|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/11/2022 Mesaje: 38
| Buna fetelor! Revin cu un nou topic, in speranta ca poate a trecut cineva prin cerclajul abdominal. Acum 2 saptamani am pierdut a doua sarcina la 20 saptamani( acum 2 ani s-a intamplat acelasi lucru). Acum am avut cerclaj uterin si pesar, insa tot s-a rupt apa, adica membranele, din senin...fara sa fac ceva anume si fara dureri... Am fost domnul doctor Hadi Rahimian de la Regina Maria Baneasa, si mi-a spus ca trebuie sa fac cerclaj abdominal-singura solutie. Astept sa imi spuneti ce parere aveti sau daca ati trecut prin asa ceva. Multumesc! P.S: nu vreau sa renunt, chiar daca am trecut prin atatea... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Nu am fost in situatie si nu stiu sa iti raspund, dar vreau sa iti trimit o imbratisare virtuala si sa iti spun putere multa! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Intra pe grupul de Facebook "Lucky us", probabil sunt fete care au avut asa ceva si te pot ajuta. Imi pare tare rău ca ai trebuit sa treci prin asta :(. Multă putere iti doresc |
|
| IoanaIoanaC wrote:Nu am fost in situatie si nu stiu sa iti raspund, dar vreau sa iti trimit o imbratisare virtuala si sa iti spun putere multa!
Chiar am nevoie de o imbratisare acum...asa cum e ea...si virtuala...imi este foarte foarte greu...si incerc sa gasesc o solutie, astfel incat sa nu se mai intample asta...
|
|
| Roser wrote:Intra pe grupul de Facebook "Lucky us", probabil sunt fete care au avut asa ceva si te pot ajuta. Imi pare tare rău ca ai trebuit sa treci prin asta :(. Multă putere iti doresc
Multumesc mult pentru sfat! Voi incerca sa caut raspunsuri...si fete care au trecut prin asa ceva. Te pup! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Nici eu nu știu sa iti răspund la întrebare dar îți doresc multă multă putere și încredere ca vei putea sa strângi în brate un bebe. Sa ne mai ții la curent cu evoluția lucrurilor dacă nu te deranjează. 🤗🤗 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| anna96maria wrote:
Multumesc mult pentru sfat! Voi incerca sa caut raspunsuri...si fete care au trecut prin asa ceva. Te pup!
Daca folosești functia search a grupului o sa vezi ca au mai fost cazuri si sunt recomandări de Dr care fac procedura. |
|
| Am luat legatura cu o fata care a trecut prin aceleasi lucruri ca si mine...tot 2 sarcini pierdute in trimestrul II. Pe acel grup: Lucky us. Si mi-a recomandat sa merg la dr Bratila Elvira, care opereaza si la stat ( acest cerclaj abdominal) . La privat este in jur de 10.000 lei... De asemenea, mai este si dr. Comandasu, mana ei dreapta , cum s-ar spune, care are grija de mamici dupa ce raman gravide.
Am sunat azi la doamna dr. Bratila si astept maine sa mi se comunice programarea. O sa va mai scriu ce se va intampla. Sper sa reusesc de data asta, chiar si cu operatia aceea... |
|
Inregistrat: 3/11/2023 Mesaje: 2
| :anna96maria wrote:Am luat legatura cu o fata care a trecut prin aceleasi lucruri ca si mine...tot 2 sarcini pierdute in trimestrul II. Pe acel grup: Lucky us. Si mi-a recomandat sa merg la dr Bratila Elvira, care opereaza si la stat ( acest cerclaj abdominal) . La privat este in jur de 10.000 lei... De asemenea, mai este si dr. Comandasu, mana ei dreapta , cum s-ar spune, care are grija de mamici dupa ce raman gravide.
Am sunat azi la doamna dr. Bratila si astept maine sa mi se comunice programarea. O sa va mai scriu ce se va intampla. Sper sa reusesc de data asta, chiar si cu operatia aceea... Buna ziua,aunt Noua pe grup,nu prea ma știu..,sunt in aceeași situație ca tine.Sunt din Tm,am pierdut 2 sarcini in săptămâna 21 și 20…,la ambele am avut cercla vaginal făcut dar degeaba,am colul scurt in urma unei conizatii. |
|
Inregistrat: 3/11/2023 Mesaje: 2
| Am tot citit și eu de dr Bratila Petre și soția lui,și eu trebuie sa fac cerclaj abdominal,am cerut păreri și prin Viena,și la noi in Tm…,păreri diferite,unii dr îmi spun ca trebuie sa fac cerclajul înainte de a rămâne insarcinata(sarcina obținută prin Fiv),altii ca trebuie făcut cerclajul abdominal exact ca cel clasic in perioade 11-13 săptămâni! Dacă ai ajuns cumva la dr Bratila,te rog sa mi scri și mie cum a fost,ce rezultate ai obținut.Multumesc frumos! |
|
|