Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Voi le dati la bebi cereale...de care?? De cate ori pe zi/pe saptamana?? De care?? Noi papam cereale de la Milupa...7 cereale, cereale cu iaurt si fructe sau cereale cu banana...o singura data pe zi, prima masa de dimineata. I-am dat de la 4-6 luni putin cate putin ca nu am mai avut laptic deloc iar lapte praf nu bea in timpul zilei. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| noi papam la 12 si 8 seara cate un bibi de lapte si 3 lingurite de cereale fara glute de Nestlle...marti vedem ce ne spune dr daca o sa putem papa si altfel de cereale ... ca astea pana acuma ne plac mult |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alex manaca cereale seara,la 19, si i-am luat numai de la Milupa pentru ca si laptele tot de la MIlupa il iau. Acum i-am luat cereale cu lapte si muesli pentru 8 luni si-i plac. Au in ele fulgi de porumb si incepe sa mestece. In general ii iau cu lapte inclus dar i-am luat si fara si-i fac eu. Alex mananca 150ml lapte cu 10-11 masuri de cereale, masura o folosesc de la laptele praf dar depinde si de ce scrie pe cutie. In total se fac 180 ml si mananca bine... Pofta buna! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi am mancat cereale cu si fara gluten (exceptie rara cele cu gluten), de toate fructele, de la toate firmele, cu sau fara lapte .Preferatele noastre erau cele cu capsuni, cu zmeura sau cirese de la Humana primele si uultimele.Si tot fideli firmei Humana am ramas, in ciuda faptului ca am consumat de la toti de toate.
Am inceput cu Humana de mar la 4 luni, apoi am luat bebelac care mi se par ok, apoi milupa care sunt execrabile (pentru noi ), apoi hero baby nasoale ca au zahar si nu se dizolva bine, de la nestle cu orez, roscoave si inca ceva, dar nu mai imi aduc aminte...dar Humana ramane de baza, kiar si acum, cand tecem pe lapte si cereale de soia.Aaaaaaa, cerealele de soia de la humana sunt pur si simplu delicioase (asa mi-a soptit Matei )...le linge cat ai zice peste...numai ca sunt mai scumpute si nu se gasesc decat online si foarte rar in farma... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi papam doar dimineata 8 cereale cu fructe/ multicereale de la HeroBaby, cu un mar ras. Am papat inainte de 5 luni ceva cereale egiptene Riri, de orez... apoi Bebelac, orez cu banane, respectiv caise. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| In privinta cerealelor am fost dezamagita de Milupa. Singurele care-i plac lui Alex sunt musli-ul de la 8 luni si atat. Pardon, mai servim si BIo-7-Korn. Majoritatea cutiilor de milupa au ajuns in budinca ca erau refuzate de client Nestle mi-au parut mai bunutze, apoi au si mai mult fier decat Milupa... cele de la Bebi sunt bunutze raportate la pret, pacat ca au o singura cereala, cele de la Riri sunt ok in raport cu pretul Humana nu am incercat inca si mereu spun ca urmatoarea cutie va fi de la ei. ba nuuuu am papat de cele cu mar si scortisoara... le-am dat nota 8. O sa mai incerc si cele cu cirese daca le tot laudati atat.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Cu ce amestecati cerealele ?
Mie de exemplu mi-a spus doctorita sa iau cereale cu orez si fructe si sa le amestec cu iaurt simplu, 1-2 lingurite de cereale la 1 iaurt de 125g.
Faina de orez mi-a spus sa o amestec cu branza calcica sau cu pepene galben.
Cereale cu lapte nu i-am dat pana acum, ci numai din acestea care nu se amesteca si cu lapte.
Cum au tolerat puiutii vostri cerealele?
Da cineva cereale "Orez si 3 fructe Nestle" ? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Adriana , sa o iei ca pe o parere personala...cerealele de la Nestle m-au cam dezamagit. POate nu-i priesc lui ALex dar niciodata de la alte cereale nu mi-a varsat. E imposibil sa nu dea afara macar putintel si parca nici nu se dizolva asa de bine cum fac celelalte cereale de la MIlupa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu ii dau Orez cu 3 fructe de la Nestle, cate 2 cupe si jumatate la 150 ml lapte, seara la culcare. Pana acum nu mi-a facut mofturi la niciun fel de mancare, deci nici la cereale. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Si noi am consumat Nestle, cele cu orez, cu roscoave, cu cacao si cu fructe.De dizolvat se dizolva, dra mai greu decat Humana (dragele mele Humana ), le-a acceptat bine, nu a vomat de la nici unele, dar, cred ca e si in functie de copil...ce combinatie ii place, ce firma ii place, pt.ca fiecare firma are cate o "pecete" personala .
Mie personal, dupa Humana, firma Nestele imi place rpin prisma faptului ca ma consumat toate lapturile lor si toate au fost acceptate cu succes de catre Matei, fara aavea probleme de toleranta sau de mofturi.
Dar tot Humana SL, cerealele pt.alergici sunt tolerate cel mai bine si mancate cu cea mai mare pofta de Matei.Kiar ieri am mai comandat 3 cutii, ca sa nu mai alerg ca acum cateva saptamani o noapte intreaga prin Bucuresti si, dupa 8-9 farmacii cotrobaite, sa iau dintr-un Sensiblu ultima cutie.Sunt geniale ... |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Adriana, si eu tot cereale de la Nestle folosesc. Le-am incercat pe toate, mai putin cele cu cacao, recomandate peste varsta de 1 an. Eu i-am dat la inceput cerealele in pireul de fructe (Orez+3 fructe, Grau+miere) sau in pireul de legume (5 Cereale, Orez, porumb si tapioca, 8 Cereale). Apoi, i-am dat si din cele care contin lapte (doar amestecate in apa) dupa de supt (ca asa mi-a recomandat dr). Lui Raz i-au placut toate, chiar a acceptat mai bine unele pireuri daca aveau si cereale. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am dat-o si eu pe cereala.O fi devreme, nu stiu, dar n-am ce face ca eu seara n-am lapte, formula la biberon nu serveste mandra, scuipa tot.Aseara plangea de rupea patul.Ce are?Ce are?In virtutea disperarii ,i-am preparat o lingura de cereale ( orez) si i-am dat cu lingurita.Sa vezi cum deschidea gurita si cum prindea linguritza cu mainile sa o bage in gura.Era toata calare pe mancare.I-am preparat trei linguri in total.Deci era copilul meu flamand Unde mai pun ca a dormit ne-ntoarsa pana la 4.30 dimineata De-acuma asa o sa fac, seara inainte de culcare bagam cereale |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Daria, pofta buna , pui mic ! Si nopti linistite. sunt foarte bune cerealele ( baby rice first stage ). Te tineau flamanda , nu'i asa ?
Pupici de la Maria ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| multumim Si cand ma gandesc ca bebelusii alaptati incep diversificarea la 6 luni...Dar cum ,ca doar n-o sa las bebele flamand ca asa scrie la carte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote:De-acuma asa o sa fac, seara inainte de culcare bagam cereale
Pofta mare, Daria! Si somn usor si tie si lui mami! |
|
|