Cereri in casatorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, January 19, 2012 12:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mai,Mischief1227 ai fost adorabil,.....Doamne ce emotionant si tare sugubeata cererea ta.Felicitari pt.imaginatie si munca depusa in organizare,.....Sper ca sunteti fericiti si casatoriti,acum!newclap newclap newclap
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Taty, Cris, parca nu v-am vazut pe aici.
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Taty, Cris, parca nu v-am vazut pe aici.

Suntem mai secretoase, d`aiaBig Laugh

La mine, prima oara a fost simplu si neasteptat, dupa vreo 2 luni de iubareala, la nunta unui prieten de-al lui; apoi, oficial, de ziua mea, la inca cateva luni... emotionantcoeur
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 1:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Lol acu am zarit prima oara subiectul .
Cris, Oana computerlove

Mi-a tot luat cadou inele peste inele de argint, la vremea aia si mereu mi le daruia cu o fatuca pe care nu o pot uita . Dupa 1 an si putin mi-a daruit un inel de aur , mic si dragut ( numai el stie cat timp a strans bani sa mi-l iaras )... s-a intors din cantonament si mi-a spus ca vrea sa ma aiva langa el, toata viata. (asta e primul meu inel de logodna )... nu stiam decat noi doi ... eram prea mici pentru oficilaizari .
Dupa 4 ani si jumatate a venit cererea oficiala. Mi-a pregatit un week-end romantic la munte si m-a cerut de sotie in gradina Palatului Peles SimplyLove hearts love ... Dupa aproximativ 1 an am facut nunta hearts SimplyLove hearts hearts . Vereghetele noastre sunt atipice , patrate , daca ati mai vazut asa ceva.
Cand am implinit 15 ani de cand suntem impreuna, mi-a daruit inelul de logodna pe care il meritamsic ( dupa spusele sotului si pe care nu mi l-a putut darui pana acum ) inel unicat cu diamant autentic SimplyLove hearts .
Deci, eu am trei inele de logodna , pe care le voi lasa mostenire bounce !
Asta este povestea noastra de dragoste ! Imi doresc ca si copiii mei sa traiasca, sa iubeasca si sa fie iubiti cum am am facut-o si simtit-o noi doi.computerlove SimplyLove .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.