|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Cum alegem cerealele pentru micutii nostri ?
CEREALE BUNE - Calorii: 81 - Total carbohidrati: 23g - Zahar: 5g - Fibre: 10g - Proteine: 4g - Vitamine: A, B2, B6, B12, C, magneziu, fier, tiamina, niacin, folati, fosfor, zinc (40%), calciu (sub 1%), vitamina D (20%) - tarate de ovaz - fara coloranti, uleiuri hidrogenate sau conservanti
CEREALE RELE - Calorii: 120 - Total carbohidrati: 28g - Zahar: 15g - Fibre: 0.6g - Proteine: 1g - Vitamine: A, D(10%), calciu (>1%), riboflavina, B6, B12, C, fier, tiamina, niacin, folati, cupru (20%) - faina de porumb, grau, ovaz, zahar, uleiuri partial hidrogenate (de cocos sau soia) - cu coloranti sau conservanti
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Dar aveti idee ce cereale se incadreaza intr-un tip anume?Adica cele de la Milupa, sau Humana sau Bebelac unde se incadreaza?
Noi am fost foarte multumiti de cerealele Humana SL (cereale pt.copii alergici, dar care se pot administra si la copilasii care nu prezinta risc de alergii).De altfel, tot ce am consumatd e la Humana, mai putin ceaiul(el nu accepta nici un ceai), a fost acceptat de Matei cu mare placere. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si eu care eram curioasa foc ce se discuta asa aprins pe baza cerealelor
Humana mi-au placut teribil. Trebuie sa recunosc ca le-am folosit din cazua reclamei facute de Stele pe cer si mi-au placut muuult de tot.
Tot ce stiu este ca dintre toate firmele astea mari cerealele pentru copii anemici sunt cele de la Nestle |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Dar cereale integrale a folosit cineva? Eu am cumparat pentru Lumi fulgi de ovaz, dar inca nu i-am dat (este in plina eruptie dentara si are scaune moi, asa ca mai astept). Pentru mine ii pun direct in iaurt, dar nu stiu daca stomacelul ei poate sa ii digere, ma gandeam sa ii fierb mai intai. Cereale instant ii dau in general din cele fara fructe, fara lapte sau zahar, si maxim 3-4 lingurite pe zi in fructe sau iaurt. Am si eu o "pasarica": nu prea agreez cerealele instant si nici Lumi nu se omoara dupa ele.
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara nu mai papa cereale instant, de vreo trei luni, asa ca am trecut-o pe cereale normale, amestecate cu lapte Milli sau in iaurtul cu fructe! |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| am si eu o pasarica cu cerealele instant,poate mi se trage de la vacantele petrecute la bunici.De fiecare dada cand i le prepar am impresia ca fac nutretz pt vite Asa facea bunica intr-o galeata cereale cu apa si gata papica pt mu-mu.Am gasit o cutie de cereale rosii ca au capsuna si astea parca nu seamana cu nutretul vitelor dar tot ma uit suspect la ele |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu folosesc Milupa fara lapte, ca sa nu fie prea concentrat rezultatul. Sunt singurele pe care le mananca in biberon. Incet, vom trece la cere integrale, ca-i place sa molfaie. |
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| noi mancam cereale de la Humana si de la Hipp (mai ales cu hrisca, care din pacate nu se gasesc in Ro, asa k le importam)...
da am si eu o intrebare.. voi ii dati copiilor cereale la biberon? caci capsu' bea numai lapticul la biberon, restul (fructe, legume, carnita, cereale) - numai cu lingurita |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ira_tgr wrote:da am si eu o intrebare.. voi ii dati copiilor cereale la biberon? caci capsu' bea numai lapticul la biberon, restul (fructe, legume, carnita, cereale) - numai cu lingurita
Si Deea tot cu lingurita a papat cerealele, fructele, ciorbita, etc ... numai lapticul cu bibe |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ira_tgr wrote:noi mancam cereale de la Humana si de la Hipp (mai ales cu hrisca, care din pacate nu se gasesc in Ro, asa k le importam)... da am si eu o intrebare.. voi ii dati copiilor cereale la biberon? caci capsu' bea numai lapticul la biberon, restul (fructe, legume, carnita, cereale) - numai cu lingurita
Doctorita m-a invatat sa-i pun cereale in biberonul de lapte de seara ca sa ii tina de foame pana dimineata. Asta inseamna ca puneam cam o masura de cereala pt 2 de lapte. Foloseam cereale pt bebelusi corespunzatoare varstei (eu am luat de la Bebelac pt ca si laptele tot de la firma asta il luam). A mancat Cristina asa vreo 3-4 luni. Apoi n-a mai vrut decat laptele simplu si tot nu mi se trezeste noaptea ca sa manannce sau sa bea apa. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu ii dau ca si cereale numai de la NESTLE, Orez cu 3 fructe, si e foarte incantat de ele. In iaurt le papa cu lingurita si in lapte i le dau cu biberonul.
Eu pun la 210ml de lapte, cam 7 masuri de cereale si ies in total cca 240ml hrana.
De mancat mananca maxim 180ml, dar ii fac mai mult ca cine stie, poate o sa vrea sa manance mai devreme sau mai tarziu |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu ii dau "8 cereale cu miere" de la Hero-Ulker, pentru simplul motiv ca pe astea le-a acceptat dupa mai multe incercari si am incercat cu mai multe feluri. Doar cu cereale si servit cu lingurita este singurul mod in care imi accepta alt fel de lapte decat titi. Adriana, iti dai seama ca acum, primul lucru pe care il voi face cand ajung acasa va fi sa studiez compozitia acestor cereale . |
|
|