Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| A folosit cineva cest tip de cereale sau un alt produs Bebi?Daca da, ati fost multumite sau nu?
Eu de maine ii dau lui Matei in laptic cereale fulgi instant de ovaz Bebi.Ce m-a frapat a fost pretul extraordinar de mic (4 ron) .Oare sa fie bune? |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi folosim cereale bebi cu caise sau grau cu fructe de ceva timp...sunt mai aspre decat restul, si gustul difera...dar noi le amestecam in felul urmator: mar ras/ para rasa + 5 lg cereale si daca marul nu e destul de zemos, mai pun putin suc de alt fruct sau kiwi care e mai zemos (nu mai pun lapte deoarece bea 300 ml dimi si 200 ml seara si inca un iaurt mare la cina). Uneori, foarte rar e adevarat si in combinatie cu para (are gust bun) pun si un strop de cacao. Si intr-adevar pretul e f mic. |
|
| Sousourel, spui ca sunt cam "aspre'.Asta inseamna ca nu se dizolva prea bine?Eu ma gandeam sa ii dau in lapticul Nestle Junior dimineata si seara, cu bibe cu gauroi mare.Oare mi se infunda tetina, avand in vedere ca tetina are gaura facuta cu foarfeca?Sau nu sunt prea bune la gust? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Stele, amandoi copiii mei au papat, iar Alex inca papa astfel de cereale. Razvan le prefera pe cele cu ciocolata, Alexandra nu face mofturi, mananca indiferent de sortiment (singurele pe care nu i le-am dat sunt cele cu orez si prune, i-am luat o data lui Razvan si nu i-au placut, asa ca nu am riscat sa le arunc si la Alexandra). Sunt mai aspre in sensul ca, dupa ce se inmoaie nu devin cremoase ca cele de la Nestle, ci au putin din consistenta grisului cu lapte, in rest nu sunt probleme. Stiu ca au si un sortiment cu legume, dar eu n-am reusit sa-l conving pe Razvan sa le pape, asa ca nici din astea nu am mai luat. In rest, cele cu capsuni, cu fructe de padure, cu musli si fructe si toate celelalte cu fructe sunt foarte bune la gust! |
|
| Anaida, multumesc!M-am mai lnistit un pic.Deci nu sunt ieftine si proaste ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Stele, ti-am spus, copiii mei le-au mancat cu placere! De regula luam 2-3 cutii si alternam. Si Razvan nu e "pufos" de la cereale (nu am abuzat de ele, de regula avea o masa cu astfel de cereale pe zi) si a crescut foarte frumos! |
|
| Eu vreau sa ii dau 3 masuri dimineata, 3 seara, ca de obicei.Dar acum, sa vedem daca le accepta si daca nu face alergie de la ele.Am vazut ca contin si zahar...dar...Matei oricum are aproape 2 ani... |
|
| stele_pe_cer wrote:Sousourel, spui ca sunt cam "aspre'.Asta inseamna ca nu se dizolva prea bine?Eu ma gandeam sa ii dau in lapticul Nestle Junior dimineata si seara, cu bibe cu gauroi mare.Oare mi se infunda tetina, avand in vedere ca tetina are gaura facuta cu foarfeca?Sau nu sunt prea bune la gust?
Aspre-fulgii sunt mai mari decat pudra fina de la nestle, se dizolva destul de bine, nu cred ca se va infunda tetina. Nu sunt f dulci, ceea ce e bine si au gustul diferit, iti spuneam ca eu il imbunatatesc amestecandu-l cu fructe. Pofta mare! |
|
| Multumim Sousourel !Pofta am avut, si inca cum, ceea ce ma bucura!Si, deocamdata nici nu i-au aparut bubite de la ele.Cat despre dulci, eu zic ca sunt, avand in vedere ca au zahar...dar, c emai conteaza, important e ca le-a mancat! |
|
| Ma bucur, pofta mare in continuare si sper sa nu aveti probleme cu alergia |
|
| sousourel wrote:Ma bucur, pofta mare in continuare si sper sa nu aveti probleme cu alergia
Multumim la fel !Acum asteptam "efectele" cerealelor Nestle grau cu banane.Am mai patit-o cu un soi de Nestle, cu cacao, si acum, de cate ori skimb cutia de cereale, stau cu inima cat un purice.Cel mai urat a facut de la un sortiment Humana, cu sfecla rosie in compozitie... |
|
| Cereale cu cacao? Pai ar putea declansa alergia mai ales pe fondul alergic al lui Matei, dar banana..nu prea cred, doar electrolyt cu gust de banane ati tot baut si daca la bananele propriu-zise nu a facut..oricum, succes! |
|
| sousourel wrote:Cereale cu cacao? Pai ar putea declansa alergia mai ales pe fondul alergic al lui Matei, dar banana..nu prea cred, doar electrolyt cu gust de banane ati tot baut si daca la bananele propriu-zise nu a facut..oricum, succes!pupici
Da, i-am dat cereale cu cacao de la nestleSunt pt.8 luni parca si eu i-am dat la mult peste 1 an, dar nu i-au priit deloc.I-am dat o singura data, apoi am dat cerealele altui copil.
Cerealele astea tot de la Nestle imi e teama sa nu ii provoace ceva nu din cauza ingredientului de baza, ci din cauza celorlalte ingredinete.de ex.marea majoritate a cerealelor humana au in compozitie sfecla rosie.Doar daca citesti fiecare ingredint constati existenta sfleclei.Ei bine, Matei este alergic la sfecla rosie, si nu la capsuni sau kiwi...Si din cauza asta imi e teama ca nu cumva sa ii apara acum ceva pe corp, dar, incet-incet, trebuie sa testam si alte produse... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Spor la testat si mai ales fara reactii adverse !
Noi am mancat numai OREZ CU 3 FRUCTE - NESTLE, si suntem multumiti de ele deocamdata. |
|
| AdrianaC wrote:Spor la testat si mai ales fara reactii adverse !
Multumim !Fara reactii adevrse au fost incercarile .Deja suntem la a treia cutie.Am incercat mere cu ovaz, ovaz simplu, si banane cu lapte ci cereale, toate au fost acceptate bine, fara eurptii cutanate aparute.O singura kestie nu imi place:au zahar, nu fructoza. |
|
|