Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| oare?o sa ma duc la dr. sapt viitoare daca mai vad pete |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| da, da... nu mai amana pt ca la 4 luni cicatricea trebuie sa fie roz, bine inchisa si sa nu aibe niic un fel de supuratie... eu tin minte f bine ca la 4 luni de la nastere ma durea de imi venea sa sar pe pereti cand ma ridicam sau ma asezam pe scaun... ma durea si burta si... inauntru, undeva in vagin de intrasem la cele mai negre ganduri si am fost la medic, i-am descris toate simptomele si m-a consultat, mi-a facut si un ecograf pt ca se temea sa nu fie problema cu cicatricea de pe uter de ma durea asa de rau... si mi-a "pipait" operatia, a tras el acolo de piele in sus si in jos si a decretat ca nu este problema de operatie intrucat durerea era superficiala, la stratul exterior al pielii si durerea aparea de la raceala, se umflasera ceva tesuturi in jur... si, mi-a zis clar ca daca erau probleme si complicatii de la operatie, s-ar fi vazut cu mult inainte de 4 luni... Miha, te doare zona de obicei (asta nu cand dragalasha ta bebeitza te loveste...)? cand te misti, cand te ridici, cand te apleci? eu zic sa mergi neaparat la dr, macar pt linistea ta sufleteasca... sanatate si sa ne tii la curent cu ce iti spune dr! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mihaela75 wrote:si pe mine ma ustura si mai lasa pete rozalii pe slip Dar eu stiu de ce...ma bate bebica cu piciorusele cand o alaptez.Vorba Alinei daca nu vine febra inseamna ca nu e mare lucru
Nu e bine Mihaela, petele roz nu au ce cauta pe slip, asta se intampla in maxim o saptamana de la operatie, inseamna ca undeva nu s-a prins bine, mergi de urgenta la medic. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, am fost la doctor.
Deci, exact sub taietura mi-a crescut sub piele si evident s-a infectat un fir de par. Aveam si infectie caci zona era rosie si mai fierbinte decat restul.
Concluzia: iau antobiotice Flucloxacilin la 6 ore o pastila.
Taietura a fost facuta destul de jos, mama ei .... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asa se explica disconfortul resimtit de tine! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Off, Roxanel, sanatate iti doresc. Cum faci cu alaptatul? |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Alina wrote:Off, Roxanel, sanatate iti doresc. Cum faci cu alaptatul?
Multumesc Alina. Eu alaptatul l-am intrerupt la aproape 3 luni asa ca nu exista acum nici un fel de problema. |
|
| Sanatate Roxi, las' ca te faci tu bine! sa stii ca si mie mi-a fost frica de chestia asta... fire de par subcutanate si cu potential de infectie.... sper sa nu am probleme ca numai asta mi-ar mai lipsi! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multa sanatate, Roxanel! Sa treaca repede! |
|
| Miha, tu ai fost la doctor? ca ziceai ca te duci si uite, na, ca acuma ne tii in suspans!!! |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, am si eu o nelamurire. Inca de ieri am observat ca exact pe suprafata taieturii mi-a aparut o umflatura mica intr-un loc. Astazi vad ca e umflat si mai tare si pe o suprafata mai maricica fata de ieri. Ce ar putea fi? Sper ca am explicat bine, macar cat de cat. |
|
| Liz wrote:Fetele, am si eu o nelamurire. Inca de ieri am observat ca exact pe suprafata taieturii mi-a aparut o umflatura mica intr-un loc. Astazi vad ca e umflat si mai tare si pe o suprafata mai maricica fata de ieri. Ce ar putea fi? Sper ca am explicat bine, macar cat de cat.
cum e umflatura? micuta, mare, rosie, te doare?
|
|
| Umflatura e in lungul operatiei, cam 2 cm si nu doare. Ma doare doar cand mai primesc cate un piciorus de bebelina, dar asta am inteles ca e normal. |
|
| Liz wrote:Umflatura e in lungul operatiei, cam 2 cm si nu doare. Ma doare doar cand mai primesc cate un piciorus de bebelina, dar asta am inteles ca e normal.
hmmm...nu stiu ce sa iti zic! daca nu te doare si nu se inroseste, nu iti face nici un fel de probleme, eu zic sa nu te impacientezi.urmareste-o si daca ceva nu ti se pare ok, fugi la doctor. eu nu am patit asta dar asa as face.
sanatate draga mea si sa ai grija de tine! |
|
| Anca, multumesc frumos! Zilele astea am facut cam mult efort, ma gandesc sa nu fie pur si simplu o reactie si atat. Mai astept cateva zile si daca se umfla in continuare, merg la medic. Am crezut ca poate i s-a mai intamplat cuiva. Pupici! |
|
|