|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamiemi wrote:Ioan prefera Organix. Sunt bune la gust Acum ii pun si miere in ele (are 1 an si 3 luni).
Sa creasca mare!
Si David savureaza cereale,ii dau seara inainte de somn....sunt cu particule de fructe,imi plac si mie
koko,la inceput ii dadeam cereale simple dar adaugam mar copt sau banana sau para.Pofta mare |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc, Mihaela! Pofta buna, David! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Organix gasesc la farmacie nu ?
Am incercat sa i pun banana in ele ...nu papa decat cateva lingutite...fara banana papa tot Voi incerca cu mar |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am vazut organix si in kaufland, ceva mai ieftine ca la farmacie.
Sunt mai multe care nu au lapte.. in materie de cereale integrale am scris la topicul de diversificare, am facut dar tot trebuie oparite, amestecate, etc... prea multa bataie de cap. Ii dau si din alea, dar cand ma grabesc ii pun normale, de obicei iau de la Nestle, sortimentele fara orez. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Eu cumpar din Real Organix. Nu i le oparesc. Ioan insa e deja mare, ii fierb adesea mei, orez brun, hrisca, grau bulgur. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mamiemi wrote: Ioan insa e deja mare, ii fierb adesea mei, orez brun, hrisca, grau bulgur.
La astea ma refer si eu, trebuie fierte.. nu merg amestecate asa pur si simplu cu lapte.
Aaa.. si se pot face cerealele cu lapte de mama, Koko, scrie pe toate cutiile de cereale!! Stiu de unde ti-a ramas in cap, a fost o discutie pe undeva pe aici dar pana la urma se poate.. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu citisem un articol in care spunea ca laptele de mama sa nu fie folosit in prepararea cerealelor sau a piureurilor. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nu i pun lapte de la mine...ii pun apa el papa de zor un castron intreg.. La kaufland am gasit Milupa 7 ..altceva, fara lapte nu.Le terminam pe astea . Aaaa si nu se constipa .Face tot de 2 ori pe zi |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Eu i am dat la Ramona cerlea cu lapte ca gris cu lapte sau orez cu lapte dein biberon dar dupa 5 luni |
|
|