Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cum ati fost ceruta in casatorie? E ceva de neuitat, nu? Deci...? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| -Eu sunt singur,tu esti singura ,ne luam? -Ne luam

Ei, n-a fost chiar asa |
|
| Dar cum a fost ? Hai, povesteste-ne acum, nu ne lasa cu ochii in soare ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pe mine m-a cerut de nevasta de Craciun A venit cu inelusul, mi l-a pus pe deget si sub brad m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui...Raspunsul e lesne de imaginat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| La mine a fost un impuls de moment(credeam eu pe vremea aia) asa ca a fost fara inelus insa am ramas socata de "plecaciunea" facuta in momentul in care m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. Sincera sa fiu nu ma asteptam la asa ceva parca nu i se potrivea astfel de comportament insa ...se pare ca m-am inselat. Ah...era sa uit am fost socata de doua ori prima data pentru faptul ca cererea venea la aproximativ 3 luni de cind ne-am cunoscut si in al doilea rind modalitatea in care am fost ceruta. Dar de casatorit nu am avut curajul decit dupa 2 ani desi am acceptat cind am fost ceruta. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Oficial ma ceruse de nevasta pe Malul Muresului, intr-o seara, cu plecaciunea de rigoare si cu un deosebit cadou de logodna: un lantisor de aur cu un medalion cu piatra albastra superba. A fost superb...desi cam stiam eu ce se intampla...ne "citim" reciproc la orice, asa ca nu prea putem face surprize. Asta a fost cand trebuia sa ne casatorim prima data, adica acum vreo 3-4 ani. Iar cand a venit momentul propice...EU l-am cerut !!! A fost de genul: Hai sa facem nunta odata!!! :003: |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| La mine sotul meu drag ascunsese cutia cu inelul intr-o punga cu ciorapi de-ai lui. Iar cum sunt femeile de cauta peste tot evident ca l-am gasit fara sa vreau. El saracu' era la PC iar eu cotrobaiam dupa un manual de la un telefon mobil. Si asa de disperata eram ca nu-l gaseam incat ajunsesem sa-l caut si in dulapul cu haine.
Cand am gasit cutiuta nici prin cap nu mi-a trecut ca avea ceva inauntru. Nu de alta dar sotul meu pastreaza toate prostiile. Asa ca l-am intrebat nedumerita daca a cumparat vreo bijuterie pentru maica-sa care are o pasiune pentru asa ceva. La care el saracu' s-a albit tot si a zis ca daca tot ai gasit cutia hai sa ti-o dau acum. De abia atunci mi-a picat si mie fisa. Si eu am inceput sa plang de mama focului si el ma intreba daca-l vreau ca eu nu mai reuseam sa vorbesc .... In final dupa un plans strasnic am spus da dupa care am mers in parc cu o sticla de sampanie si am sarbatorit. Asta-i tot. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Taka vroia sa faca declaratia cu fast, dar nu i-a iesit ca nu-mi stia numarul la deget si nu putea sa cumpere inelul de logodna decat cu + sau - un numar.
M-a luat de acasa, am fost sa mancam, o zi normala...dupa care-mi zice sa mergem la cumparaturi...am ajuns la Tiffany si m-a intrebat ce numar port la deget...m-am prins ...el, deja alesese inelul si vorbise cu vanzatoarea sa-l pasttreze ( a pus deoparte 3 tipuri, 3 numere diferite ).
I-am zis ce numar am si in timp ce mi-l punea pe deget, m-a cerut de nevasta, dupa care am fost aplaudati de staffii magazinului.
Nu a fost deloc romantic, dar cel putin si-a dat silinta! |
|
| Frumos fetelor ! Foarte frumos ! |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| La noi a fost mai degraba ceva de comun acord...Dupa 7 ani de "prietenie", a fost pasul normal, fara a ne mai pune intrebarea "Vrei?". De altfel, incepusera si familia si prietenii sa puna intrebari, de genul "Voi ce mai asteptati?" Asa ca, in ianuarie ne-am logodit (la biserica), iar in septembrie am facut nunta.
Dar, tu, Adriana, cum ai fost ceruta in casatorie? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cu o saptamana inainte sa ma ceara "oficial" se tot dadea pe langa mine cica sa vedem care are palma mai mare ca sa vada el cam ce masura sa ia la inel ...eu ma faceam ca ploua si ma bufnea rasul, banuiam ce vrea sa faca, mai ales ca trebuia sa vina in America si trebuia sa facem ceva sa fim impreuna si acolo...l-am lasat sa creada ca nu banuiesc nimic, m-a scos intr-o seara in oras, a aparut cu cel mai mare si frumos buchet de trandafiri rosii in brate, abia il tinea si facuse rezervare si la un restaurant unde m-a cerut oficial, cu sampanie si caviar, nelipsitul inel care mi s-a potrivit de minune , apoi pana pe la 1 noaptea am zburdat de fericire pe strazi ca doi nebuni...apoi intr-o saptamana am facut cununia civila si petrecerea, iar a doua zi ginerica-al meu a si zburat peste mari si tari, eu urmandu-l dupa 4 luni in care-am plans de m-am spart...cam asta e povestea noastra |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| La noi nu a fost nimic romantic sau ca-n filme.Incepuse de la o vreme sa ma strige "Mis Tareghi"( numele lui)apoi cererea a venit de la sine in genul"Da noi oare cat mai ardem gazul degeaba si nu ne cununam odata?"Noi stiam tacit de la inceput ca o sa ne casatorim.Vorbeam mult despre familie, obiceiuri casnice si alte de-astea parca sa ne convingem reciproc ca ne potrivim si n-o sa avem surprizeLa noi varsta si trecutul nu ne permitea aventuri sau pierderi de timp ... Si in ziua de azi ma cere de nevasta cand si cand " Ce par frumos ai, Miss Tareghi, nu vrei sa te mai mariti o data cu mine?" sau " Ce gogosi bune faci, nu vrei sa fii nevasta mea?" |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| La noi cererea in casatorie a avut loc intr-un cadru romantic (pentru noi), amandoi imbracati in costume de ski , tocmai de intorsesem dupa "un munte" si asteptam sa vina musafirii la cabana de Paste.Stateam pe scarile cabanei si ma uitam cum se joaca cateii nostri, 2 ciobanesti miortici puiuti de 6 luni.Pe neasteptate, ma tezesc cu un buket frumos de branduse si, odata cu el, si cererea in casatorie "aprobata"pe loc !A fost de neuitat!Iar pozicile facute de prietenii nostri ocupa loc de cinste si acum, una la capul patului nostru, inramata in brad, iar restul intr-un album special..Offfff...ce vremuri ! |
|

| EL: Da-mi mâna sa ne unim pentru vecie, Pe drumul vietii sa mergem fericiti, Cu toata dragostea te cer sa-mi fi sotie Caci unul pentru altul de mult am fost sortiti.
EA: Îti dau mâna, iubirea mea curata, Caci tu ai fost alesul meu destin. La tine am gasit întâia data, Un suflet nobil si-o dragoste de vis.
|
|

| O noua zi O noua viata Împreuna …..
Tu esti o unda, eu sunt o zare Eu sunt un tarmur, tu esti o mare, Tu esti o noapte, eu sunt o stea - Iubita mea.
Tu esti o ziua, eu sunt un soare, Eu sunt un flutur, tu esti o floare Eu sunt un templu, tu esti un zeu - Iubitul meu.
|
|
|