Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna mamici! Am inceput sa introduc cereale in biberonul de dinainte de culcare....si bebe al meu de 8 luni si 2 sapt se trezeste mai des si bea cate 40-50 ml laptic.... inainte dormea de la 11 pana pe la 5 acuma ma scoala din 3 in trei ore pt gura aia de lapte.... oare ii provoaca sete? eu ii dau de la nestle "Somn usor" si dimineata ii dau milupa 7 cereale.....astept pareri ca nu stiu ce sa fac... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Eu ii dau Milupa 7 cereale seara inainte de culcare pe la 8:30. In biberin nu i-am pus niciodata pentru ca nu stiu cum sa fac ca nu mai curge dc ii pun . Sa maresc gaura la tetina cum sa fac si cu ce sa o maresc.Dar tot se trezeste noapte sa pape cam la 3 sau chiar 4 ore setrezeste si papa 100 ml
|
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Exista tetine speciale de la Chicco si Avent cu orificiu variabil (I-curgere lenta, II - medie, III- hrana semisolida) Eu ii pun la 210 ml apa,7 cupe de lapte si 3 de cereale. Ii dau pe nr III sa bea laptele cu cereale.
|
|

| adrianayo2003 wrote:Exista tetine speciale de la Chicco si Avent cu orificiu variabil (I-curgere lenta, II - medie, III- hrana semisolida) Eu ii pun la 210 ml apa,7 cupe de lapte si 3 de cereale. Ii dau pe nr III sa bea laptele cu cereale.
Aha am inteles dar nu am stiut ca exista.Eu i-am dat cerealele de pina acvum numai sub forma de terci |
|

| adrianayo2003 wrote:Exista tetine speciale de la Chicco si Avent cu orificiu variabil (I-curgere lenta, II - medie, III- hrana semisolida) Eu ii pun la 210 ml apa,7 cupe de lapte si 3 de cereale. Ii dau pe nr III sa bea laptele cu cereale.
A si al meu are 6 luni nu cred ca pot sa ii pun cantitatea pe care i-o pui tucred ca e prea mult. Cit sa ii pun la virsta lui? |
|

| Pai 3 cupe de cereale nu cred ca e mult. Acum depinde si cat lapte ii faci. Nu-i pun mai multe cereale pt ca el cu 250 ml lapte cu cereale imi doarme de la 22 la 08. Pana sa-i pun cereale se trezea mai des noaptea. Poti sa incerci cu 2 cupe de cereale pt ca puiul e mai mititel. |
|

| El papa de obicei cam 120 140 ml la o masa Depinde si ce ii mai dau pe linga lapte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| adrianayo2003 wrote:Pai 3 cupe de cereale nu cred ca e mult. Acum depinde si cat lapte ii faci. Nu-i pun mai multe cereale pt ca el cu 250 ml lapte cu cereale imi doarme de la 22 la 08. Pana sa-i pun cereale se trezea mai des noaptea. Poti sa incerci cu 2 cupe de cereale pt ca puiul e mai mititel. eu ii dadeam cereale in lapte dar ziua...probabil de astea al meu inca se trezeste de 2 3 ori pe noapte sa pape lapte cate o sticla de 250 ml...nu se satura...am sa incerc sa ii pun si eu inate de culcare sa vad daca merge!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetele ,mele nu au papat nicidata cereale..am incercat odata la Sole si nu placut,asa ca nu ia-m mai dat,plus de asta cerealele cica umfla bebele. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Rody wrote:Fetele ,mele nu au papat nicidata cereale..am incercat odata la Sole si nu placut,asa ca nu ia-m mai dat,plus de asta cerealele cica umfla bebele. asa am auzit si eu de cereale ca umfla....dar cine stie...probabiol fiecare copil dupa organism!!! |
|

| Asta daca ii dati cate un bol de cereale in fiecare zi. Eu ii dau lui Alex cereale in iaurt (1 lingura) si seara 3 cupe. |
|

| O sa pun intrebarea si aici. Va rog spuneti-mi si mie la 150 ml de lapte cite cupe (dinacelea de la lapte) cu cereale puneti in biberon. Am si tetina din aceea care curge mai repede cu gaura mai mare. Plese raspundeti-mi ca nu stiu cit sa pun. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu daca e o regula. Daca nu le prepari ca pe cutie, incerca si tu incat sa-ti convina consistenta. Incearca intai cu o cupa, apoi doua... pana vezi cum ii convine si lui bb. Eu parca puneam 3 sau 4 de cereale Humana in bibi de 300 ml. Nu-mi mai amintesc exact. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| depinde si de care cereale folosesti si de care lapte. pt ca sunt formule ce au in compozitie deja cereale (ex Humana 3, Milu Mil3) cand Leea era bebe nu am folosit cereale ca era cam umflata si mai bea si Humana, dar cand am trecut la laptele de vaca si apoi la Nestle Junior mergeam pe cerealele Millupa, cele in cutie albastra (sper ca nu au schimbat ambalajul) pt ca nu avea niciun fel de adaos (zahar si arome) si parca ingrosau laptele cel mai bine. si parca nu mai era nici asa de constipata cand foloseam varianta 7 korn. ii puneam cam 2-3 cupe max. am mai folosit din gama nestle, pt. comparatie. |
|

| mariuta wrote:depinde si de care cereale folosesti si de care lapte. pt ca sunt formule ce au in compozitie deja cereale (ex Humana 3, Milu Mil3) cand Leea era bebe nu am folosit cereale ca era cam umflata si mai bea si Humana, dar cand am trecut la laptele de vaca si apoi la Nestle Junior mergeam pe cerealele Millupa, cele in cutie albastra (sper ca nu au schimbat ambalajul) pt ca nu avea niciun fel de adaos (zahar si arome) si parca ingrosau laptele cel mai bine. si parca nu mai era nici asa de constipata cand foloseam varianta 7 korn. ii puneam cam 2-3 cupe max. am mai folosit din gama nestle, pt. comparatie.
El bea lapte bebelac iar cereale am luat de la Nestle "somn usor"cele cu flori de tei. |
|
|
|