Cezariana- efecte secundare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, December 7, 2009 4:53 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Liz,mergi intr-un control si sper sa fie totul ok.acum vazand-o si pe sora mea,imi dau seama cat de rau este sa ai o cezariana.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, December 7, 2009 5:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
fir'ar sa fie de fire de par!nervi de ele mi-a fost si mie frica si inca imi este cand vine vorba de cezariana! am stat cu "morcovul" sa nu cumva sa mi se infecteze vreunul pe sub piele!

de asta am si tinut neaparat sa ma epilez cu ceara inainte de a naste si nu cu lama. sansele sa creasca firele subcutanat sub mai mici la epilarea cu ceara.

Liz, bine ca a dat inapoi umflatura. totusi poate ca este bine sa discuti cu medicul tau, sa ii spui ce ai patit si sa te vada. macar stii ca ai o opinie avizata!pupici
cathy
Scris: Tuesday, December 8, 2009 8:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Liz, sper ca e totul bine! pupici
Eu m-am trezit azi dimineata cu o durere cumplita de spate de nu am putut sa ma dau jos din pat pana la pranz si asta dupa ce am luat o pastila. Bine ca a fost Bogdan acasa caci altfel nu stiu ce ma faceam. E posibil sa fie de la rahianestezie?
Sanatate multa si as avea o precizare: nasterea prin cezariana nu este o varianta de nastere fara dureri, asa cum s-ar putea crede.
monique
Scris: Wednesday, December 9, 2009 7:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Cathy, ma bucur sa te vad pe-aici! Eu zic ca s-ar putea sa fie lipsa de calciu. Eu de cand alaptez iau plicuri de additiva Ca+D3 si ma simt f bine, ca noua. Daca trec insa2 zile fara sa iau, a 3a zi mor de durere, sunt intepenita si nu ma pot misca. Te pup si mai arata-ne si noua minunea ta micuta, povesteste-ne despre voi!coeur coeur coeur
ingerash
Scris: Friday, January 30, 2015 6:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
....dureri de spate,picioare umflate.Cu acestea ma "chinui"eu.
monica irimia
Scris: Sunday, February 1, 2015 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Sanatate multa, Ingerasa! DistanceKiss Vor trece toate. Cheek Kiss
Lilly of the valley
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
ingerash wrote:
....dureri de spate,picioare umflate.Cu acestea ma "chinui"eu.

Ai avut anestezie rahidiana?
Daca nu, durerea de spate are cu totul alte cauze, nu cezariana. La fel si cu picioarele.
Mergi la medic. Sanatete!
bereea
Scris: Monday, February 2, 2015 9:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Numai bine, IngerasCheek Kiss
ingerash
Scris: Monday, February 2, 2015 11:02 AM
Nivel

Lilly of the valley wrote:

Ai avut anestezie rahidiana?
Daca nu, durerea de spate are cu totul alte cauze, nu cezariana. La fel si cu picioarele.
Mergi la medic. Sanatete!

Da,am avut....acum e mai bine cu picioarele,port si ciorapi speciali.Moasa ma sfatuit sa beau mai multa apa,cauza poate fi perfuzia de dupa cezariana,contine saruri,sustine ea.Durerile de spate si locul unde ma intepat,sunt mai puternice de cand sa schimbat vremea,ninge,frig,incredibil pentru clima Irlandeza.

Va multumesc computerlove iloveyou trec ele.Am o bebelusa adorabila.
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 2, 2015 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
la mine nu au fost efecte adverse iar anestezia a fost epidurala
miriam
Scris: Monday, February 2, 2015 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
ingerash wrote:

Da,am avut....acum e mai bine cu picioarele,port si ciorapi speciali.Moasa ma sfatuit sa beau mai multa apa,cauza poate fi perfuzia de dupa cezariana,contine saruri,sustine ea.Durerile de spate si locul unde ma intepat,sunt mai puternice de cand sa schimbat vremea,ninge,frig,incredibil pentru clima Irlandeza.

Va multumesc computerlove iloveyou trec ele.Am o bebelusa adorabila.

Ingerashule, sanatate iti doresc si eu, sa-ti revii cat mai repede.computerlove

Si la mine s-au dezumflat greu picioarele.In spital cat am stat, am avut meniu de regim, fara sare.
Cu spatele nu am avut nici o problema, din contra, de cand am nascut nu ma mai doare spatele deloc, nu stiu de ce, dar tare ma bucur.In fiecare dimineata ma trezeam teapana de spate pana ma plimbam putin.
ingerash
Scris: Monday, February 2, 2015 1:37 PM
Nivel

miriam wrote:

Ingerashule, sanatate iti doresc si eu, sa-ti revii cat mai repede.computerlove

Si la mine s-au dezumflat greu picioarele.In spital cat am stat, am avut meniu de regim, fara sare.
Cu spatele nu am avut nici o problema, din contra, de cand am nascut nu ma mai doare spatele deloc, nu stiu de ce, dar tare ma bucur.In fiecare dimineata ma trezeam teapana de spate pana ma plimbam putin.

Multumesc computerlove si eu am avut regim,fara sare,inca mai tin.Sper cand implinesc 6 saptamani de la nastere sa fiu mai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.