Cereale Bebi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
velijenco
Scris: Friday, January 12, 2007 3:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
i am cumparat si eu lui Iustin, dar nu a vrut sa manince sub nici o forma, el sa obisnuit cu Nutriben.
pretul este foarte bun.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, February 10, 2007 9:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
am luat si eu ieri cereale Bebi dar am dat pe ele 6 Ron... ehe, diferenta de unde le cumperi!!!

m-a sfatuit o prietena sa ii dau Bebi, zicea ca i-a dat copilului ei si ca le-a mancat si ca sunt ok. eu o sa le incep dupa ce termin cutia de Nestle pe care o am acum. oricum noi papam cereale numai seara, in bibi de lapte si numai 2-3 masuri.

Andrei a mancat foarte bine cerealele Humana, Nestle, Nutriben. am vrut sa ii iau si Hero dar inca nu am incercat.

sunt curioasa cum va fi cu cele Bebi. oricum am inteles ca sunt mai groase decat cele Nestle (care mie oricum mi se pare f groase!).
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, February 10, 2007 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Singura problema care o am cu cerealele Bebi este ca sunt dintr-o singura cereala (grau sau orez). Noi consumam tot timpul 3-5-8 cereale si de aceea nu prea suntem fac Bebi. Asta-i valabil pentru Alexandra. Pentru mine in schimb sunt grozave yes , imi cumpar cate o cutie din aceea cu ciocolata si papa mamica cu laptic praf de-i paraie obrajii.
sousourel
Scris: Saturday, February 10, 2007 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Bravo mami Nico bravo bravo bravo

Noi am renuntat deocamdata la cereale instant...se pare ca printre altele contin vanilina, care este alergen, si pentru noi e nerecomandat pana una alta. Asa ca am trecut la musli cu si fara fructe, care e acceptat mai cu rezerve...dar daca altceva n-avem voie....uff , nici sunca, nici crenvusti....uff vom papa de acum: musli cu fructe, gris cu lapte, orez cu lapte, taietei cu lapte si mamaliga cu lapte...pana ne iese pe urechi uff
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, February 10, 2007 9:14 PM
Nivel

Nico, esti la inaltime, ca de obicei!!! hohot

Madalina, imi pare f rau pt V! ati aflat si cum s-a intamplat chestia asta? asa din senin?
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, February 11, 2007 12:49 PM
Nivel

Andismom wrote:
Nico, esti la inaltime, ca de obicei!!! hohot

dance hainoroc

Mai Victoras, cum te-ai ales cu asa frumusete de alergie la unul din cele mai placute condimente? Multa sanatatepupici
sousourel
Scris: Sunday, February 11, 2007 6:28 PM
Nivel

Fetelor, nu a dobandit-o, cred ca a mostenit-o, dar nu am stiut pana acum, desi s-a manifestat si anul trecut. Asa ca respectam programul pana vedem ce nu e bun pt noi.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, February 12, 2007 2:56 PM
Nivel

nasol, Madalina, dar va trece. numai ca va trebui sa aveti grija de acum incolo la tot ce papa Printul!!!pupici

eu i-am dat ieri cereale Bebi cu grau si caise puse in iaurt cu mere si au gust f bun. in lapte nu stiu inca cum se comporta pt ca nu i-am dat. poate peste vreo doua zile sa ii dau, dupa ce le termin pe cele de la Nestle.
sousourel
Scris: Monday, February 12, 2007 8:59 PM
Nivel

Andismom wrote:
nasol, Madalina, dar va trece. numai ca va trebui sa aveti grija de acum incolo la tot ce papa Printul!!!pupici

eu i-am dat ieri cereale Bebi cu grau si caise puse in iaurt cu mere si au gust f bun. in lapte nu stiu inca cum se comporta pt ca nu i-am dat. poate peste vreo doua zile sa ii dau, dupa ce le termin pe cele de la Nestle.

Noi am papat la nesfarsit bebi cu fructe rase , in sucul lor prorpiu...si le-a mancat f bineessen ..asa ca pofta mare!
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 13, 2007 9:18 AM
Nivel

multumim Mada si V!pupici
MNiko
Scris: Wednesday, February 28, 2007 6:25 PM

Am luat si eu cereale Bebi(ovaz cu mere) si i-am dat azi Cristinei. I-au placut atat de mult ca a mancat si supliment.
Vesna
Scris: Wednesday, February 28, 2007 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Noi nu am incercat cerealele Bebi (nici nu am vazut la raft), insa am incercat de curand Nutriben si de la Nestle, cele cu cacao. Sincer, nu-mi plac nici mie, nici lui Raz, sunt fade, se dizolva greu...Thumb down Noi ne intelegem foarte bine cu cele de la Milupa-junior musli si orez cu fructe. thumleft coolDe-alea papa si mami Vesna, nu numai mami Nico papa cereale de copii. hainoroc
MNiko
Scris: Wednesday, February 28, 2007 7:09 PM

A fost prima data cand am vazut cerealele Bebi pe raft si stiind de ele de la topicul asta le-am luat. Sunt atat de bune ca era cat pe ce sa fac precum tipul ala din reclama de la iaurt. Deci ma inscriu in clubul mamicilor care papa cereale de bebe
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.