Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mai,Mischief1227 ai fost adorabil,.....Doamne ce emotionant si tare sugubeata cererea ta.Felicitari pt.imaginatie si munca depusa in organizare,.....Sper ca sunteti fericiti si casatoriti,acum! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Taty, Cris, parca nu v-am vazut pe aici. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Taty, Cris, parca nu v-am vazut pe aici. Suntem mai secretoase, d`aia
La mine, prima oara a fost simplu si neasteptat, dupa vreo 2 luni de iubareala, la nunta unui prieten de-al lui; apoi, oficial, de ziua mea, la inca cateva luni... emotionant
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| acu am zarit prima oara subiectul . Cris, Oana
Mi-a tot luat cadou inele peste inele de argint, la vremea aia si mereu mi le daruia cu o fatuca pe care nu o pot uita . Dupa 1 an si putin mi-a daruit un inel de aur , mic si dragut ( numai el stie cat timp a strans bani sa mi-l ia )... s-a intors din cantonament si mi-a spus ca vrea sa ma aiva langa el, toata viata. (asta e primul meu inel de logodna )... nu stiam decat noi doi ... eram prea mici pentru oficilaizari . Dupa 4 ani si jumatate a venit cererea oficiala. Mi-a pregatit un week-end romantic la munte si m-a cerut de sotie in gradina Palatului Peles ... Dupa aproximativ 1 an am facut nunta . Vereghetele noastre sunt atipice , patrate , daca ati mai vazut asa ceva. Cand am implinit 15 ani de cand suntem impreuna, mi-a daruit inelul de logodna pe care il meritam ( dupa spusele sotului si pe care nu mi l-a putut darui pana acum ) inel unicat cu diamant autentic . Deci, eu am trei inele de logodna , pe care le voi lasa mostenire ! Asta este povestea noastra de dragoste ! Imi doresc ca si copiii mei sa traiasca, sa iubeasca si sa fie iubiti cum am am facut-o si simtit-o noi doi. . |