CEREALE....CE FEL...CAT...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Thursday, August 14, 2008 8:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
oanalaurisa wrote:

Acuma ca ai scris ca aveti 9500 g m-am calmat,ca ieri m-a luat cineva tare,in parc,ca fetita ei mai mare avea 9200 g la 1 an...mi s-a ridicat tensiunea...:018:

Mami fiecare copil are ritmul si configuratia lui , nu poti sa compari niciodata doi copii de aceeasi virsta pentru ca nu o sa fie la fel never ever.sic ras
Kiki
Scris: Thursday, August 14, 2008 8:43 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Oana, relax, Dav a avut 13 kg la 1 an sic
oanalaurisa
Scris: Thursday, August 14, 2008 12:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Kiki wrote:
Oana, relax, Dav a avut 13 kg la 1 an sic

Ca bine zici,ca daca ma iau dupa toate tutele din parc,disper...
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, August 14, 2008 4:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
oanalaurisa wrote:

Acuma ca ai scris ca aveti 9500 g m-am calmat,ca ieri m-a luat cineva tare,in parc,ca fetita ei mai mare avea 9200 g la 1 an...mi s-a ridicat tensiunea...:018:

Oana, nu te lua tu dupa toate "tutele" din parc..mie, personal, mi se pare un pic prea putin 9,200 kg la un an..am mai dat si eu peste o astfel de "binevoitoare" care mi-a atras atentia ca Jacqueline e prea grasuta..dar bebelusul ei era atat de slab, ca arata a copil de 6-7 ani la fata..ceea ce mi se pare foarte urat..nesanatos..
Rody
Scris: Thursday, August 14, 2008 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Nici Elo nu a papat cereale cand a fost mica.Mie chiar pediatrul mi-a spus sa nu-i dau finca nu fac altceva decat ca unfle bebele.A bagat frica-n mine si nu iam dat niciodata.Solenut a slabit saracuta mult,insa a recuperata putin cate putin.Cereale nu o sa-i dau niciodata nici ei.Acum avem 60 cm si 5,310 kg e slabuta dar prefer sa recuperere putin cate putin nu sa se unfle de la cereale!
taki
Scris: Thursday, August 14, 2008 10:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Rody, acelasi lucru mi-au zis si mie pediatrii din Japonia plus ca acolo nici nu se gaseste asa ceva pe piata. Sasha a crescut foarte bine si fara aceste cereale. angel
oanalaurisa
Scris: Thursday, August 14, 2008 10:30 PM
Nivel

taki wrote:
Rody, acelasi lucru mi-au zis si mie pediatrii din Japonia plus ca acolo nici nu se gaseste asa ceva pe piata. Sasha a crescut foarte bine si fara aceste cereale. angel

Oricum ,eu consider ca in Japonia se mananca mult mai sanatos decat in Romania,doar ca la noi piata abunda de cereale de tot felul si sunt si recomandate,insa eu prefer sa-i dau fructe sau legume,iar la carne,cred ca va manca cam la fel ca mine si pe viitor,adica pui si eventual peste,atat.
gabyy
Scris: Thursday, August 14, 2008 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
Pe la 7 luni am inceput sa ii dau cereale, nu prea s-a omorat cu ele, la 8 luni am renuntat sa ii mai dau ca nu mai vroia, foarte rar ii mai cumpar din acelea cu musli, mai vede la verisoara ei ca papa si cere si ea pe moment , ia 2 inghitituri si pleaca...A crescut bine Niko si fara prea multe cereale. cum a zis si Oana, prefer sa ii dau fructe si legume, biscuiti , mai mananca si fulgi de porumb direct din pungathumright
t-mihaela
Scris: Friday, August 15, 2008 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Si eu am renuntat zilele astea la cereale,si o sa renunt si la formula sa trec pe Joiana ca Arti al meu e cam mult...si se tot inmulteste hohot Il pune mama la cura de slabire closedtopic
oanalaurisa
Scris: Friday, August 15, 2008 4:12 PM
Nivel

Cate kg are Arti acum,daca nu-s prea indiscreta? Si pe care Joiana vrei sa treci,pe aia de la magazin nu? Ca celelalte Joiene au lapte mai gras decat laptele formula...
t-mihaela
Scris: Friday, August 15, 2008 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu stiu cat are, nu e gras, obez dar vad ca i se cam ingroasa ceafa ras Trec pe lapte de vaca 3% asa primesc pe aici copiii peste un an ,ii zice lapte "homo" .la cantar mergem luna viitoare si dam verdictul de grasuliu cu acte in regula.
bebelusa1
Scris: Saturday, January 14, 2012 10:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2012
CEREALELE LE BEADIN BIBERON MAI ALES GRISUL SI OREZUL CU LINGURITA PAPAM
bulibuli
Scris: Sunday, September 30, 2012 12:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mie mi s-a pus pata rau pe cereale.. desi nu papam cine stie ce: 1-2 lingurite (masuri) in piureul de fructe dimineata si 1 lingurita in biberonul cu lapte seara... tot cautand niste cereale sa-mi convina am constatat ca nu exista asa ceva.. Care n-are gluten, are orez si constipa. Care n-are orez are gluten. Majoritatea sunt facute cu faina alba/rafinata si nu integrala (adica arunca ce-i mai bun din cereala aia si o lasa-n fundu' gol).. plus ca, daca citesti pe cutie ce mai contine pe langa.. te-apuca plansul.. Asa ca as vrea sa-i fac eu cereale integrale, cat de cat organice.. Adica ce, eu nu pot sa amestec faina de porumb cu faina de secara si sa-i dau?? Trebuie musai sa-i dau dintr-o cutie frumos colorata care mai are si zahar, aditivi, agenti de antiaglomerare si arome identic naturale..

Sper sa gasesc la magazinele naturiste faini integrale de 2-3 feluri sa i le amestec si sa zic pas cerealelor de bebelusi din comert. Daca a mai facut cineva asa ceva sau s-a documentat mai mult va rog sa impartasiti din experienta voastra.

Va tin la curent..
vanina
Scris: Sunday, September 30, 2012 7:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Bulibuli, gasesti pe la farmaciile Sensiblu cereale din gama Organix, alea sunt si bio si fara gluten, si din faina integrala. Eu am folosit cel mai mult biscuitii de la ei pentru Sabin, pe care nu cred ca as fi reusit sa-i prepar la fel de "bio" cu ingredientele de pe la noi, mai ales ca in loc de zahar aveau suc de struguri.
bulibuli
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:14 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Stiu, Vanina, am cereale Organix, dar sunt cu faina de orez toate ras si deoacamdata nu-i dau, ca e cam constipat mititelul.. le-am pus in asteptare...
Biscuiti o sa-i fac si o sa-i si cumpar cand va fi momentul. Eu am posibilitatea sa mai iau si de la tara cate ceva (de ex faina de grau, tarate, malai). Chestia cu cerealele astea integrale e ca trebuie preparate cu apa clocotita, nu se dizolva in lapte caldut ca celelalte nici daca stai in cap. Asta e... eu incerc si asa, oricum cerealele nu vor fi masa noastra de baza.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.