Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulinutza cat romantism aveti o poveste de iubire deosebita!
Anabella,roxinthya |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bulinutza |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bulinutza |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| As vrea sa impartasesc din experienta mea, pentru ca cererea in casatorie de care am avut parte a fost cel mai frumos moment din viata mea. Prietenul meu m-a cerut in casatorie acum o saptamana, si nici acum nu mi-am revenit.:)) M-a pacalit sa merg cu el la mare si a organizat pe plaja o cina romantica, cu lumanari, cu masa, cu scaune, cu tot ce era necesar. A fost cel mai frumos si mai romantic moment. Nu-mi venea sa cred ca mie mie se intampla asta, iar atunci cand a scos si inelul si s-a pus in genunchi in fata mea, pur si simplu mi-au dat lacrimile. Nu sunt o fire romantica de felul meu, imi plac lucrurile echilibrate si rationale, dar imi dau seama, dupa experienta asta, ca ceea ce conteaza, de fapt, sunt momentele astea mici de bucurie, in care simti doar cu sufletul. Nu intelegeam cum a putu sa organizeze tot, cum de nu m-am prins, cum de nu s-a dat de gol, desi planuia asta de ceva luni... Am aflat ca a colaborat cu editat de moderator, pe care vi-i recomand cu caldura, sunt o agentie de surprize care organizeaza asa ceva... Cat de curand voi posta si niste poze de la mare, sa va convingeti si singuri... Pana atunci, sunt multe de facut, caci avem de organizat o nunta! :)) Succes tuturor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| La noi a fost mai mult comic decat romantic.La 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut ma intreaba "Unde vrei sa ne mutam la mine sau la tine?".Ne-am mutat impreuna si dupa 2 ani am facut si nunta. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| Kiki wrote:Pe mine m-a cerut de nevasta de Craciun A venit cu inelusul, mi l-a pus pe deget si sub brad m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui...Raspunsul e lesne de imaginat
Aww ce draguuut Noi avem 2 ani si jumatate de cand suntem impreuna..iar ai nostri vorbesc mereu de casatorie. Si noi la fel insa am mari emotii pentru momentul acesta..care nu stiu cand va sosi. Sper sa fie la fel defrumoa ca si al vostru
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| Roxanel wrote:La mine sotul meu drag ascunsese cutia cu inelul intr-o punga cu ciorapi de-ai lui. Iar cum sunt femeile de cauta peste tot  evident ca l-am gasit fara sa vreau. El saracu' era la PC iar eu cotrobaiam dupa un manual de la un telefon mobil. Si asa de disperata eram ca nu-l gaseam incat ajunsesem sa-l caut si in dulapul cu haine. Cand am gasit cutiuta nici prin cap nu mi-a trecut ca avea ceva inauntru. Nu de alta dar sotul meu pastreaza toate prostiile. Asa ca l-am intrebat nedumerita daca a cumparat vreo bijuterie pentru maica-sa care are o pasiune pentru asa ceva. La care el saracu' s-a albit tot si a zis ca daca tot ai gasit cutia hai sa ti-o dau acum. De abia atunci mi-a picat si mie fisa. Si eu am inceput sa plang de mama focului si el ma intreba daca-l vreau ca eu nu mai reuseam sa vorbesc .... In final dupa un plans strasnic am spus da dupa care am mers in parc cu o sticla de sampanie si am sarbatorit. Asta-i tot.
Super tare! Parca e mai placut si cand e pe neasteptate. iti dai seama...tu cautai doar manualul acela, si hop, te-ai trezit cu un inel pe deget :) minunat! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| La mine a fost asa:
El: Hai sa facem nunta!! Eu: Hai!! |
|

| Koko ce tare |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Da si peste o luna ne am casatorit. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu tin minte ca m-am trezit intr-o dimineata cu un mesaj pe telefon:"Vrei sa fii sotia mea?" .Am raspuns si eu cu "Da" crezand ca poate glumeste nitzel .Era pe bune treaba.Apoi de ziua mea pe 17 aug. m-a cerut legal de sotie cu inel cu tot .La aprox o luna,pe 24 septembrie 2005 am facut nunta.Si gata!
Koko,ce tare . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu sunt fata casatorita, nici macar fata, cum se cere la inceputul topicului, dar mi-am permis sa va arat cererea mea in casatorie pe care am pregatit-o iubitei mele:
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
|
e szuper faina cererea ...eu as fi plans de numa...... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Of, offff, dragostea asta!!
Fratele meu a cerut-o de sotie pe iubita lui in avion, prin pilot, in drum spre Venetia - excursia a fost surpriza. A vorbit cu pilotul si dupa blablabla de genul ca sunt la nu stiu ce altitudine si sunt nu stiu cate grade, a intebat-o pe viitoarea mea cumnata daca nu vrea sa fie doamna fratelui meu, timp in care zapacitu' era printre scaune, in genunchi, cu inelul. Au bocit amandoi, a venit echipajul cu sampanie, i-a aplaudat lumea si uite asa ne pregatim de nunta in iulie.
La mine totul a fost mai simplu, insa foarte emotionant. Am tremurat ca varga si eu si el si, oricum, tin minte fiecare cuvant, care a fost o adevarata declaratie de... adoratie. Am sarbatorit in 2 timp de 3 zile, singuri. |
|

| Ce super,am plans si eu |
|
|