Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Mai fetelor, cand citesc prin cate ati trecut cu cezariana nu-mi vine sa cred. La mine a fost cumplit de usor, cred totusi ca medicul chirurg si anestezistul sunt cheia si lacata cezarienei. Eu am optat pentru cezariana, medicul mi-a incurajat alegerea si atunci cand nasterea s-a declansat in mod natural i-am telefonat si a venit sa-mi aduca pe lume fetita. Nu stiu nici in ziua de azi ce anestezie am avut dar mi-a fost facuta in vena manei drepte si am adormit in 3 secunde un somn deosebit de usor , placut si odihnitor. Mi-au fost administrate calmante intravenos de fiecare data cand ceream, am avut lapte in 24 de ore si sincer nu am avut nici un efect secundar neplacut. Operatia mea arata impecabil, este ascunsa partial de parul pubian si nu are mai mult de 10 cm. Nu m-a durut spatele, capul sau altele, nici in ziua de azi nu ma doare operatia nici cand se schimba vremea.
Pot veni si eu in Bacau sa nasc ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| stele_pe_cer wrote:Pot veni si eu in Bacau sa nasc ?
Cu cea mai mare placere!
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| stele_pe_cer wrote:
Care este diferenta intra anestezia generala si peridurala sau rahianestezie, ca si efecte dupa nastere (nu ca si modalitate de efectuare a tipului de anestezie)?Te refaci mai grreu dupa anetezia generala?Vine laptele mai greu?
Eu am avut anestezie prin epidural...imediat dupa operatie am fost dusa in salon unde ma asteptau sotu si bebe scumpitoi... doar am vomitat putin...nu am avut dureri de cap... nimica de genul asta...iar la piept l-am pus la cam juma de ora de la nastere si a papat ( eu in timpul sarcinii cam in luna a cincea am inceput sa am laptic ca de multe ori ma trezeam uda pe tricou)Operatia finuta si mica si foarte jos facuta ca imi pot pune cel mai mic costum de baie daca vreau.. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, ma ustura si parca taietura e un pic rosie. Sa aiba legatura cu menstruatia? Sau cu vremea de care zice toata lumea? Nu stiu ce sa zic si parca ar fi si putin inflamata pe dedesubt.... Ce ma fac? Ajutor!!!! .... De fapt daca stau si ma gandesc mi-a tras fiica-mea doua suturi in burta dar chiar asa dupa 4 luni parca nu mai vad un pericol ... de fapt nici nu m-a durut cand m-a lovit. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel , si pe mine ma mai doare din cand in cand operatia. Fi-miu se urca pe mine, sare, topaie...imagineaza-ti cum e sa iti tot sara o minge de 12 kg pe burta |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Roxanel wrote:Fetelor, ma ustura si parca taietura e un pic rosie. Sa aiba legatura cu menstruatia? Sau cu vremea de care zice toata lumea?
Roxanel, nu cred ca are legatura cicatricea nici cu operatia, nici cu vremea. Te-a lovit usor Antonia si, cred, ca de aici durerea si starea de disconfort, sfatul meu e sa eviti astfel de accidente.
Eu, dupa doua cezariene, nu am nimic, rareori ma supara operatia si asta, tot cand ma lovesc usor sau ma strange cureaua (caci cicatricea mea e verticala). |
|
| Fetelor, multumesc. Pe mine ingrijoreaza usturimea. Caci stiu ca daca ai putina infectie, ustura. Si nu vreau sa ma duc sa ma taie din nou. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Ca sa stai linistita, du-te mami la doctor! Asa vei stii sigur care e motivul pentru care te ustura si te jeneaza operatia. |
|
| Nu se poate, Roxanel, sa fie infectie, ai fi facut pana acum, ai fata mare deja, cred ca pericolul a trecut. Si, infectia implica si febra. Ai? |
|
| Alina wrote: Nu se poate, Roxanel, sa fie infectie, ai fi facut pana acum, ai fata mare deja, cred ca pericolul a trecut. Si, infectia implica si febra. Ai?
Ai dreptate. febra nu am. Vai ce panicoasa sunt .... |
|
| Roxanel wrote:Ai dreptate. Febra nu am. Vai ce panicoasa sunt ....
Vezi, nu te mai speria degeaba. Take care!!! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si pe mine ma ustura si mai lasa pete rozalii pe slip Dar eu stiu de ce...ma bate bebica cu piciorusele cand o alaptez.Vorba Alinei daca nu vine febra inseamna ca nu e mare lucru |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mai Mihaela, mami scumpa, nu e ok sa iti supureze operatia... cum adica sa iti lase pete pe slip? ai fost la medic... la 4 luni de la nastere nu are voie! si eu am avut dureri , mancarime si usturime si am fost la dr si a zis ca nu e de la operatie ci eram putin racita si locul se inflamase... mi-a prescris un antiinflamator si a fost ok... mergi la un dr sa nu ai probleme! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| da...? |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha ,nu e in regula ceea ce se intimpla,dupa atita timp operatia trebuie sa fie cicatrizata! |
|
|