Andruu wrote:Buna, fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine de acum cateva luni. Nu am mai scris nimic dar v-am citit tot timpul si m-am bucurat alaturi de voi la fiecare veste buna si m-am intristat la cele rele. Pe scurt, cum nu am reusit nimic pe cale naturala nici cu stimulare, ne-am hotarat sa facem FIV. Ni s-a solicitat sa facem analizele urmatoare de mutatii: factor V Leiden, protrombina (factor II), MTHFR C677Tsi MTHFR A1298C. Credeti ca e mai bine sa fac profilul extins care contine si factorul XIII, PAI-1 si EPCR? Multumesc! Buna! Este important sa fie facut tot profilul de trombofilie. Succes!
|
FloreFlore wrote: Nu ?tiu de ce aveam senza?ia ca tu e?ti graviduta...Tu ?i Adinuta a?i disparut o perioada de pe forum etc...Dar lasa ca nu mai e mult,sunt sigura
nu sunt graviduta, doar ca nu am mai fost activa, am facut pauza doar doamne ajuta la toate fetele!
|
Marga22 wrote:Buna fetelor, eu va urmaresc in fiecare zi...la mine nici o noutate...ma lupt luna de luna cu rozi si din pacate tot ei castiga fiecare lupta..eu am trecut prin 3 stimulari cu Menopur de 75 si nimica ..am facut 2 luni pauza si acuma marti voi merge sa imi dea sa refac analize ca voi incepe prima inseminare...daca ar fii dupa mine as trece direct la Fiv dar la orice medic merg toti zic sa incerc prima data cu inseminarea... Mult succes! Sa fie cu noroc prima inseminare!
|
Doamne ajuta sa vina cat mai repede bebe 2. Pupici!
|
carlita wrote:Asa, fetelor (Flore, ceradia), hai sa strangem randurile, sa ne mobilizam aici sa sarim si noi gardul ala la gravidute.... Flore, luna asta sper sa rezolvi cu analizele la trombo si la casuta urmatoare sa fii numarata peste gard. ce bine zice.... Am cam ramas ultimele
|
kali wrote:Am plecat de aici. Listuta aspirantelor la titlul de mamica 1. FlorentinaC 2. Andy07 3. stefy.any 4. Carlita 5. Chris 6. Rubynne 7. Alexis21 8. Monica Maria 9. Clawdia 10. Valicutza 11. Andrada1983 12. Marga22 13. Bella1989 14. Roxy.oxxy 15. Maria2013 16. Amadeus 17. Edith90 18. SorinaB 19. Bebelina 20. Laura0202 21. Alina_ele 22. Mgeorgiana85 23. Alexaandra 24. Lidiutza85 25. Florinik83 26. Loredanay 27. Alexandra88 28. Ralu.s 29. Meme 30. Ada D 31. Ami87 32. Andia 33. Loredanay 34. Zgubyro 35. Andruu 36. Cris29 37. Lili Eu 38. Eli.Georgi
Ultima actualizare: 11.08.2017 Si eu mai vreau pe listuta...ca am vazut ca nu mai sunt Multumesc!
|
Andia wrote:Bine ai venit Adina.
Aveti dreptate fetelor, de aia si incerc sa fiu intelegatoare si sa trec peste dar totusi ma deranjeaza atitudinea lui. Vom vedea ce o sa fie, eu nu ma grabesc, dar sunt constienta ca lucrurile se vor schimba daca totul continua asa. Operatia o sa fie pe 4 sau 5 oct, sper sa fie totul OK... Am fost pana la Fundeni si arata cam urat la unele sectii. Nu stiu cum este acolo unde va face el operatia totusi. Din ce am citit, pare in regula...
Eu nu ma gandesc ca nu voi avea niciodata copii, adica nu stiu, nu mi-a rasarit niciodata gandul asta in minte. Ce ma deranjeaza ff tare este rezultatul lui la cariotip care predispune la copii cu deficiente, retard, malformatii, etc...
Laura, te inteleg si pe tine. Dar ce analize mai faci acum? Ca tot faci si ies bine. Sa presupun ca vrei sa iti confirme ca ai ovulat si de aia faci acum progesteronul, nu? Si sa vezi daca nu ai vreo deficienta? Buna! Pentru cariotip cu probleme, din cate stiu eu, se poate face o analiza a embrionilor, sa ii testeze genetic. Dar ca sa se poata faca aceasta analiza trebuie FIV, iar analiza este destul de scumputa. Mult succes!
|
Buna fetelor! eu tot aspirica am ramas tot aspirica...dar recunosc ca nu am mai intrat de mult timp! Mult succes tuturor aspiricilor!
|
emanicole wrote:Hihi..asa sunt si eu cu aceleasi simptome( azi era ziua cand trebuia sa-mi vina- 26z), dar am testul pozitiv de joi . Hai cu testul Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
|
AndyA wrote:Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza ! Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
|