 13, 2006 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Off, Roxanel, sanatate iti doresc. Cum faci cu alaptatul?
Roxanel
Scris: Sunday, August 13, 2006 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Alina wrote:
Off, Roxanel, sanatate iti doresc. Cum faci cu alaptatul?

Multumesc Alina.pupici Eu alaptatul l-am intrerupt la aproape 3 luni asa ca nu exista acum nici un fel de problema.
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, August 13, 2006 10:58 AM
Nivel

Sanatate Roxi, las' ca te faci tu bine! sa stii ca si mie mi-a fost frica de chestia asta... fire de par subcutanate si cu potential de infectie.... sper sa nu am probleme ca numai asta mi-ar mai lipsi!pupici
kali
Scris: Sunday, August 13, 2006 11:54 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Multa sanatate, Roxanel! Sa treaca repede!
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, August 13, 2006 12:49 PM
Nivel

Miha, tu ai fost la doctor? ca ziceai ca te duci si uite, na, ca acuma ne tii in suspans!!!nu
Anelise
Scris: Saturday, December 5, 2009 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Fetele, am si eu o nelamurire. scratch Inca de ieri am observat ca exact pe suprafata taieturii mi-a aparut o umflatura mica intr-un loc. Astazi vad ca e umflat si mai tare si pe o suprafata mai maricica fata de ieri. Ce ar putea fi? oare Sper ca am explicat bine, macar cat de cat. angel
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 7:15 PM
Nivel

Liz wrote:
Fetele, am si eu o nelamurire. scratch Inca de ieri am observat ca exact pe suprafata taieturii mi-a aparut o umflatura mica intr-un loc. Astazi vad ca e umflat si mai tare si pe o suprafata mai maricica fata de ieri. Ce ar putea fi? oare Sper ca am explicat bine, macar cat de cat. angel

cum e umflatura? micuta, mare, rosie, te doare?

Anelise
Scris: Saturday, December 5, 2009 7:48 PM
Nivel

Umflatura e in lungul operatiei, cam 2 cm si nu doare. Ma doare doar cand mai primesc cate un piciorus de bebelina, dar asta am inteles ca e normal. angel
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 7:56 PM
Nivel

Liz wrote:
Umflatura e in lungul operatiei, cam 2 cm si nu doare. Ma doare doar cand mai primesc cate un piciorus de bebelina, dar asta am inteles ca e normal. angel

hmmm...nu stiu ce sa iti zic! daca nu te doare si nu se inroseste, nu iti face nici un fel de probleme, eu zic sa nu te impacientezi.urmareste-o si daca ceva nu ti se pare ok, fugi la doctor. eu nu am patit asta dar asa as face.

sanatate draga mea si sa ai grija de tine!
Anelise
Scris: Saturday, December 5, 2009 8:43 PM
Nivel

Anca, multumesc frumos! pupici Zilele astea am facut cam mult efort, ma gandesc sa nu fie pur si simplu o reactie si atat. scratch Mai astept cateva zile si daca se umfla in continuare, merg la medic. angel Am crezut ca poate i s-a mai intamplat cuiva. Pupici! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.